Helena Bonham Carter

8,7
108 621 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Helena Bonham Carter

widziałem tą aktorkę w tej szmirze i jej gra jest przeciętna. Nie wiem co robi na 1 miejscu.

Za głupotę powinno się mieć ban na internet. Szkoda, że tak nie jest i musimy czytać m.in. Twoje wypowiedzi.

weeman86

Oglądałem z nią 8 filmów i też się zastanawiam co ona robi na 1 miejscu. Aktorka niezła, ale wiele ról ma przeciętnych, jest za młoda na to miano. Nie zagrała jeszcze roli życia. Przymiotnik "Najlepszy" powinno się jednak przyznawać aktorce bardzo doświadczonej takiej jak Meryl Streep, która oprócz talentu, ma rolę w Sprawie Kramerów, której w życiu nie zagrałaby tak dobrze Carter. Rozśmieszyło mnie to, jak zobaczyłem Carter na 1 miejscu. Aktorka nie dostała Oscara ani nawet Złotego globu, bo co tu dużo mówić-na niego nie zasłużyła, nawet za wspomniany Jak zostać królem? Na pierwszym miejscu Meryl Streep, na drugim Michelle Pfeiffer, tyle mojej gatki.

ferdek_5

Takie jest twoje zdanie. Powiem tyle, że nie należy się kierowac tym kto ile zdobył nagród, bo to bez sensu. Wielu znakomitych aktorów i świetnych aktorek nie ma w swoim dobytku Oscara. Michelle Pfeiffer, którą wpisałeś u góry, którą uważam za jedną z najlepszych aktorek na świecie nie ma oscara na swoim końce. Gary Oldman, który jest znakomitym aktorem dopiero w tym roku otrzymał swoją pierwszą nominację. Helena pod koniec lat 90 za "Miłośc i Śmierc w Wenecji" była nominowana min. do Oscara i w zeszłym roku za wspomnianą przez Ciebie rolę w "Jak zostac królem". Ostatnia rzecz, która była wspominana za przeproszeniem "Ustranej Śmieci" tojest ranking popularności. Helena jest po prostu lubiana i tyle. Oceniło ją ponad 33 000 użytkowników tej strony. Z tego wynika, że ponad połowa przynajmniej ma o niej lepsze mniemanie niż ty. Smutne pewnie dla Ciebie, ale prawdziwe.
Pozdrawiam