Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill

8,2
55 143 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Henry Cavill

Miał grać Cedrika - zagrał go Robert Pattinson.
Miał grać Edwarda - zagrał go Robert Pattinson.
Dlaczego?
Czy naprawdę jestem aż tak słabo widząca, że nie widzę tego rzucającego się w oczy podobieństwa?
Może i obaj są przystojni, fakt, ale podobni do siebie? Nie wydaje mi się.

użytkownik usunięty
audrey_h

też nie dostrzegam między nimi podobieństwa. zupełnie inny typ urody! Cavill to facet, a Pattinson? Dla mnie wygląda jak bezdomny, kijem bym go nie tknęła, ale zazwyczaj panny określają go mianem 'słodkiego', co też wiele wyjaśnia ;p

Pattinson jest bardziej blady d Cavill'a. Jako Cedrik byl blady, jako Edward tym bardziej (byl wampirem). Moim zdaniem mimo wszystko to Henry lepiej nadawalby sie do roli Edwarda, bo jest bardziej meski. Co o myslicie?

użytkownik usunięty
oliwka_zdw

Zgadzam się, niestety Henry wygląda za staro i nikt nie uwierzyłby, że chodzi do liceum, ale szkoda.

Oczywiście, żę Henry byłby o wiele lepszy. Ten cały Pattinson jest jakiś za kanciasty i na pewno nie nazwałabym go "nieziemsko przystojnym". Co innego Henry...

Asenath

'Dla mnie wygląda jak bezdomny, kijem bym go nie tknęła'

Hahaha dokładnie xP Blee szczególnie jak jest zarośnięty xD Wiele osób mówi że ma 'to coś' i na serio sie z tym zgadzam. Tyle że o 'tego czegoś' w ogóle nie wykorzystuje. Po prostu jest brzydki i tyle. Jeszcze jak go w tłajlajcie ucharakteryzowali to wyglądał jak człowiek ale normalnie to rzeczywiście - jak bezdomny xP I jeszcze się nie myje