Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill

8,2
55 143 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Henry Cavill
użytkownik usunięty
Seiya

Ja bym go znienawidziła za rolę Edwarda Cullena w Sadze Zmierzch.

Seiya

Ja również. Stracił moją sympatię po tym jak powywieszał niewinnych ludzi i przyczynił się do śmierci Pana Sekretarza. Zagrał w Tudorach zwykłego dupka pozbawionego własnego zdania, byle tylko nie stracić względów u króla.

Lucyfer06

znienawidziłam go raczej za relacje/sceny z kobietami
a w 4 sezonie rzeczywiście juz sprawiał wrażenie biernego sługusa

Seiya

Za to też. Jednak za takie role można i jednocześnie zniechęcić się do samego aktora.

Lucyfer06

zagadzam się :) ale
powiedz to cruzowi - on tego nie rozumie jak widac poniżej

Seiya

Przez takich ludzi musieli zmienic czas w Klanie i już nie ma odcinków wielkanocnych w Wielkanoc i bożonarodzeniowych w Boże Narodzenie. Ludzie nie wiedzieli, że to tylko serial i pisali do aktorek czy dadzą przepis na makowiec:D Ostatnio odkrywam moje durne wpisy na filmwebie sprzed 10 lat, miłego czytania za kolejne 10:D

użytkownik usunięty
Lucyfer06

Ale pustakiem trzeba być, żeby znienawidzić AKTORA za rolę, która nie przypadła do gustu. Normalnie gdyby nie internet, nie wiedziałabym, że jest aż tylu idiotów na świecie.

Lucyfer06

Nie wiem czy wiesz, ale to nie aktor wywieszał niewinnych ludzi, tylko postac którą grał;P Sądzisz, że Robert Knepper jest pedofilem bo zagrał takowego w Skazanym na śmierc?:P

użytkownik usunięty
Seiya

jak mozna nienawidziec aktora za role? raczej nienawidzisz postaci ktora gral a nie jego!

nie!
jest tak jak napisałam

użytkownik usunięty
Seiya

to glupie i niedojrzale co napisalas!

przestań!
zagrał taką rolę to go nie lubie juz jako aktora

użytkownik usunięty
Seiya

moze czas dojrzec a nie! ja jak aktor zagra sku.rwiela w danym filmie, to cenie go bardziej, ze potrafi takie a nie inne uczucia przekazac widzowi! taka mial postac i zagral najlepiej jak potrafil. Niewiem ile masz lat ale pozwol, ze cie oswiece- to nie aktor decyduje co sie bedzie dzialo z jego postacia tylko scenarzysta, rezyser! Wiec nie wypisuj glupot!

to ich nie komentuj!

użytkownik usunięty
Seiya

Moj radar na glupoty sie uaktywnil wiec... ktos cie musi uswiadomic...

może zamiast obrażać innych wyrażaj swoje komentarze na temat aktorów i filmów, bo w końcu po to m.in. jest filmweb
koniec dyskusji!

użytkownik usunięty
Seiya

wlasnie wyrazam! niby cie obrazam? chyba czas ta mydlana banka wokol siebie usunac bo jestes zalosna...

przynajmniej nie czerpię przyjemnosci z obrażania innych

użytkownik usunięty
Seiya

ja nie obrazam mowie prawde!

a poza tym ktoś wyżej podpisany zgadza się z moim zdaniem :P

użytkownik usunięty
Seiya

nie pograzaj sie! zagnam

Seiya

Nie potrzebnie zaczynałaś ten temat, bo zaraz zostaniemy zbesztane przez zakochane fanki Cavila. :DD

Lucyfer06

no wiesz...każdy ma prawo napisac swoją opinię
ale inni nie muszą zara krytykować cudzego zdania

a jest tak jak mówisz - za rolę można zniechęcić się do aktora i to właśnie miałam na myśli :)

Seiya

Widocznie nie każdy zrozumiał o co Ci chodzi.

Seiya

Ale zagrał też szlachetnego kogoś tam z mitologii (film był słaby więc sorry ale nie pamiętam, chodzi mi o Immortals). Tam ratował świat od złych ludzi, może zobacz ten film żeby ci się zdanie o samym aktorze wyrównało:P

Seiya

Rozumiem, że można się zniechęcić do aktora przez jakąś rolę w filmie, ale żeby od razu nienawidzić? Żeby znienawidzić aktora powinno się ocenić więcej filmów z nim a nie tylko jeden (:

Seiya

Jeśli go znienawidziłaś to znaczy, że jest zajebistym aktorem ponieważ przekonał Cię do postaci, którą grał. I wiesz co? Twoja opinia jest zabawna...

Danathiel

Postać w Tudorach faktycznie koszmarna ale świetnie zagrana, nie powinno sie aktora zkreśleć za to ze dobrze zagrał swoją role. Polecam obejrzeć coś innego z jego udziałem to może zmienicie zdanie. Ja tez po niekturych filmach lub serialach nielubiłam niekturych aktorów ale zazwyczaj zmieniałam zdanie po obejrzeniu czegoś innego.

tusia1985_20

niektÓrych

Seiya

Pokochałam go za rolę Brandona:D

alien_2

Ja też. ;)

alien_2

Ja też zdecydowanie :D