Boski!! ;) Oglądam aktualnie Chuno i jestem zachwycona poza tym jestem pod wrażeniem ich wyglądu, nie tylko głównego bohatera, ale także pozostałych, jakie oni mają wyrzeźbione ciała!! Szacun no i jest na czym oko zawiesić!!
Racja,racja.Też oglądam Dae Gila part 2!nie wybaczyłabym sobie móc go oglądać i nie zrobić tego po raz 2. ;p
Dea Gil wygląda super ;) W ostatnich czterech odcinkach jego fryzura mnie wkurzała, bo ujmowała mu uroku, ale wszystkie wcześniejsze 20 odcinków było ok. Trochę końcówka serialu mnie rozczarowała, bo miałam ogromną nadzieję, że on będzie z Serują a on umarł!! Dobrze, że chociaż zdążyli się pożegnać. ;P Na pewno obejrzę jeszcze raz ;) Inaczej się nie da. A znasz może jakieś seriale o podobnej tematyce? Oglądałam już Tae Wang Sa Shin Gi, Kingdom of the Wind i Chuno. A mam ochotę na więcej ;) Dramy w klimacie miecza..... ;)
Tak tak zgadzam sie ze lepsza fryz mial wlasnie duzo wczesniej ;)) a jak mnie! nie spodziewalam sie ze Dae Gil umrze ryczałam jak bóbr ;(( No wlasnie wiesz co ja teraz oglądam Irys tez koreanski moze nie ma mieczy ale sie fajnie bija i nie ma nudy poszukaj na filmwebie ;) nie orientuje sie za bardzo w tych koreanskich serialach ale sa lepsze od naszych a wrecz bardzo dobre!;]
O naszych serialach wolę nie wspominać ;) Ja przez przypadek zainteresowałam się koreańskimi dramami. Zawsze filmy chińskie/japońskie oglądałam i dzięki "mojemu asystentowi" na filmwebie dowiedziałam się o The Legend - Tae Wang Sa Shin Gi - obejrzałam - zakochałam się ;) Potem Kingdom of the Winds - trochę mnie rozczarowało ale Chuno - Łowcy niewolników było genialne. Teraz oglądam pierwszy odcinek Kim Soo Ro, podobno dobry, zobaczy się. Wracając do Dea Gila to aktualnie jest on moim ulubionym męskim bohaterem i to jego niezaprzeczalnie nieprzyzwoite ciało!! ;D
A polecasz ten serial Kim?jak tak to sie skusze moze ;)) tak,tak łowcy to coś megagenialne.Ja na nich przypadkiem w tv trafiłam i jestem szczesliwa bo przez przypadek prajktycznie znalazlam cos tak cudnego. ;d
Haha.Moim tez jest po prostu chyba sie zakochałam w nim.Nie ma dziś takich facetow,emocjonalnych,pomocnych,z charyzmą,bo on ma to coś w sobie <3 wiadomo ciało ma mrrau;p
On jest niepowtarzalny. Wiem, ze to tylko fikcyjna postac, ale jest genialny. Lee Dea Gill ujal mnie tym, ze jest niezmordowany, jego umiejetnosci walki sa niezwykle, przywiazanie do przyjaciol, poczucie humoru i ten smiech. Ja tez sie zakochalam :D
Obejrzala narazie dwa odcinki z ang napisami i jakos tak srednio mnie wciagnelo, ale pewnie sie rozkreci wiec bede ogladac: )
Racja nie ma 3 takiego bohatera. :D a nie masz tele 5?tam leca powtorki od pon do piat o 18 ja ogladam tam wlasnie ;))
No nie mam ;((((( Ściągam wszystko z neta. ;P Kim Soo Ro chyba na razie zawieszam. Jakoś tak nudą wieje... Ale znalazłam inną dramę a mianowicie Hong Gil Dong. Jak masz czas możesz zajrzeć na /skosneoczy . blogspot . com / - znalazłam niedawno tego bloga i można kilka ciekawych rzeczy tam znaleźć a szczególnie w zakładce film/telewizja.
Wracając do naszego ulubionego bohatera, to liczę iż Hyuk Jang zagra jeszcze w jakiejś historyczno-romatnycznej dramie. Liczę na to ogromnie ;)
Ojj szkoda szkoda...zajrze zajrze zobacze co tam ciekawego maja ;))
Ja czytalam,ze Hyuk powiedzial,że juz nigdy nie wystapi w dramie historycznej...
No właśnie też gdzieś to przeczytałam i podobno po łowcach niewolników powiedział, że nie chce grać bohaterów historycznych i robi sobie przerwę od aktorstwa. Oby jednak jeszcze zagrał w jakiej dobrej dramie historycznej, Obejrzałabym na pewno ;)
Chyba nawet tu pisali o tym.Tez bym chciala go zobaczyc gdzies jeszcze ;)) ale roli Dae Gila nigdy nie przebije.Rola zycia.