Hyuk Jang

Yong-jun Jeong

8,6
629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Hyuk Jang
trixon1

Popieram.Ja nie mogę wyjść z zachwytu. <3

maaarz

Boski!! ;) Oglądam aktualnie Chuno i jestem zachwycona poza tym jestem pod wrażeniem ich wyglądu, nie tylko głównego bohatera, ale także pozostałych, jakie oni mają wyrzeźbione ciała!! Szacun no i jest na czym oko zawiesić!!

aneant89

Racja,racja.Też oglądam Dae Gila part 2!nie wybaczyłabym sobie móc go oglądać i nie zrobić tego po raz 2. ;p

maaarz

Dea Gil wygląda super ;) W ostatnich czterech odcinkach jego fryzura mnie wkurzała, bo ujmowała mu uroku, ale wszystkie wcześniejsze 20 odcinków było ok. Trochę końcówka serialu mnie rozczarowała, bo miałam ogromną nadzieję, że on będzie z Serują a on umarł!! Dobrze, że chociaż zdążyli się pożegnać. ;P Na pewno obejrzę jeszcze raz ;) Inaczej się nie da. A znasz może jakieś seriale o podobnej tematyce? Oglądałam już Tae Wang Sa Shin Gi, Kingdom of the Wind i Chuno. A mam ochotę na więcej ;) Dramy w klimacie miecza..... ;)

aneant89

Tak tak zgadzam sie ze lepsza fryz mial wlasnie duzo wczesniej ;)) a jak mnie! nie spodziewalam sie ze Dae Gil umrze ryczałam jak bóbr ;(( No wlasnie wiesz co ja teraz oglądam Irys tez koreanski moze nie ma mieczy ale sie fajnie bija i nie ma nudy poszukaj na filmwebie ;) nie orientuje sie za bardzo w tych koreanskich serialach ale sa lepsze od naszych a wrecz bardzo dobre!;]

maaarz

O naszych serialach wolę nie wspominać ;) Ja przez przypadek zainteresowałam się koreańskimi dramami. Zawsze filmy chińskie/japońskie oglądałam i dzięki "mojemu asystentowi" na filmwebie dowiedziałam się o The Legend - Tae Wang Sa Shin Gi - obejrzałam - zakochałam się ;) Potem Kingdom of the Winds - trochę mnie rozczarowało ale Chuno - Łowcy niewolników było genialne. Teraz oglądam pierwszy odcinek Kim Soo Ro, podobno dobry, zobaczy się. Wracając do Dea Gila to aktualnie jest on moim ulubionym męskim bohaterem i to jego niezaprzeczalnie nieprzyzwoite ciało!! ;D

aneant89

A polecasz ten serial Kim?jak tak to sie skusze moze ;)) tak,tak łowcy to coś megagenialne.Ja na nich przypadkiem w tv trafiłam i jestem szczesliwa bo przez przypadek prajktycznie znalazlam cos tak cudnego. ;d

Haha.Moim tez jest po prostu chyba sie zakochałam w nim.Nie ma dziś takich facetow,emocjonalnych,pomocnych,z charyzmą,bo on ma to coś w sobie <3 wiadomo ciało ma mrrau;p

maaarz

On jest niepowtarzalny. Wiem, ze to tylko fikcyjna postac, ale jest genialny. Lee Dea Gill ujal mnie tym, ze jest niezmordowany, jego umiejetnosci walki sa niezwykle, przywiazanie do przyjaciol, poczucie humoru i ten smiech. Ja tez sie zakochalam :D

maaarz

Obejrzala narazie dwa odcinki z ang napisami i jakos tak srednio mnie wciagnelo, ale pewnie sie rozkreci wiec bede ogladac: )

aneant89

Racja nie ma 3 takiego bohatera. :D a nie masz tele 5?tam leca powtorki od pon do piat o 18 ja ogladam tam wlasnie ;))

maaarz

No nie mam ;((((( Ściągam wszystko z neta. ;P Kim Soo Ro chyba na razie zawieszam. Jakoś tak nudą wieje... Ale znalazłam inną dramę a mianowicie Hong Gil Dong. Jak masz czas możesz zajrzeć na /skosneoczy . blogspot . com / - znalazłam niedawno tego bloga i można kilka ciekawych rzeczy tam znaleźć a szczególnie w zakładce film/telewizja.

Wracając do naszego ulubionego bohatera, to liczę iż Hyuk Jang zagra jeszcze w jakiejś historyczno-romatnycznej dramie. Liczę na to ogromnie ;)

aneant89

Ojj szkoda szkoda...zajrze zajrze zobacze co tam ciekawego maja ;))

Ja czytalam,ze Hyuk powiedzial,że juz nigdy nie wystapi w dramie historycznej...

maaarz

No właśnie też gdzieś to przeczytałam i podobno po łowcach niewolników powiedział, że nie chce grać bohaterów historycznych i robi sobie przerwę od aktorstwa. Oby jednak jeszcze zagrał w jakiej dobrej dramie historycznej, Obejrzałabym na pewno ;)

aneant89

Chyba nawet tu pisali o tym.Tez bym chciala go zobaczyc gdzies jeszcze ;)) ale roli Dae Gila nigdy nie przebije.Rola zycia.

maaarz

Oj tak. Lee Dae Gil - nie ma lepszego ;)