tak prawdę mówiąc jak dla mnie to on co chwilę wygląda inaczej...a z biegiem czasu coraz młodziej i coś mi się wydaje, że przyczynili się do tego chirurdzy plastyczni i to kilkukrotnie...
Jednak naprawdę bardzo go lubię, ma taką iskrę w oczach ;) no i nie ma wątpliwości, że chłopak jest utalentowany, wolę go jako aktora, chociaż piosenki SS501 szybko wpadają w ucho, akurat jego barwa głosu mnie nie porusza.
Od jakiegoś czasu rozpoczął solową karierę, warto obejrzeć kilka występów ze względu na choreografię... :D
Dla zainteresowanych polecam program "ss051 thank you for waking me up"
oczywiście, że miał operację plastyczną NOSA xD wygląda całkiem inaczej ^^ nie wiem czy widziałaś Playful Kiss tam miał jeszcze stary nosek <3
bardzo go lubię! świetny piosenkarz i aktor!
w playfull kiss mial stary nos???? A i tak wyglada tam jakby byl po 10operacjach, ma tak sztuczna twarz, ze jak sie usmiecha jedynie usta mu sie poruszaja. Normalnie jak czlowiek sie smieje, to cala twarz jest radosna, a on... Ech. Pomimo wszystko uwazam ze jest przystojny na ten swoj sztuczny-plastikowy sposob. Ale czy jest dobrym aktorem, nie wiem. Widzialam go jedynie w BoF i playfull kiss. Wydaje mi sie ze jest stworzony tylko do postaci bez charakteru, smutnych, zdystansowanych cierpietnikow. Nie wyobrazam go sobie w żywiołowej roli... A szkoda..
Jak dla mnie wyglądał cudnie ze starym nosem, teraz upodobnił się trochę do żaby ;p
Przynajmniej z tymi krótkimi włosami ;b
W 'Playful Kiss' i wszystkich teledyskach SS501 wyglądał świetnie, a w tych co teraz sam śpiewa już nie ma takiego szału, wygląda jak pakier ;b
Ale i tak go wielbię <3 xD