Nie powinien być nawet w Top 100
No tak bo ranking ma takie znaczenie jak wybory prezydenckie i jak będzie w nim gwiazda serialowa to koniec, armagedon i masakra. Serio jest jeszcze ktokolwiek kto zagląda do rankingu??
wystarczy chociażby spojrzeć na jego dorobek aktorski na tle inny wygląda on bardzo, bardzo blado
Nie oszukujmy się każdy z nas ma świadomość jak działa ten ranking i wie że nie został do końca przemyślany.
Filmografia Iana na tle innych aktorów wypada słabo aczkolwiek sam aktor jest dobry.
Iana oceniłeś na 1 a jednej z najgorszych aktorek Paris Hilton dałeś 10.
No nie wierze... Czyś ty kiedykolwiek był na wyborach? Do takich spraw też tak podchodzisz? Dajcie spokój...
Ja Ci w najprostrzy sposób wyjaśnie jaki sie da.....
Dlatego,że np. Mel Gibson i Poul Newman są w okolicy 190-tego miejsca.....!
To jest ranking Top aktorów nie muszę chyba tłumaczyć co te słowo oznacza bo każdy z nas dobrze wie.
Iana jest bardzo dobry pomimo tego że nie gra w żadnych 'arcydziełach"
Ile filmów z nim widzieliście 2?3? A może oceniacie go na podstawie Pamiętników?
manypakiao7 z Twojej wypowiedzi wnioskuje ,że oceniłeś Iana na tej samej podstawie co Paris- skoro on jest tak wysoko dam mu jedynkę. Nie patrzysz na to ,że ta ocena jest krzywdząca ,kierujesz się swoim własnym schematem zamiast obiektywnością.
@manypakiao7 - na jakie forum nie wejdę, zawsze widzę Twoje posty. Chyba bardzo dużo filmów już ogladałeś, bravo, bravo. Ale jak juz oceniasz i się wypowiadasz, to rób to mądrze i obiektywnie. Ocenianie Johnny'ego Deppa na jedynkę, kiedy Pariskę oceniłeś na dziesięć (przeczytałam wyżej, wierzę na słowo) jest lekką przesadą. Nie lubisz gościa? Ok. Ale nie wyżywaj się.
jeśli już chciałoby się cokolwiek uzasadniać (choć po każdym dowodzie nasuwa się nieśmiertelny tekst- kwestia gustu)- sztuczne, wiecznie te same miny, mało realistycznie wyglądający jako świr. niezła rola jaką dostał w przeciętnych dla mnie pamiętnikach, trochę zmarnowana, a później jeszcze bardziej swoim komedio-romantycznym charakterem. poza tym widziałem turniej- także świr, bez rewelacji, jak na kino akcji za mało pokazał- chodzi tu o między innymi o sceny walki. popieram post o melu gibsonie- zdecydowanie lepsze role wariatów i nie tylko, duża wszechstronność. wysoka średnia iana wynika moim zdaniem z zawyżonych średnich dla wszelkiego rodzaju seriali, zwłaszcza tych najnowszych, a to zawdzięczamy nowej fali młodych, gorliwych, emocjonalnie podchodzących do tematu widzów.
oczywiście, bijmy się o to czy ranking jest ważny, ale najpierw trzeba zastanowić się czy jest to ocena urody czy gry aktorskiej. jeśli to pierwsze, może trzeba się przenieść na portal o innym charakterze.