Wytłumaczcie mi, bo aktorem jest miernym.
Strzelam, że mało inteligentne za przeproszeniem baby dają mu 10/10 bo jest "sweetaśnym modelem"? Żałosne. Coś w tym jednak jest, że inteligencja mężczyzn>inteligencja kobiet...
Aha, ja ogólnie lubię tego aktora za rolę w Lost, ale gdzie do cholery dawać mu 10/10...:O
To z Twoją inteligencją też musimy być nieciekawie, skoro wyskakujesz tutaj z tematem, który już był wałkowany milion razy na innych forach, aż do bólu. Jeśli chcesz wkurzyć ludzi, to wymyśl coś bardziej oryginalnego. Wtedy, być może, ktoś uzna Ciebie za inteligentnego.
Hmm, czy Ty się aby na pewno dobrze czujesz?
Ta strona chyba nie jest po to żeby na siebie wyzywać.
Każdy głosuje jak chce i nie masz prawa nikogo nazywać "Głupim zakompleksionym babsztylem" bo nie podoba Ci się czyjś gust!
Po pierwsze, pohamuj się, można prowadzić rozmowę na poziomie, nie obrażając nikogo. Przykro mi z tego powodu, że masz jakiś problem z samym sobą. Ale nie musisz wyżywać się, pisząc na forum, tylko dlatego, że jesteś anonimowy. To właśnie świadczy o Twojej inteligencji.
Poza tym wszystkim ten ranking dawno już nie jest wyznacznikiem talentu, a raczej popularności.
Masz rację - popularności, co nie zmienia faktu, że Ian nie zasługuje (na razie ) na tak wysokie miejsce ,po prostu nie ma takiego doświadczenia, żeby byc tak wysoko. A co do jego grania, to polecam VD - tam gra świetnie. Mimo to nie rozumiem, jak można mu dac 10/10, mimo, że jest cholernie przystojny, bosski, męski itp, ogólnie ideał faceta.
Męski ideał? Jak bym był kobietą to nie chciał bym mieć faceta, który chodzi codziennie do kosmetyczki na modelowanie brwi itd.
A co mnie to obchodzi, mnie interesuje jego wygląd i gra w VD, nie obchodzi mnie czy chodzi do kosmetyczki, czy nie, nie interesuje mnie jego życiorys i to co robi codziennie, ale wygląda bosko i pod tym względem jest dla wielu kobiet męskim ideałem. ,, jakbym był kobietą" świetne to było, ale na szczęście nie jesteś.
"A co mnie to obchodzi, mnie interesuje jego wygląd" padłem hehehehehe. Jesteś pusta ja butelka wódki w Rosji.
Wszedłem jeszcze na twój profil i widze że masz jednego znajomego - plantuma, największego trolla na filmwebie hehe.
Dobre. :*
No wygląd i gra aktorska w VD, bo tylko z tego serialu go znam i wypowiadam się o nim w tych kategoriach, bo osobiście go nie znam i nie mogę o nim nic powiedziec, poza tym że jest przystojny i świetnie gra w VD. I to mnie interesuje w jego przypadku, bo przecież nie wiem, co robi codziennie, jaki jest z charakteru, czym się interesuje, w kim jest zakochany, kogo lubi, kogo nie itp.. A jest dla mnie ideałem mężczyzny z WYGLĄDU. A co do plantuma, to dawno temu mnie zaprosił, nie wiem, czym sobie na to zasłużyłam, kiedyś się wypowiedziałam na forum ,,Avataru" i on później mnie zaprosił. Nawet sobie o nim zapomniałam, że tak mogę stwierdzic. I nie masz żadnego prawa do pisania, że jestem pusta, bo zwyczajnie mnie nie znasz i nie masz podstaw do tego, żeby użyc takiego sformułowania w stosunku do mnie. To, że tak zrobiłeś, to zwykłe chamstwo. A w przypadku Iana, owszem, interesuje mnie tylko jego wygląd i gra aktorska. Co nie oznacza, że w realu wygląd jest dla mnie ważniejszy niż charakter. A jeżeli nie potrafisz tego pojąc, to zalecam powrót do podstawówki, no chyba, że obecnie tam uczęszczasz.
A co do wcześniejszego postu ,,nie chciał bym mieć faceta, który chodzi codziennie do kosmetyczki na modelowanie brwi itd." - ja również w realu nie chciałabym, ale my piszemy o aktorach. Wygląd Iana idealnie pasuje do mojego, że tak się wyrażę ,,typu", nie zauważyłam, że ma wydepilowane brwi i szczerze, jak już napisałam wcześniej nie interesuje mnie to. A poza tym, to ja nie mam tyle czasu, żeby sobie czytac życiorysy i newsy o gwiazdach i surfowac po stronkach typu kotek.pl, czy innych szumowinach, a tak w ogóle jakoś mnie to nie kręci, tak jak zapewne Ciebie.
Jestem chamem to fakt:) Co do tych brwi to kiedyś moja była mi powiedziała, że on sobie modeluje i sama mi zaczęła pensetą wyrywać co jakiś czas i dlatego to pamiętam.
A jeśli Cię interesuję tylko jego wygląd to średnio...
Ja Iana lubię za rolę w Lost i epizody z Lockiem ale irytuje mnie jak ktoś taki jest wyżej w rankingu od np. Marlona Brando tylko dlatego, że puste laski dają mu 10/10 za wygląd.
Z tym, że ja nie jestem pustą laską, która wszystkim przystojnym aktorom daje 10/10, bo pomimo jego wyglądu, ja tak nie zrobiłam, bo zwyczajnie uważam, że na razie na to nie zasługuje. Poza tym, nie interesuje mnie tylko jego wygląd, ale też gra aktorska( pisałam to już kilka razy wcześniej), a dlatego w VD, bo tylko w tym serialu go widziałam. Jak kogoś interesuje tylko wygląd aktora, to nie jest z nim ,,średnio", tyko tragicznie. Mnie też irytuje, że Ian jest wyżej w rankingu od w/w Marlona, czy Jeana Reno, którego bardzo lubię, Dobrze, że chociaż wiesz, że jesteś chamem, gratuluję trafnej samooceny : ) Ty, przeciwnik depilacji brwi brwi u facetów zgodziłeś się, żeby Twoja była Tobie to robiła?
"Jak bym był kobietą to nie chciał bym mieć faceta, który chodzi codziennie do kosmetyczki na modelowanie brwi"
Nie chciałbyś ze sobą chodzić? :-)
Bo skąd niby wiesz, co ile Ian chodzi na regulację brwi? Może co tyle, co Ty?
A może jesteś fanem Iana i dlatego go szpiegujesz i stąd wiesz, czy modeluje brwi i co ile to robi? :-)
Bo tylko Ty dysponujesz takimi informacjami :-)
No dobra.. A teraz zasadnicze pytanie: czy oglądałeś jakieś filmy z Ianem?
Bo ja oglądam Pamiętniki Wampirów i mi się tam jego gra podoba, oczywiście na moje postrzeganie tego aktora wpływa również jego wygląd ale nie jest to podstawa do oceniania :D
I jeśli oceniasz go tylko za to, czy reguluje brwi to chyba w tym rankingu nie powinno być żadnego aktora? ;-)
Skoro oceniasz go na 10/10 to nie mamy o czym rozmawiać, bo jak by był brzydki to ocena by była inna, albo w ogóle by jej nie było...
No więc tak, jest przystojny.
Ale nie tylko dlatego ma taką ocenę.
Nie jestem kimś, kto go zobaczył na 1 zdjęciu i ocenił- od dawna oglądam serial, w którym gra, więc wiem, czy mi się podoba, jak odgrywa swoją rolę.
Mnie również podoba się w roli Damona, ale moim zdaniem to nie jest powód, żeby dawac 10/10 aktorowi, który ma jeszcze zbyt małe doświadczenie i jeszcze wiele musi się nauczyc, aby zasłużyc na miejsce, które obecnie zajmuje. Akurat ta rola mu podeszła, jeżeli go zobaczę w innym filmie grającego równie świetnie, to możliwe, że dam mu 10. Moim zdaniem głównie dlatego, że jest przystojny ma tak wysoką ocenę, bo istotnie facet ma w sobie to 'coś' i jest niesamowicie przystojny.
Patrz, a ja nie jestem pustą laską (ba, nie jestem nawet laską), a daję temu aktorowi 10/10, bo mnie zaintrygował znakomitą rolą w "The Vamipre Diaries". Moim zdaniem, będzie za kilka lat jednym z najlepszych aktorów w Hollywood.