Dobry rapper,jeden z najgorszych aktorów! Coz taka prawda lipny aktor, nie powienien grac w filmach, niech zostanie przy mikrofonie!
Zgadzam sie, ze aktor z niego slaby, ale mysle, ze znalazloby sie paru jeszcze gorszych hehe.
Wezmy takiego Oliviera Grunera :)
widac ze sie nieznasz na aktorstwie skoro twierdzisz ze słaby z niego aktor potrafił zagrac w dramacie i w komediach a nie kazdy z zawodowców to potrafi
no coż dawidek i dee.asvbz$z?? Ice Cube napewno nie jest świetnym aktorem i mimo, że wam się może podoba jego gra świadczy to wyłącznie o waszych niewyszukanych gustach:P pozdro dla autora bo sie zastanawiałem czy nie założyć podobnego wątku.
pozdrawiam i czekam na ciętą riposte.
hahahha, koles ale zes dosral, a masz jakies argumenty przeciwko Ice Cubowi czy tak sobie palnaoles bez pokrycia, jest swietnym aktorem, widzialem znim wszystkie filmy, ma ciekawa mimike twarzy, jest idealnym aktorem komediowym, ale i w innych gatunkach sobie daje rade,
To twoj komentarz swiadczy tylko o tym ze masz marny gust i malo sie znasz na kinie
no widzisz, gratuluj Ci tak bogatego repertuaru filmów obejżanych z Ice Cubem ale nie zazdroszcze:P Mimiki nie ma wcale tak bogatej (w porównaniu np do takiego Gibsona, który marszczy czoło na 1000 sposobów) przynajmniej w tych filmach które widziałem, bylo ich 6 czy 7 a podobal mi sie tylko piątek
W związku z tym, że niby jest świetnym aktorem komediowym oczywiście się nie zgodze jego role są mało przekonywujące i nigdy nie gra żadnych złożonych postaci. Dobra powiedzmy, że do tego momentu jest średni sa gorsi.
Ale już w filmie All about the Benjamins jest bardzo kiepski a w filmie xxx2 sięgnął totalnego dna, powiedziałbym nawet, że nigdy nie spodkałem się w filmie o takiim budżecie z takim beztalenciem(chodzi o jego aktorstwo:P)
Dodam jeszcze, że obok snoopa i xzibita Ice Cube jest moim ulubionym raperem, wiec moja niechęć do niego nie leży u podstaw jego osiągnieć muzycznych.
A jeszcze na to że mam marny gust odpowiem: ,,O gustach sie nie dyskutuje" napisalbym ci to po łacinie ale wiem tylko jak to się czyta:P
A ze sie mało znam na kinie to oczywiście masz racje, nawet sam znam troce osób, które znaja sie lepiej. Aczkolwiek uważam, że moja wiedza jest jednak większa od twojej.
pozdro jak ci sie to chciało czytac:P
kurcze ales ty cwany jest, moja wiedza jest napewno wieksza, dziennie ogladam minimum 2 filmy, studiowalem film na uczelni, wiec kurcze sorry ale nie rznij glupa, widzialem wszystkie filmy z Ice Cubem, proponuje zaczac od zrodla czyli Chlopaki z Sąsiedztwa, gdzie zagral rewelacyjnie, przekonywujaca i z pelnym kunsztem, potem chociazby zobacz Studentow Spike'a Lee, Three Kings,Dangerous Ground, wszystkie Piątki itd, aha akurat w All About the Benjamins tez swietnie zagral, albo ty masz cos z okiem, albo do lba za daleko.
Ice Cube to bardzo zdolny czlowiek, nie wspomne o muzyce, gdzie w wiekszosci sam robi produkcje i do tego wokal, ale i w branzy filmowej sobie dobrze radzi, pisze scenariusze oraz czasem rezyseruje {Players Club)
Takze marna masz wiedze o jego tworczosci aktorskiej, muzycznej strony jego takze pewnie zbytnio nie znasz
No cóż jakoś mnie nie przekonałeś tym, że studiowałeś film, a jak dajesz np takiemu filmowi jak atak na posterunek 13 ocene 10/10 (arcydzieło!!) to tymbadziej czuje sie nieprzekonany:P Chłopaków nie widziałem i szczerze to mi szkoda czasu, może w wakacje zobacze. W piątku też niczym się nie popisał, ale 1 część miała bardzo oryginalny scenariusz, wiec była nawet ok.
Na muzyce w ogóle sie nie znam, więc dziele piosenki na fajne, średnie i niefajne i jego mi się podobają, to czy sam je produkuje mam generalnie w dupie, ale jednak mógłby poprzestać na branży muzycznej.
Atak na Posterunek ocenilem tak wysoko poniewaz to jeden z najlepszych filmow akcji ostatnich lat, jest to kino z 1wszej ligii w swoim gatunku, nie ocenialem tutaj tego filmu w kryteriach calej kinomatografii tylko wlasnie jako kino akcji, czyli 1dnego gatunku, dlatego 10, dlatego tak wysoko, nie pomyslales o tym?
Ty za to masz w swoich ulubiuonych badziew 50 pierwszych randek, a czepiasz sie Posterunku heheh
Scenariusz pisal Ice Cube do Friday'a, aha z takim podejsciem ze ci sie nie chce ogladac to juz nie mam wiecej pytan, to tylko swiadczy jaki z ciebie marny i nie kompetetny recenzent filmow, chociazby bys obejrzal Boyz In Da Hood dla rezysera, bo to nie byle kto, tylko sam John Singleton