Ice Cube

O'Shea Jackson

7,6
11 283 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ice Cube

Moim Zdaniem Najlepszy Raper Wszech Czasów Na Planie Filmowym Szkoda Tylko Ze Wiecej Czasu Spedza Przed Kamerą Niz W Studiu Muzycznym

zonq

Ja się nie zgodzę. Według mnie lepszym raperem-aktorem jest Will Smith zarówno jeśli chodzi o muzykę jak i aktorstwo. Do Ice Cube'a też jednak nic nie mam. Spoko gość.

keraj2005

No ja się zgodzę połowicznie: aktorem Smith jest obiektywnie patrząc lepszym, ale spuścizny artystycznej tych panów nie ma co porównywać - Ice Cube go miażdży niemiłosiernie... Ice Cube to prawdziwy głos czarnych 20latków początku lat 90'tych, prawdziwy krzyk getta...

zonq

A ja sie też niezgodze! Najlepszym aktorem i muzykiem jest Snoop Dog. Wymiata. Willa Smitha też lubie ale to nie raper tylko bardziej aktor ;D

Trax

tak :) Snoop wymiata !! Ice Cube jest spoko ale do Snoopa mu duzo brakuje :)

marekkasprowicz

Ice Cube jest świetny, zawsze gra sympatycznych ludzi zaplątanych w duże kłopoty :D Wg mnie Snoop jest przy nim mizerny, Ice potrafi się wcielic w różne role, Snoop głównie w rolę komediowe ale mimo wszystko go lubie :)

Kamien89

Miało byc zwykle gra sympatycznych ludzi nie zawsze :)

marekkasprowicz

Snoop ma charakterystyczny głos i dlatego jest znany, większość jego hitów to nagrania z innymi artystami.