Kiepsko wypadła.. Pseudo-inteligentne wcinki w rozmowę, do której młoda w porównaniu
generalnie się nie nadawała. Jestem na NIE, chyba że występ u Kuby po prostu jej nie
wyszedł.
Przecież ona ma super jędrne i kształtne, nawet wygrała konkurs w stanach na najlepszy biust pokonując kilkadziesiąt tysięcy innych cycków.Ogólnie jak dla mnie to ideał, a przez koleżankę Brooke zdaje się zazdrość przemawia, bo sama takiego nie ma ;)
zazdrość? jak można zazdrościć czegoś szpetnego? Ona ma obwisłe placki, a nie jędrne piersi. Ja sama wlałabym mieć niekiedy mniejsze, jak bym miała takie jak ona, to zrobiłabym to samo, co Drew Barrymore.
obwisłe placki?każdy zdrowy facet ci powie, że ona ma świetny biust...i teraz jeszcze zarzuty ,że jest tłusta... gdzie ona jest tłusta?dlaczego masz do niej takie uprzedzenia i wymyślasz nie prawdziwe historie? stawiam na kompleksy
Mój facet, zdrowy, się z niej śmieje. Widzisz, jak wyglądam? 100 razy lepiej od niej. Jest tłusta, na retuszowanych zdjęciach pewnie wygląda normalnie, ale na większości widać, że jest tłusta. Świetny to ona ma biustonosz, który te placki utrzymuje. Taki biust zawsze wisi, nie mam mowy, żeby był jędrny, bo to wbrew prawom fizyki.
Pokaż swoje zdjęcie to ocenimy czy faktycznie wyglądasz lepiej, a co do Igi, gdyby było tak jak piszesz to nie zrobiła by takiej kariery i nie było by jej na okładkach magazynów dla mężczyzn...Twojemu facetowi zalecam wizytę u okulisty.
1.Mój facet ma bdb. wzrok, ale nie ma tak tandetnego gustu.
2.Ja zawsze mam swoje zdjęcie wstawione.
3.Robi karierę, bo ma wielkie piersi. I tylko to dziwi. Wielkie nie znaczy ładne.
1.Ok, są gusta i guściki. To co dla mnie jest tandetne dla kogoś innego może okazać się super i na odwrót, ale jak głosi znane powiedzenie o tym się nie dyskutuje...
2.Buźka ładna, ale mówimy tu o innych walorach (konkretnie o dwóch) i o takie zdjęcie mi chodziło.Może być w bikini ;)
3.Wielkie i co ważne naturalne, bo nie znoszę plastiku...I jak dla mnie są śliczne.Z resztą nie tylko dla mnie co potwierdzają te okładki topowych magazynów i wygrywane przez nią konkursy.
Bo nie masz się czym pochwalić.Wiedziałem.Do pięt nie dorastasz Idze i innym fajnym niuniom w kierunku których potrafisz tylko sączyć jadzik.
Bo nie mam zamiaru pokazywać zdjęć w bikini, żeby spełnić zachcianki jakiegoś przypadkowego tandeciarza z forum internetowego.
Do pięt nie dorasta ona mi. Zarówno pod względem urody, jak i intelektu. Wysokość iq odwrotnie proporcjonalna do rozmiaru biustu.
"fajnym niuniom"- tak mówią dresiarze z rynsztoka. Już wiadomo, skąd tandetny guścik.
słaba jesteś i wszystko w tym temacie.Jakbyś miała się czym pochwalić to byś to zrobiła.I nie bredź mi o dresach bo to nie moja moda, a że potrafisz tylko ujadać jak głupia sucz to wiem z twoich innych "wypowiedzi" na forum filmwebu.I nie Tobie oceniać poziom Twojego IQ, bo dla mnie jesteś głupia jak but.Pejs, u retard bicz
hahah. Byłabym głupia, gdybym wstawiła tu swoje zdjęcie w bikini. Mój poziom iq oceniła Mensa. Ty, jako głupsza osoba, może po prostu mnie nie rozumiesz?
Za to twoje wpisy są bardzo błyskotliwe.Potrafisz tylko wywyższać się i oczerniać lepszych od siebie.Straszna zołza musi z ciebie być.
Wyrwał lepsza ode mnie? muahahah
Po prostu nie jestem typem osoby, która bezkrytycznie wielbi gówno zapodawane w mediach.
I czego ryczysz jak zarzynana krowa?
Nie chodzi tylko o Wyrwał, zajrzałem w twoje tematy i wiem, że syczysz na wiele kobiet żmijko.Kobiet którym- powtórzę - nie dorastasz do pięt.
kolejny kretyn. Postawiłeś już Wyrwał ołtarzyk w swoim domu?
Krytykuje kobiety tak samo jak mężczyzn, melepeto.
Sssssstało się.poleciały wyzwiska...to jest ta twoja nietuzinkowa inteligencja? Mi to bardziej kojarzy się z rynsztokiem ;)
sam zacząłeś z wyzwiskami, odpowiedziałam na Twoim poziomie. I uwierzyć, że taki hipokryta prawi mi kazania...
Ja tylko nazwałem ciebie jak na to zasługujesz.Wystarczy wejść w twoje wypowiedzi.. w co drugim temacie wyzywasz od najgorszych osoby lepsze od ciebie.Tak postępują zakompleksione dziewczynki, tudzież zołzy, a bierze to się z zazdrości. Niewątpliwie należysz do jednej z tych grup.
Zazdrość to argument 12letnich dzieci. Gówno wiesz o psychologi, więc się nie ośmieszaj. Nie obraziłam ani jednej osoby lepszej ode mnie. Wyrwał i jej podobne to dno, idole tylko tępych pustaków.
Wyrwał nie jest od tego by być idolem, tylko od tego by wyglądać.Może być przedmiotem porządania ale na pewno nie idolem.Pacnij się w główkę dziewczynko z mensy, może coś ci się poukłada, bo głupoty wypisujesz.
człowieczku, ludzie mają za idolkę dziwkę od Berlusconiego. Dziś każdy może być idolem...