Isaac Hempstead Wright

Isaac William Hempstead

7,0
5 703 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Isaac Hempstead Wright

W grze o tron miałam ochotę go wytarmosić za policzki, jest taki słodki i śliczny! Po prostu cudowny, taki uroczy a muszę dodać, bo to chyba ma znaczenie, że ja NIE LUBIĘ dzieci i mnie w filmach denerwują zwykle, często ludzie się zachwycają jakimiś maluchami a na mnie one działają jak płachta na byka (właśnie niedawno oglądałam taki film xD), bo dla mnie nie wystarczy sam fakt że to jest dziecko żebym się zachwycała, niektóre z nich bywają bowiem niezwykle irytujące (xD), a w GoT wszyscy młodzi aktorzy (choć reszta to już bardziej nastolatki niż dzieci) są naprawdę sympatyczmnymi postaciami, nawet Sansa której wielu nie lubi ale ja ją rozumiem i tą miłość ślepą do Jeoffreya :P No, a dzieciak w sensie Isaac jest naprawdę świetny i jak oglądałam grę o tron na początku to tylko zobacyłam dzieciaka od razu stał się moim bohaterem no1 i go polubiłam xD Teraz może już nie jest no 1 jak innych znam lepiej ale... W dodatkuz awsze jak na niego patrzyłam to się spodziewałąm że wyrośnie z niego mega ciacho a już w wieku np 16 lat to widać jakie to będzie. Teraz chłopak ma 14, muszę powiedzieć że trochę brzydszy niż był jako dziecko (jak to piszę to mam skojarzeniaz Tomem Feltonem xD) w sensie nos się mu zmienił trochę, wcześniej był taki idealny a teraz na tymz djęciu profilowym jakiś inny, no ale i tak oglądałam zdjęcia to najgorzej z młodym nie jest i w sumie nie taki zły chłopak z niego, może za parę lat się wyrobi :P Kurde jeszcze rok temu czy 2 to te dziecko było a tu już taki nastolatek :D Ciekawi mnie ile ma wzrostu. PS. oglądał ktoś znim coś innego niż GoT? Szepty są dobre?

into_the_moonlight

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ on jest perfekcyjny w każdym calu .

neverenough

hm 173 jak na 15 lat to dużo nie jest, ja w wieku 14 miałam 176, no ale chłopaków ponoć wyciąga przed wojskiem :P

into_the_moonlight

To masz szczęście, ja 17 lat i ledwo 156 centymetrów i ani rusz dalej. Więc w sumie dla mnie byłby Isaac idealny :D

neverenough

nie wiem czy szczęście w czasach szkolnych uważałam to za przekleństwo bo fajni chłopacy byli niżsi ode mnie i nie interesowały ich dziewczyny-żyrafy xD W sumie chłopak czy wysoki czy nie to zależy jak dla kogo, dużo dziewczyn jest niewysokich i dla nich 173 to wypas jest :D

into_the_moonlight

Dziewczęta wchodzą w okres dojrzewania około dwa lata wcześniej niż chłopcy. Jest to dość spora różnica. Wtedy następuje gwałtowny skok wzrostu. Dlatego dziewczynki do pewnego wieku są wyższe niż ich rówieśnicy. Później role oczywiście się odwracają.
173 cm u 15-letniego chłopaka to wcale nie jest mało. Ma jeszcze czas. W teorii mężczyźni dojrzewają (i rosną) do 18 roku życia.
W praktyce, znam takich, którzy podskoczyli o pare centymetrów mając po 20 lat.
Nie ma sensu porównywanie wzrostu 14-letniej dziewczyny i 15-letniego chłopaka. Zwłaszcza, że 176 cm u kobiety to bardzo dużo.
Nic tylko się cieszyć. Można samemu sięgnąć najwyższej półki w sklepie:)