J.R.R. Tolkien

John Ronald Reuel Tolkien

9,6
2 976 ocen scenariuszy
powrót do forum osoby J.R.R. Tolkien

Pisarz dla młodzieży

użytkownik usunięty

Jego książki z pewnością są dobre ale tylko dla gimnazjalnej młodzieży

Kileeer

Człowieku jak zobaczylem co masz na swoim profilu w najwyzej i najmniej ocenianych filmach, serialach i grach to mialem ochote ci nawrzucac... Cziłała z Beverly Hills 2 i Hotel dla psów ocenione 9/10 hahahaha a w sekcji "nie chce obejzec" masz takie tytuly jak Pianista, Skazani na Shawshank czy Zielona Mila. No porazka...... Kwestie seriali pomine chociaz tez mnie rozbawila a przechodzac do gier kolejne perelki z twojej strony - Heroes of Might and Magic III czyli najlepsza turowka wszechczasow oceniona na 1/10 a wszystkie czesci Harrego Pottera 10/10... I don't want to live on this planet anymore...

MalyLbn

Popatrzyłem na twoje filmy i nie wiem czy się śmiać czy płakać .
Jakoś mnie nie bawią wojny i jak ludzie giną , a ciebie . A gdybyś doczytał / a ... ponownie no chyba , że lubisz oglądać jak ludzie giną ;D Powodzenia
PS a widziałaś/łeś jakie oceny im dałem ? ...

MalyLbn

...

MalyLbn

Jak poznałem waszą matkę 10 / 10 powodzenia

Kileeer

Po 1 jestem mezczyzna zeby nie bylo czegos takiego - "doczytał / a" . Po 2 co z serialem How I met your mother jest nie tak twoim zdaniem? U ciebie sex w wielkim miescie 10/10 i tez tego nie rozumiem ale nie o to tutaj chodzi. Widzisz albo masz 13 lat albo zatrzymales sie w takim stadium rozwoju, w ogladniu takich filmow jak Pianista czy Zielona Mila (bo zapewne o te tytuly ci chodzilo wysuwajac dziwaczny argument ze lubie ogladac jak ludzie gina) nie chodzi o tepe patrzenie na smierc ludzi tylko zglebienie i poznanie poruszanego w nich problemu. No ale ku*wa o czym ja mowie i komu skoro dla ciebie Cziłała z Beverly Hills 2 wymiata...

MalyLbn

Dla ciebie jak poznałem waszą matkę więc się nie ekscytuj , bo w całym swoim krótkim życiu widziałeś ich najpewniej 3 . Zbłaźniłeś się na Pianiście i Zielonej mili i jeszcze starasz się wyjść z tej sytuacji?
Ps.: Nie mam tylko 5 filmów tylko 3680 więc ... ?

Kileeer

No to slucham wymien znawco kinematografii jakis film z mojego repertuaru ktory odbiega od normy. Czekam az sie zblaznisz

MalyLbn

To długo jeszcze poczekasz . Na twojej stronie jest zaledwie kilka filmów jak pretty woman czy bodygard lub wejście smoka no jeszcze słodki listopad , a poza tym , to masz same horrory trochę Sci - Fi komedii i akcji więc czego krytykować nie mam
PS Chihuahua nie uważam , że , to bdb film ale serduszko z 10 daje jak mi się coś bardzo podobało .
Komedia ma za zadanie śmieszyć w rożne sposoby jest jednym z nich Chihuahua . A czego się spodziewasz po komedii familijnej ?

Kileeer

Chyba nie umiesz czytac gatunkow filmowych z opisu filmu, gratuluje. Jesli nawet to ze ogladam sporo filmow jednego gatunku to oznacza tylko to ze w tym oto gatunku gustuje. Ocenionych orrorow mam ok 40-50 tytulow. Wszystkich filmow natomiast wszystkich ocenionych filmow ok 350, sporo z obejzanych dalej czeka na moja ocene. A czego ty sie spodziewasz po horrorze?

MalyLbn

Aha no tak Sci - fi sensacja WIELKI BŁĄD . Od horrorów nic nie mam ale pierwsza strona zapełnia jest takimi , które mnie nie przekonały nie wszystkie ,,Chyba nie umiesz czytac gatunkow filmowych z opisu filmu, gratuluje. Jesli nawet to ze ogladam sporo filmow jednego gatunku " To co nie umiem przeczytać czy mam do jednego gatunku (czyli umiem czytać ) Zdecyduj się ale sądzę , że wybierzesz 1 żeby mi , Dokopać ' ...

Kileeer

Na moim profilu mam sporo filmow roznych gatunkow dlatego nie wiem czemu skupiles sie tylko na filmach gdzie wystepuje smierc na ekranie. Zapewne przejrzales 1 strone na ktorej wiekszosc to horrory ale pragne zauwazyc ze ocenionych filmow mam 17 stron a tak dla porownania ty 1... Moze powiesz ktory z ulubionych tytulow na moim profilu cie jeszcze rozbawil? Chetnie zobacze jak sie osmieszasz krytykujac kolejne dobre filmy. Czekam...

MalyLbn

Tobie odwala , bo zdanie nie chce więcej zobaczyć np jest negatywne
Ja mam 117 stron filmów lub wyżej ;)
[Rec]2 8/10 ? Planeta małp z 2001 7/10
PS Marta żmuda 10 /10 , Kuba wojewódzki 1/10 ... ;// żal patrzeć ale czasami jest , to zabawne ...

Kileeer

Rec to dobry film nakrecony z dala od Hollywood, a Planety małp pewnie nie zrozumiales, w sumie co sie dziwic. Marte mam oceniona 8/10 wiec nie zmyslaj. No a slucham wymien jeden znaczacy film w ktorym ten pajac wojewedzki zagral dobra role.

MalyLbn

Tak jakoś nie dawno miałeś inaczej ale , to jest wygodne , bo nic ci nie można udowodnić , a masz racje [REC] , to dobry film ALE JAK JUŻ PISAŁEM [ R E C ] 2 jest do dupy . Jeśli dajesz wersji z 2001 7/10 , to powodzenia .

Kileeer

Nie mialem inaczej bo nie widze sensu udowadniania tutaj czegos, co najwyzej twoje ograniczenie ale to udowadniasz sam. Wedlug mnie nie jest to dupy i prosta sprawa... Jakiej ku*wa wersji z 2001? Niby ktora wersja REC jest z 2001? No i co nie wymysliles zadnego tytulu z blaznem wojewodzkim na czele?

MalyLbn

Ja pier....

PLANET MAŁP 2001 ZŁE BLEE

[REC]2 DUPA

KUMA ??? CZY WIĘKSZE ODSTĘPY

FAJNIE TY NIE UWAŻASZ ALE JA TAK CO NIE MA (RACZEJ NIE POWINNO ) MIEĆ ZNACZENIA DLA FANÓW FILM U

Kileeer

Ku*wa no to laskawie nadmienilbys ze zmieniasz temat i juz nie klepiesz o REC tylko innym filmie, jak mam sie niby do ch*ja ciezkiego tego domyslic? No wlasnie ciebie nie obchodzi moje zdanie a mnie nie obchodzi twoje wiec najlepiej na tym zakonczmy...

MalyLbn

0.o Wiesz co , to kropka ? Mam pisać ,,. <zakończenie zdania>" ?
Zacytuj gdzie niby napisałem , że nie obchodzi mnie TWOJE ZDANIE ...

użytkownik usunięty
Kileeer

http://31337.pl/

Dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wróciło kolejny raz się ośmieszyło i wraca na innym forum . ;D Jak miło !!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Kileeer

Nazwanie mnie dzieckiem nie sprawi, że dzieckiem się stanę... ani nie uczyni z ciebie dorosłego.

No , a jak ma uczynić mnie dorosłego jak jestem , a denerwujesz się jak ktoś mówi o tobie dziecko , bo nim jesteś w 100%. Twoje posty były świeże dawno temu teraz , to same powtórki .
Więc wracaj do piaskownicy ...

użytkownik usunięty
Kileeer

Ch*ja jesteś, że pozwolę sobie na wyrażenie swojej irytacji twoim marnym trolingiem w bardziej dosadny sposób.

Ubolewam nad tym, że intelektualne ścierwa twojego pokroju mają możliwość egzystowania na równych prawach w Internecie. Nikt na was nie zwraca uwagi na co dzień i sobie ten brak uwagi odbijacie zaśmiecając sieć.

hahhah już się zirytowało. Nie wyskakuj z rodzicami , bo nie warto ,,Trolling", bo znowu zorientujesz się po dwóch postach.

użytkownik usunięty
Kileeer

Du ju spik polisz deklu? Aj dont fink soł.

Masz mózg nie sądzę ale wypadki się zdarzają .

Brawo pasta do butów. Jeśli chcesz pisać językiem dla idiotów , to się go najpierw naucz tak jak tego normalnego języka

użytkownik usunięty
Kileeer

Aleś ty kur*a głupi...

Tak ,bo znam angielski w porównaniu do ciebie . Piszesz polisz , a pisze się POŁLISZ CEPIE ...

użytkownik usunięty
Kileeer

Cepa to byś pryszczu śmierdzący zarobił za takie odzywki. Pieprzony kuźwa imbecyl i jeszcze się sadzi...

Od kogo , bo nie od ciebie . Takie brzdące ja ty mogą najwyżej po kostkach mnie gryźć .

Odwala ci jak napisze ci się dziecko jeśli jesteś dorosłym , to co cie w tym denerwuje no chyba , że klniesz , bo lubisz .
Znowu będziesz pisał i uciekał. Na innym forum zaczniesz , to samo . Albo ci , to sprawia przyjemność albo idź się lecz na głowę człowieku ,b bo masz jakieś problemy z ogładą . Chcesz tak poprawiać innych , to od siebie zacznij . Wyzywasz mnie tymi śmiesznymi tekstami , bo dałem J.R.T 1 i całemu WP . Przeszkadzam ci , to nie czytaj tego co pisze i już . Idź pierdzielić bzdury komu innemu .

użytkownik usunięty
Kileeer

Wszystko się rozchodzi o to, że jesteś kompletnym idiotą i do tego udającym dorosłego znawcę kina smarkiem, który zamiast pisać coś sensownego - pieprzy trzy po trzy kalecząc przy tym język ojczysty. Z żadnego boju na słowa i argumenty nie wyszedłeś nigdy zwycięsko, ale ten fakt do twojego pustego łba jak widać jeszcze nie dotarł...

Jak zwykle ,to co przypuszczałem dziecko wracaj na lekcje przyda ci się , to i mi , bo nie będziesz mi pierdzielił .
Uważasz , że wygrałeś , a tak naprawdę robisz z siebie błazna . Może nie masz nastu lat ale twój rozm jest na takim poziomie . Szczerze odechciewa mi się rozmowy z takim błaznem jak ty. Bo w dwóch postach z siebie zrobiłeś kretyn . Więc najlepsze co możesz zrobić , to się odczepić . 9założe się , że tego nie zrobisz) .

użytkownik usunięty
Kileeer

Błaznem to jest twój niedorobiony ojczulek, bo nie potrafi syna wychować i dał takiemu trzynastoletniemu wypierdkowi nieograniczony dostęp do Internetu.
Za takie coś powinno się go za jaja powiesić, a ciebie do beczki wsadzić i wrzucić do najbliższej rzeki.

Zaskoczenie odpisał .
Wiesz byłbym twoim ojcem ale pies na schodach mnie wyprzedził .

użytkownik usunięty
Kileeer

Lepiej dla świata byłoby gdybyś spłynął staremu po nogawce.
Mocny jesteś smarku, ale tylko w gębie i tylko w sieci.

A ty w ogóle nie jesteś mocny w gębie ,wielki dorosły z mózgiem 2 latka' . Absurdem jest , to że powstałeś i , że męczysz normalnych ludzi ... Więc idź pokolorować Kubusia Puchatka i
NIE WRACAJ .
Ma ci , to po chińsku czy po francusku napisać ?

użytkownik usunięty
Kileeer

"Absurdem jest , to że powstałeś"

No właśnie takie teksty ewidentnie ciebie chłopaczku demaskują. Odzywki tego typu można usłyszeć w podstawówce i nigdzie indziej.

Wiesz , to bo tam chodzisz ? Nawet nie potrafisz tego powiązać z jean paul sartre . Nie pisz do mnie ok ? Lub dorośnij .

http://www.selfcontrolfreak.com/slaan.html Pobaw się może zajmie ci , to całe życie . OBY

MalyLbn

Tak na marginesie , to nie jest forum o chihuahuah tylko o tym dennym pisarzem tych bzdur.

Kileeer

Nie no co ty cziłała wymiata! najlepszy ku*wa film!

MalyLbn

Umiesz czytać ? Wątpię ale zaryzykowałem z tym pytaniem .

MalyLbn

O jeszcze tak dla twojej informacji tylko u znajomych można obejrzeć pełna listę filmów .

Kileeer

Racja, to akurat moja pomylka

Kileeer

Twoja ulubiona postać z twojego ukochanego serialu ma ci coś do powiedzenia panie " psychicznie i emocjonalni znajdujący się na poziomie gimbusa i myślący pochłonąłem wszelkie rozumy a mądrości mam tyle co zapałki IQ"

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/9300b490b622b31c81d7931d782b24be.j pg?1338969546

Tolkien jest mistrzem gatunku.To tak jakbyś powiedział że całe fantasy jest dla młodzieży... zastanów sie zanim coś napiszesz.

fauzi

Zgadzam się!!!!!!!!!!!!

fauzi

Tolkien napisał Biblię gatunku, całą historię zupełnie odrębnego świata

faaakt... nie to, że jestem już od dawna dorosła, znam łacinę, grekę, język Gotów i podstawy staroangielskiego - i wciąż nie rozszyfrowałam wszystkich nazw własnych oraz postaci mitologicznych w Jego twórczości... znaczy, jestem przygłupem?