Jego książki z pewnością są dobre ale tylko dla gimnazjalnej młodzieży
Człowieku jak zobaczylem co masz na swoim profilu w najwyzej i najmniej ocenianych filmach, serialach i grach to mialem ochote ci nawrzucac... Cziłała z Beverly Hills 2 i Hotel dla psów ocenione 9/10 hahahaha a w sekcji "nie chce obejzec" masz takie tytuly jak Pianista, Skazani na Shawshank czy Zielona Mila. No porazka...... Kwestie seriali pomine chociaz tez mnie rozbawila a przechodzac do gier kolejne perelki z twojej strony - Heroes of Might and Magic III czyli najlepsza turowka wszechczasow oceniona na 1/10 a wszystkie czesci Harrego Pottera 10/10... I don't want to live on this planet anymore...
Popatrzyłem na twoje filmy i nie wiem czy się śmiać czy płakać .
Jakoś mnie nie bawią wojny i jak ludzie giną , a ciebie . A gdybyś doczytał / a ... ponownie no chyba , że lubisz oglądać jak ludzie giną ;D Powodzenia
PS a widziałaś/łeś jakie oceny im dałem ? ...
Po 1 jestem mezczyzna zeby nie bylo czegos takiego - "doczytał / a" . Po 2 co z serialem How I met your mother jest nie tak twoim zdaniem? U ciebie sex w wielkim miescie 10/10 i tez tego nie rozumiem ale nie o to tutaj chodzi. Widzisz albo masz 13 lat albo zatrzymales sie w takim stadium rozwoju, w ogladniu takich filmow jak Pianista czy Zielona Mila (bo zapewne o te tytuly ci chodzilo wysuwajac dziwaczny argument ze lubie ogladac jak ludzie gina) nie chodzi o tepe patrzenie na smierc ludzi tylko zglebienie i poznanie poruszanego w nich problemu. No ale ku*wa o czym ja mowie i komu skoro dla ciebie Cziłała z Beverly Hills 2 wymiata...
Dla ciebie jak poznałem waszą matkę więc się nie ekscytuj , bo w całym swoim krótkim życiu widziałeś ich najpewniej 3 . Zbłaźniłeś się na Pianiście i Zielonej mili i jeszcze starasz się wyjść z tej sytuacji?
Ps.: Nie mam tylko 5 filmów tylko 3680 więc ... ?
No to slucham wymien znawco kinematografii jakis film z mojego repertuaru ktory odbiega od normy. Czekam az sie zblaznisz
To długo jeszcze poczekasz . Na twojej stronie jest zaledwie kilka filmów jak pretty woman czy bodygard lub wejście smoka no jeszcze słodki listopad , a poza tym , to masz same horrory trochę Sci - Fi komedii i akcji więc czego krytykować nie mam
PS Chihuahua nie uważam , że , to bdb film ale serduszko z 10 daje jak mi się coś bardzo podobało .
Komedia ma za zadanie śmieszyć w rożne sposoby jest jednym z nich Chihuahua . A czego się spodziewasz po komedii familijnej ?
Chyba nie umiesz czytac gatunkow filmowych z opisu filmu, gratuluje. Jesli nawet to ze ogladam sporo filmow jednego gatunku to oznacza tylko to ze w tym oto gatunku gustuje. Ocenionych orrorow mam ok 40-50 tytulow. Wszystkich filmow natomiast wszystkich ocenionych filmow ok 350, sporo z obejzanych dalej czeka na moja ocene. A czego ty sie spodziewasz po horrorze?
Aha no tak Sci - fi sensacja WIELKI BŁĄD . Od horrorów nic nie mam ale pierwsza strona zapełnia jest takimi , które mnie nie przekonały nie wszystkie ,,Chyba nie umiesz czytac gatunkow filmowych z opisu filmu, gratuluje. Jesli nawet to ze ogladam sporo filmow jednego gatunku " To co nie umiem przeczytać czy mam do jednego gatunku (czyli umiem czytać ) Zdecyduj się ale sądzę , że wybierzesz 1 żeby mi , Dokopać ' ...
Na moim profilu mam sporo filmow roznych gatunkow dlatego nie wiem czemu skupiles sie tylko na filmach gdzie wystepuje smierc na ekranie. Zapewne przejrzales 1 strone na ktorej wiekszosc to horrory ale pragne zauwazyc ze ocenionych filmow mam 17 stron a tak dla porownania ty 1... Moze powiesz ktory z ulubionych tytulow na moim profilu cie jeszcze rozbawil? Chetnie zobacze jak sie osmieszasz krytykujac kolejne dobre filmy. Czekam...
Tobie odwala , bo zdanie nie chce więcej zobaczyć np jest negatywne
Ja mam 117 stron filmów lub wyżej ;)
[Rec]2 8/10 ? Planeta małp z 2001 7/10
PS Marta żmuda 10 /10 , Kuba wojewódzki 1/10 ... ;// żal patrzeć ale czasami jest , to zabawne ...
Rec to dobry film nakrecony z dala od Hollywood, a Planety małp pewnie nie zrozumiales, w sumie co sie dziwic. Marte mam oceniona 8/10 wiec nie zmyslaj. No a slucham wymien jeden znaczacy film w ktorym ten pajac wojewedzki zagral dobra role.
Tak jakoś nie dawno miałeś inaczej ale , to jest wygodne , bo nic ci nie można udowodnić , a masz racje [REC] , to dobry film ALE JAK JUŻ PISAŁEM [ R E C ] 2 jest do dupy . Jeśli dajesz wersji z 2001 7/10 , to powodzenia .
Nie mialem inaczej bo nie widze sensu udowadniania tutaj czegos, co najwyzej twoje ograniczenie ale to udowadniasz sam. Wedlug mnie nie jest to dupy i prosta sprawa... Jakiej ku*wa wersji z 2001? Niby ktora wersja REC jest z 2001? No i co nie wymysliles zadnego tytulu z blaznem wojewodzkim na czele?
Ja pier....
PLANET MAŁP 2001 ZŁE BLEE
[REC]2 DUPA
KUMA ??? CZY WIĘKSZE ODSTĘPY
FAJNIE TY NIE UWAŻASZ ALE JA TAK CO NIE MA (RACZEJ NIE POWINNO ) MIEĆ ZNACZENIA DLA FANÓW FILM U
Ku*wa no to laskawie nadmienilbys ze zmieniasz temat i juz nie klepiesz o REC tylko innym filmie, jak mam sie niby do ch*ja ciezkiego tego domyslic? No wlasnie ciebie nie obchodzi moje zdanie a mnie nie obchodzi twoje wiec najlepiej na tym zakonczmy...
0.o Wiesz co , to kropka ? Mam pisać ,,. <zakończenie zdania>" ?
Zacytuj gdzie niby napisałem , że nie obchodzi mnie TWOJE ZDANIE ...
Dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wróciło kolejny raz się ośmieszyło i wraca na innym forum . ;D Jak miło !!!!!!!!!!!!!
Nazwanie mnie dzieckiem nie sprawi, że dzieckiem się stanę... ani nie uczyni z ciebie dorosłego.
No , a jak ma uczynić mnie dorosłego jak jestem , a denerwujesz się jak ktoś mówi o tobie dziecko , bo nim jesteś w 100%. Twoje posty były świeże dawno temu teraz , to same powtórki .
Więc wracaj do piaskownicy ...
Ch*ja jesteś, że pozwolę sobie na wyrażenie swojej irytacji twoim marnym trolingiem w bardziej dosadny sposób.
Ubolewam nad tym, że intelektualne ścierwa twojego pokroju mają możliwość egzystowania na równych prawach w Internecie. Nikt na was nie zwraca uwagi na co dzień i sobie ten brak uwagi odbijacie zaśmiecając sieć.
hahhah już się zirytowało. Nie wyskakuj z rodzicami , bo nie warto ,,Trolling", bo znowu zorientujesz się po dwóch postach.
Brawo pasta do butów. Jeśli chcesz pisać językiem dla idiotów , to się go najpierw naucz tak jak tego normalnego języka
Cepa to byś pryszczu śmierdzący zarobił za takie odzywki. Pieprzony kuźwa imbecyl i jeszcze się sadzi...
Od kogo , bo nie od ciebie . Takie brzdące ja ty mogą najwyżej po kostkach mnie gryźć .
Odwala ci jak napisze ci się dziecko jeśli jesteś dorosłym , to co cie w tym denerwuje no chyba , że klniesz , bo lubisz .
Znowu będziesz pisał i uciekał. Na innym forum zaczniesz , to samo . Albo ci , to sprawia przyjemność albo idź się lecz na głowę człowieku ,b bo masz jakieś problemy z ogładą . Chcesz tak poprawiać innych , to od siebie zacznij . Wyzywasz mnie tymi śmiesznymi tekstami , bo dałem J.R.T 1 i całemu WP . Przeszkadzam ci , to nie czytaj tego co pisze i już . Idź pierdzielić bzdury komu innemu .
Wszystko się rozchodzi o to, że jesteś kompletnym idiotą i do tego udającym dorosłego znawcę kina smarkiem, który zamiast pisać coś sensownego - pieprzy trzy po trzy kalecząc przy tym język ojczysty. Z żadnego boju na słowa i argumenty nie wyszedłeś nigdy zwycięsko, ale ten fakt do twojego pustego łba jak widać jeszcze nie dotarł...
Jak zwykle ,to co przypuszczałem dziecko wracaj na lekcje przyda ci się , to i mi , bo nie będziesz mi pierdzielił .
Uważasz , że wygrałeś , a tak naprawdę robisz z siebie błazna . Może nie masz nastu lat ale twój rozm jest na takim poziomie . Szczerze odechciewa mi się rozmowy z takim błaznem jak ty. Bo w dwóch postach z siebie zrobiłeś kretyn . Więc najlepsze co możesz zrobić , to się odczepić . 9założe się , że tego nie zrobisz) .
Błaznem to jest twój niedorobiony ojczulek, bo nie potrafi syna wychować i dał takiemu trzynastoletniemu wypierdkowi nieograniczony dostęp do Internetu.
Za takie coś powinno się go za jaja powiesić, a ciebie do beczki wsadzić i wrzucić do najbliższej rzeki.
Lepiej dla świata byłoby gdybyś spłynął staremu po nogawce.
Mocny jesteś smarku, ale tylko w gębie i tylko w sieci.
A ty w ogóle nie jesteś mocny w gębie ,wielki dorosły z mózgiem 2 latka' . Absurdem jest , to że powstałeś i , że męczysz normalnych ludzi ... Więc idź pokolorować Kubusia Puchatka i
NIE WRACAJ .
Ma ci , to po chińsku czy po francusku napisać ?
"Absurdem jest , to że powstałeś"
No właśnie takie teksty ewidentnie ciebie chłopaczku demaskują. Odzywki tego typu można usłyszeć w podstawówce i nigdzie indziej.
Wiesz , to bo tam chodzisz ? Nawet nie potrafisz tego powiązać z jean paul sartre . Nie pisz do mnie ok ? Lub dorośnij .
Twoja ulubiona postać z twojego ukochanego serialu ma ci coś do powiedzenia panie " psychicznie i emocjonalni znajdujący się na poziomie gimbusa i myślący pochłonąłem wszelkie rozumy a mądrości mam tyle co zapałki IQ"
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/06/9300b490b622b31c81d7931d782b24be.j pg?1338969546
Tolkien jest mistrzem gatunku.To tak jakbyś powiedział że całe fantasy jest dla młodzieży... zastanów sie zanim coś napiszesz.