Jego książki z pewnością są dobre ale tylko dla gimnazjalnej młodzieży
Dzieckiem to sam deklu zawszony jesteś. Ja to od ciebie smrodzie jestem przynajmniej dwa razy starszy, ale oczywiście w sieci wszyscy jesteśmy równi i nawet takie żałosne, wyszczekane i zaplute ścierwo jak ty może zgrywać ważniaka.
tak , tak , tak co jeszcze ? Jeśli ty jesteś dorosły , to ja pewnie mam 70 , a ty max 19 . Więc juniorze nie podniecaj się tak , bo gubisz już logikę.
Jeszcze zaplujesz ekran ...
Za to ty byś pluł krwią jakbym tak się z tobą rozmówił w realu, wyszczekany szczylu.
hheehhahahha prędzej ty zębami ale w porównaniu do ciebie jestem dorosłym człowiekiem , a ty dzieckiem małpy... i potrafię wyhamować . dla ciebie wyjątek ;D
-ps weź wyjdź ;DDD !
hahahahah morde , to masz ty i twoja trollowata stara ;D
ps weź wyjdź . ;DP
Ciekawe kiedy uciekniesz z płacze z tego forum by odrodzić się na innym ?
HAaaa raczej narobił byś w pampersa
nie wiem czy nadal cie żywić ale dzidziuś taki jak ty dostarcza mi tyle śmiechu i radości . Czytając ciebie łezka kręci się w oku ze śmiechu . ;D hahahaahaa
Napisz mi swój adres zamieszkania, a popłaczesz się z innego powodu, przychlaście pier.dolony.
Chodzi mi o prawdziwy adres, a nie fikcyjny, który sobie wpisałeś w profilu.
To, że mieszkasz w Nowym Jorku jest równie prawdziwe jak to, że jesteś dorosły...
Na swoich dwóch multikontach masz wpisany Lublin choć i to jest pewnie wyssane z palca (po założeniu konta miałeś woj. mazowieckie).
Wszystko co piszesz o sobie i za kogo się tutaj podajesz jest fikcją. Pieprzoną FIKCJĄ, skrywającą zakompleksionego szczyla, którym to de facto jesteś.
Aż tak bardzo boisz się ewentualnej konfrontacji, chłoptasiu?
Dobra nie chce mi się rozmawiać z takim trollem jak ty . Nic nie potrafisz i wiesz lepiej od wszystkich . Klasyczny 35 letni dupek przed tv z piwem w łapie i jakaś panienką z pod latarni , bo żadna, by go nie zechciała . Sanczopansa jest już od ciebie o niebo mądrzejszy .
Ja nie moge piszesz , że jestem dzieckiem, mimo że nie masz swojego ukochanego argumentu, jeśli oceniasz mnie po postach , to dla mnie ty masz 12 lat aparacik na ząbkach nikt cie nie lubi dlatego uciekłeś w świat fantastyki wyobrażając sobie samego siebie w roli Aragona i tyle, dlatego jak ktoś coś napisze nie tak , to ci odwala . Jeśli w twojej opinii nie mieszkam ani w lublinie ani w nyc ani w mazowieckim , to, gdzie na świecie ? Chyba wiem lepiej, kiedy się urodziłem i, gdzie mieszkam . Więc nie zgrywaj takiego twardziela , który rzuca epitetami i co, by zrobił, gdyby ...
Jeśli ci przeszkadzają moje błędy i piszesz , że ich nie dasz rady rozczytać , to jakim cudem je cytujesz ?
Tak trudno się zatrzymać . Masz w dupę na realu i wyżywasz się tam, gdzie nic ci nie grozi, czyli na fw . Oczywiście pisze na marne , bo jak zwykle ty wiesz najlepiej i tylko ty masz racje i to ty jesteś najstarszy.
Chciałem odpisywać ci normalnie, ale sam prowokujesz do kolejnych postów , bo ciebie , to podnieca ...
Po co piszesz parę postów i znikasz na długo ?
Co chcesz osiągnąć ?
Jeśli nie chcesz mnie czytać , to na boga nie rób tego .
" z takim trollem jak ty "
Nikt mnie jeszcze trollem nie nazwał i daję sobie łeb uciąć, że nie nazwie. A wiesz dlaczego?
Bo nim nie jestem.
"to dla mnie ty masz 12 lat aparacik na ząbkach nikt cie nie lubi dlatego uciekłeś w świat fantastyki wyobrażając sobie samego siebie w roli Aragona i tyle"
Płytkie myślenie charakteryzujący intelektualny zaścianek lub... DZIECI (wybierz swoją przynależność)
" Masz w dupę na realu i wyżywasz się tam, gdzie nic ci nie grozi, czyli na fw "
Rozumiem, że opisujesz sam siebie. Na przyszłość radziłbym ci jednak pisać w pierwszej osobie.
"Chciałem odpisywać ci normalnie"
Ty nawet jednego zdania nie potrafisz poprawnie sklecić (no dobra, czasem kilka się uda, ale to wyjątki potwierdzające regułę). Poza tym o jakiej my tutaj dyskusji mówimy?! Wbijasz na forum Władcy i to forum NISZCZYSZ. Już na starcie wykluczasz się z dialogu, który ponoć próbujesz nawiązać. Nie pomaga temu również fakt, że wciąż masz mleko pod nosem i niezbyt lotny umysł...
"Po co piszesz parę postów i znikasz na długo ?"
Niech pomyślę... Ach tak, bo MAM ŻYCIE. Całkiem skądinąd ciekawe i w miarę udane. Nie jestem neo-kidem trollującym every f*cking day tak jak ty.
"Jeśli nie chcesz mnie czytać , to na boga nie rób tego ."
Wchodzę na forum filmu czy osoby, które bardzo lubię i widzę obraźliwy i żałosny spam twojego autorstwa. Raczej trudno tego nie czytać, skoro wciąż jest na samej górze, bo dzień po dniu się tu durniu produkujesz.
dobra nie chce mi się czytać , bo miałem racje co do ciebie.
,,bo dzień po dniu się tu durniu produkujesz." włóż okulary .
O tobie ;D , bo ja w szkole nie miałem problemów i pisanie , że mam , to jest kompromitacja z twojej strony .
"bo ja w szkole nie miałem problemów i pisanie , że MAM , to jest kompromitacja z twojej strony ."
No i się wydałeś, chłopczyku. Obstawiam, że uczysz się w gimnazjum, bo jednak młodzież licealna jest nieco bardziej rozgarnięta.
A co do twoich problemów to widzę dwa:
*problem z edukacją, bo pisać nie potrafisz.
*problem z kontaktami z rówieśnikami, bo trollujesz udając kogoś kim nie jesteś. (że niby dorosły, mieszkający w stanach i inne tego typu brednie...)
Żal mi ciebie i nie piszę tego złośliwie.
A co do twoich problemów to widzę dwa:
*problem z edukacją, bo pisać nie potrafisz. _ ja hahasha spójrz na siebie .
,,"bo ja w szkole nie miałem problemów i pisanie , że MAM , to jest kompromitacja z twojej strony ."
No i się wydałeś, chłopczyku. Obstawiam, że uczysz się w gimnazjum, bo jednak młodzież licealna jest nieco bardziej rozgarnięta."
prosto zbudowanego zdania nie maiłeś na polskim
ale twoja logika jest bardziej uboga niż polska .
odnosiłem się do twojego odniesienia do mojego o dziecku ,MAM ' polega , że sadziłeś , że chodzę i miałem zamiar ci przedstawić zwykłe zdanie gdzie czas 1 odznacza wszystkie ale , to dla ciebie trochę za trudne , bo nawet czytania ze zrozumieniem i pisania nie opanowałeś ... Dziecko
Tak bym ci mordę zasyfiałą trollu obił, że byś na oiomie wylądował. Sku.rwysyn pier.dolony...
O jakie JEDNO zdarzenie ci chodzi?? W tych książkach są opisane zupełnie różne zdarzenia.
Czy ja mówię że coś musi się wszystkim podobać? Mało jest inteligentnych ludzi stwierdzających o słabości HP?
Właśnie zrób , to !
ps weź wyjdź
http://www.google.pl/imgres?q=dziecko+trolla&um=1&hl=pl&client=firefox-beta&sa=N &rls=org.mozilla:pl:official&biw=1280&bih=632&tbm=isch&tbnid=aP2ZEg56El3syM:&img refurl=http://nowa-stepnica.x25.pl/informacje/galeria-zbanowanych-trolli/&docid= uUDtNROKkmDUnM&imgurl=http://nowa-stepnica.x25.pl/wp-content/uploads/2010/07/252 -1246867929_by_ryj__500-300x237.jpg&w=300&h=237&ei=nU2WT9HREIzhtQbu9eGdDg&zoom=1 &iact=hc&vpx=966&vpy=62&dur=1394&hovh=189&hovw=240&tx=56&ty=152&sig=113577841336 910358476&page=3&tbnh=132&tbnw=179&start=45&ndsp=24&ved=1t:429,r:11,s:45,i:191
to nie ty ? też tyle siedzisz.;D
Rozpier.doliłbym ci śmieciu łeb. Na to by mnie było stać, wierz mi. Za całe twoje pier.dolone trollowanie od przeszło roku, za obrażanie mnie i mojej rodziny, za spamowanie na forach i pisanie bzdur. Za to wszystko.
Dobra czas zakończyć ta twoją błazenadę
1 jeśli myślisz , że się boje , to się mylisz
2 Obrażam cie , bo zasłużyłeś , a jeżeli pisanie , że jesteś dzieckiem cie obraża , to powodzenia , bo mnie to tylko bawi . Jeśli jesteś dorosły , to czemu cie , to denerwuje ? Wyjaśnij mi , to .
3 Mi nie sprawia przyjemności obrażanie twojej rodziny ale jest , to ostateczność z , której nie jestem dumny , bo nie chciałbym , żeby ktoś obrażał moją rodzinę
4 ,,za spamowanie na forach i pisanie bzdur." - sam , to robisz .Gdybyś miał na tyle rozumu ( tyle ile myślisz , że masz ) , to byś zrobił , to co fauzi .
5 Gówno byś mi zrobił , bo zanim byś podniósł łapkę dostałbyś w splot słoneczny i po zabawie .
Wnioski ?
1. Boisz się szmaciarzu, bo byś zarzucił swoim adresem, a nie pajacował, że mieszkasz w USA.
2. Czym sobie szczochu zasłużyłem na obrazę? Tak, teraz po tobie jadę, ale dotychczas zachowywałem stoicki spokój, pomimo twoich prób wyprowadzenia mnie z równowagi (tak, w końcu ci się udało- Zwal sobie ze szczęścia).
3. Jaka ostateczność? Pierwszy post, który do mnie napisałeś zaczynał się od jazdy po rodzinie.
4. Nie piszę bzdur i nie trolluję. Jeżeli dany film mi się nie spodoba to walnę jeden temat, a nie okupuję forum i wnerwiam fanów. Tylko ktoś na maksa niedojrzały i głupi lub -tak jak w twoim przypadku - będący porytym szczylem, może uskuteczniać trolling.
5. Gówno, mówisz? To podaj mi swoje namiary i zobaczysz... Oczywiście wiem, że tego nie zrobisz, bo jesteś fikcją filmwebową, poza portalem będącą nikim.
Grzeczny piesek dalej piesku pisz dalej .
,,3. Jaka ostateczność? Pierwszy post, który do mnie napisałeś zaczynał się od jazdy po rodzinie. " przykład azorek !
,,5. Gówno, mówisz? To podaj mi swoje namiary i zobaczysz... Oczywiście wiem, że tego nie zrobisz, bo jesteś fikcją filmwebową, poza portalem będącą nikim."
może ty jesteś biedny i nie stać cie na Manhattan tylko na Pragę Warszawską czy inny zadupin ,
Już się boje taki gnojek jak ty azorek raz by odpysknął i by zlizywał gówno ze swojego pyszczka