JJ Feild

John Joseph Feild

7,5
2 850 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby JJ Feild

mnie rozłożył. Ach, taki cudowny uśmiech to rzadkość!!!

użytkownik usunięty
xirtam

zgadzam się. powalający.

Dokładnie. JJ Feild ma czarujący uśmiech,który w tym filmie rozkłada mnie na łopatki.

xirtam

I ten uśmiech jest zaraźliwy. :-) Pewnie niejeden widz uśmiechał się do ekranu jak widział uśmiech głównego bohatera.
Zresztą bardzo fajna adaptacja "Opactwa..." i świetne aktorstwo, także drugoplanowe.

abigail_

Zgadzam sie.
Przed obejrzeniem filmu obejrzałam obsade i w sumie JJ Felid mi sie nie spodobał. Jednak gdy oglądałam film po prostu na jego widok jak gęba sie uśmiechała sama, a gdy on sie uśmiechał to normalnie człowiek szcześliwy.
Może polubiłam go bardzo dlatego, że cholernie przypomina mi Jude Law, zwlaszcza usmiech.
Obu bardzo lubie.

Jean

ha! mnie też przypominał Jude Law ;) uśmiech ma absolutnie uroczy ^^

xirtam

ah, aż zapragnęłam być Catherine jak on się tak uśmiechał :) uroczy był w tym filmie.

maga_86

indeed! najprawdziwszy książę z bajki ;)

sugar_cane

Popieram! ;-)

sugar_cane

ma w sobie to coś.. i muszę przyznać że już kilka razy oglądałam "Opactwo Northanger" tylko i wyłącznie by patrzeć na niego;) bo ma w sobie tą magię przyciągania, którą niestety brak u wielu :(
świetny uśmiech i te oczy... Jedno słowo, którym mogłabym go opisać: ZNIEWALAJĄCY ;)

maga_86

Był nieziemski xD Siedziałam i uśmiechałam się sama do siebie. Dawno nie widziałam tak powalającego uśmiechu. Rzeczywiście, tez chciałam być Catherine xD

Bananowe_Kiwi

zaraz po obejrzeniu pomyślałam, że napiszę tu, że ma boski uśmiech, ale jak widać nie jestem sama :)

Poza tym to chyba jedna z lepszych adaptacji powieści Austen. Do tego dochodzi dobre aktorstwo, zdjęcia i świetnie oddany klimat powieści.
Zdecydowanie na plus :)

mibama

Żałuję, że JJ Feild zagrał w tak niewielkiej liczbie filmów...
Liczę na kolejną, kostiumową rolę, gdyż jest do tego wprost stworzony~!
A jego wcielenie jako Pan Tilney - cud, miód i orzeszki ^^
PS Też ciągle miałam wrazenie, że to Jude Law :D

Vivasco

co do Jude Law muszę to przemyśleć, ale co do reszty się zgadzam!
Nie jest dla mnie wzorcowym przystojniakiem, ale jakoś mnie pociąga, uśmiech zniewalający!!

11/10 :)

niziel

Uśmiech ma rzeczywiście przecudowny! Mogłabym na ten jego uśmiech patrzeć godzinami;D
I faktycznie jest podobny do Juda Law!

xirtam

też tak uważam :D mógłby się uśmiechać przez cały film ;)

xirtam

"..teraz głupio się uśmiechnę i możemy przestać się wygłupiać..." i ten jego uśmiech... chyba z dziesięć razy wracałam do tego momentu w filmie :P

xirtam

Zgadzam się ;) Idealny do tej roli.

xirtam

Zakochałam się... :)

xirtam

Henry Tilney w jego wykonaniu mnie wprost zauroczył, jak się uśmiechał to nie mogłam oderwać od niego wzroku i miałam motyle w brzuchu. Coś cudownego, gdy na niego patrzę od razu czuję się szczęśliwsza.

xirtam

Na razie widziałam go 2 razy w roli mordercy.Zupełnie inaczej wygląda jego uśmiech wtedy.