Jack NicholsonI

John Joseph Nicholson

9,0
90 559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jack Nicholson

osobiście uważam że jako aktor jest dobry ale jakoś większość filmów i role jakie gra raczej nie w moim stylu.. specyficzny klimat raczej docenią fani.. takie osoby jak J.N. mają zazwiczaj wyraźny podział na fanów i antyfanów.. tych neutralnych jest mniej..

freeze84

"role jakie gra nie w moim stylu"

Być może jestem oślepiona miłością do tego człowieka;), ale prawdę mówiąc nie widzę podobieństwa ról np w Lśnieniu, Lotu nad kukułczym gniazdem, Infiltracją, The Bucket List i np Lepiej być nie może. To są zupełnie inne role. Nie widzę punktów wspólnych z wyjątkiem tego, że w każdej był rewelacyjny =)

Eveleena

tak.. ale nie zapominaj że gra te role ten sam człowiek.. inaczej czy nie.. ale każdy ma swój sposób gry.. chyba że ma rozdwojenie jaźni.. :)

freeze84

dodam też że uważam go za dobrego aktora.. ale mam tu jakiś paradoks.. bo jakoś nie za bardzo ciekawią mnie filmy z nim w większości..

freeze84

szanuję Twoją opinię. ale nie rozumiem, bo jak już wspomniałam: jestem w nim zakochana =D

użytkownik usunięty
Eveleena

Ja go uwielbiam, uwielbiam filmy w których gra, ale co racja to racja. Jego role może nie są podobne, ale są specyficzne, mówić w prost, gra popaprańców! Tylw w tym temacie. Oto podobieńsytwo między no Lotem.., Batmanem i Lepiej późno...