Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

świetny aktor

użytkownik usunięty

Jackie Chan jest jednym z najlepszych aktorów.Najbardziej lubię takie filmy jak Kim Jestem,Przyjemniaczek,Godziny Szczytu 1,2,3.

Kpisz?

_ENKI_

Nie prowokuj. Ciekawa jestem czy oglądałeś/aś jakikolwiek film z Chanem, przed napisaniem swojej mało elokwentnej wypowiedzi.

Mme_Malice

Nie prowokuje, ogładałem kilka, kilka innych nie dałem rady obejrzeć do końca bo to straszne kaszany. W każdym filmie praktycznie taki sam wyraz twarzy, żaden z niego aktor. Świetny kaskader i specjalista od sztuk walki ale nie aktor.

użytkownik usunięty
Mme_Malice

Dzięki za obronę,my należymy do osób,które cenią dobrych aktorów,poza tym Ja oprócz Jackiego lubię też wielu innych aktorów.A że gościu nie lubi to jego sprawa.

użytkownik usunięty
_ENKI_

Gościu ja wcale nie kpię taka jest moja opinia.Ja razem z bratem i ojcem bardzo lubimy tego aktora,za jego role kaskaderskie i humor.Takie jest moje zdanie i tego nie zmienię.

Aktora... he he he

_ENKI_

To nie aktor, to kaskader i mistrz sztuk walki

_ENKI_

Mylisz się to aktor, który zna sztuki walki. A tak w ogóle, to oczywiście uważam iż każdy ma inny gust i szanujęto. Sądzę jednak, iż 'komentarze' w stylu 'kpisz?', ,aktora..hehe' czy powyższy są niepotrzebne. Dlatego skoro nie podoba ci się gra Chana i nie masz do napisania żadnego wartościowego komentarza, to twoja obecność na owym forum jest zbędna. Pozdrawiam.

Mme_Malice

Popieram Mme_Malice. Pisz jeśli naprawdę chcesz coś ciekawgego powiedzieć, jeśli go nie lubisz to wogóle nie wchódź.

_ENKI_

a co może ty jesteś lepszym aktorem niż on
to co on robi i jakie on filmy robi to pełen szacun
nawet w połowie mu nie dorastasz

_ENKI_

jak ci się nie podoba to się nie wypowiadaj na jego temat skoro się nie znasz

jackiedan

To forum służy do wyrażania swojej opinii i będę pisał to co uznaję za słuszne i nikt mi nie będzie dyktował co mam pisać, a co nie. Ja nie jestem aktorem, nie mam do tego zdolności, dlatego się za to nie biorę i uważam, że ci którzy nie mają talentu również nie powinni się za to brać. Napisałeś: "nawet w połowie mu nie dorastasz". Czy ja napisałem, że jestem lepszym od niego kaskaderem czy aktorem? Nie, więc Twoja wypowiedź jest nie na temat, na dodatek jest żałosna.

_ENKI_

Jakaś argumentacja? Samo zdanie "to nie aktor" dla forumowiczów nic nie znaczy. Znaczy tylko w Twoim mniemaniu.

_ENKI_

Jackie grywał w dramatach, komediach a nawet w romansach, nie tylko w filmach akcji i w każdym gatunku radził sobie świetnie, więc stwierdzenie że żaden z niego aktor ma raczej słabe poparcie z twojej strony. Tym bardziej że oglądałeś tylko kilka jego filmów, zapewne 3 albo 4, a ma on ich na koncie ponad 100. Wiadomo że były to i lepsze produkcje i gorsze. Więc żeby ocenić jego aktorstwo czy jest złe czy dobre, trzeba bardziej prześledzić jego karierę aktorską. Zauważył byś też pewnie wtedy że nie gra jedną miną.

Chyba sobie żartujesz....