Poszukuję dobrych filmów z Hongkongu bez Jackie'go Chana, ale w jego stylu:) Czy ktoś z Was mógłby mi takie filmy polecić? Byleby były interesujące;))
hehe:D po prostu postanowiłam sobie, że poszerzę swoje horyzonty;)) sama muszę sprawdzić, czy spodobają mi się inne filmy z tej części świata:)
oldschool_punk00 masz świetny gust filmowy widzę, że lubisz bollywood to tak jak. Kino azjatyckie plus bolly(też Azja) uwielbiam. O wiele lepsze niż Amerykańskie produkcje. Polecam ci filmy Kim Ki Duka np "Pusty Dom"- niesamowity film, a także Dom "Latających Sztyletów" A z Bolly oglądałeś Gdyby jutra nie było? -arcydzieło.
małe sprostowanko: jestem płci żeńskiej;))
oczywiście, że widziałam "Gdyby jutra nie było", też go uwielbiam:D no to mamy podobne gusta, hehe, więc jeśli nie widziałeś, to polecam Ci z bolly filmy "Don" (remake z SRK:)), "Gwiazdy na Ziemi", "Jestem przy tobie", "Żona dla zuchwałych", "Veer-Zaara", "Dil Se..." - widzę, że inne świetne filmy już oceniłeś:)
za propozycje dziękuję, postaram się to wszystko zobaczyć:P pozdrówki
Oj przepraszam.
Właśnie zabieram się za obejrzenie większości filmów, które wymieniałaś. Ostatnio rozpocząłem oglądania Tajwańskiej dramy i myślę, że ten gatunek jest również warty polecenia.
Moving Targets, Treasure Hunter, Twins Mission, Brama Tygrysa i Smoka, Seoul Raiders, Tokyo Raiders, Gońcie się!, Looking for Mr. Perfect, Infernal Affairs: Piekielna gra, Gen X Cops, Zabójcze trio, Błąd w obliczeniach, Droga smoka, Komando smoka, Blood Brothers
Miłego oglądania ;)