Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Piszcie tutaj jakie i ile filmów macie z Jackie Chanem na DVD :)
Oczywiście oryginalne!
Ja mam:
Z PL : Przyjemniaczek, Atomowe uderzenie, Godziny Szczytu 1,2,3, Policyjna Opowieść 1,2,3, Moje wyczyny, Smoking, W 80 dni dookoła świata, Agent z Przypadku, Kowboj z Szanghaju, Rycerze z Szanghaju, Medalion, Pijany Mistrz, Zgadnij kim jestem, jeszcze jakieś, ale musiałbym iść zobaczyć.
We wrześniu Projekt A, Projekt A 2, Moje szczęśliwe gwiazdki, bo wyjdą przez Epelpol :)

Z gazet : Zbroja Boga, Zbroja Boga 2.

Z zagranicy : Przestępcza opowieść, Wielka rozróba, Szybszy od błyskawicy, Protector(Ochroniarz chyba?), Bufet na kółkach(Wheels on Meals), Twin Dragons, Serce smoka(Heart of Dragon).

Kolekcja nadal rośnie ;d

TheUndertaker_2

Ja mam filmy takie JAK:
ZBROJA BOGA
OPERACJA KONDOR ZBROJA BOGA 2
AGENT Z PRZYPADKU
Draka w BRONXIE
W 80 DNI DO OKOŁA ŚWIATA
RYCERZE Z SZANGHAJU
POLICYJNA OPOWIEŚĆ
POLICYJNA OPOWIEŚĆ 2
POLICYJNA OPOWIEŚĆ 3 SUPERGLINA
NOWA POLICYJNA OPOWIEŚĆ

CHCIAŁBYM MIEĆ WIĘCEJ ALE CO MAM PIENIĄDZE TO WYDAJE NA KRÓLIKA ALE NIEDŁUGO BĘDZIE TEGO WIĘCEJ.
PS.ALE INNE FILMY OGLĄDAŁEM!!!

TheUndertaker_2

Do TheUndertaker_2 piszesz że posiadasz film Godziny Szczytu 1, jeśli Ci strasznie nie zależy na tym filmie, to czy mógłbyś/mogłabyś odsprzedać mi. Kwota nie gra roli(każda)... Bardzo mi na tym zależy. Podaje mój email: bombel2333@onet.eu
Pozdrawiam

bombel23

Na dvd ,na vhs i na kompie
POLICYJNA OPOWIEŚĆ 1
AGENT Z PRZYPADKU
SMOKING
GODZINY SZCZYTU 1 2 3
WEJŚCIE SMOKA
WŚCIEKŁE PIĘŚCI
NOWA WŚCIEKŁA PIĘŚĆ
WĄŻ W CIENIU ORŁA
LEGENDA PIJANEGO MISTRZA
PRZYJEMNIACZEK
KOWBOJ Z SZANGHAJU
RYCERZE Z SZANGHAJU
ZBROJA BOGA
OPEGRACJA KONDOR
ZWYCIĘZCY I GRZESZNICY
NA CELOWNIKU

radhob

Mam pytanie jak był tytuł filmu który Jackie krecił w Turcji
Co go jakis prywatny detektyw nakierował na trop.
Pamietam ze jakas ciężarówka płoneła

giovanni50

Ten film o który pytasz to "Agent z przypadku". Ja na DVD mam tylko pakiet trylogii "Policyjnej opowieści" i "Nową policyjną opowieść", mam jeszcze na VHS "Godziny szczytu 2", "Smoking" i "Medalion". To tyle w kwestii oryginalnych z nagranych VHS mam bodajże "Niania w akcji" i wspomnianego już "Agenta z przypadku".