Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 556 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Dobry z niego aktor, kaskader i silny zawodnik potrafi dać w ryj. Jest szybki i zwinny jest jak grupa umięśnionych murzynów potrafi sprać każdego cwaniaczka. Ale gdzie ma brode według mnie nie będzie pełnym mężczyzną dopóki nie dorobi się porządnej brody i włosów afro

użytkownik usunięty
otwieram_wino

Świetna opinia. Za zwinność, sceny kaskaderskie i znajomość sztuk walki 8/10. Gdyby nie to - byłoby o gwiazdkę mniej. Ale trudno go nie lubić, zwłaszcza za duet z Tuckerem.

otwieram_wino

mam nadzieję, że to zdanie dotyczące brody i włosów mam traktować z przymrużeniem oka!? bo co ma wygląd/ubiór do bycia mężczyzną...

walik166

wygląd i ubiór odwzorowuje prawdziwego mężczyznę musisz dać po sobie poznać że jesteś twardziel i niech nikt ci nie wyskakuje chyba że Jackie próbuje zwabić w pułapkę swoich wrogów oni sobie pomyślą że to ciota a on da im w ryj

użytkownik usunięty
otwieram_wino

gdyby miał mnie bronic prawdziwy facet, to wybralabym chucka. on jest zajebisty. chuck i jego blondynka, ale to bylby film.

Chuck to też taki niby męski a męskości od niego nie czuć nie to co jet li

użytkownik usunięty
otwieram_wino

Żartowałam z tym Chuckiem. Nie znoszę filmów z jego udziałem. Nie przepadam też za Seagalem ( choć oceniam go wyżej), ani za innymi 'kopaczami'.
Filmy z J. Chanem ogląda się nieźle, ale wydaje mi się, że bardziej pasuje do ról w komediach sensacyjnych, a Jet Li jest wg mnie bardziej wszechstronny (bdb w rolach czarnych charakterów).