Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Szkoda, że już tak mało występuje ten wspaniały aktor. Liczyłem, że nadal będzie fascynował nas świetnymi walkami i śmiechem, ale cóż...
Co się dzieje z tymi aktorami? czyżby już chcieli iść na emeryturę :(
Najpierw Jackie Chan a teraz słyszałem, że Jet Li. Nikt już ich nie zastąpi...
Jeszcze nie są aż tacy starzy przecierz, jeszcze mogli by nakręcić wspaniałe filmy a co lepsza razem w ramię wystąpić. Jako fan Jackiego się zamuciłem gdy usłuszałem, że nie che już występować w filmach akcji. Myślałem, że to tylko plotka, a jednak się myliłem :(
W 2005roku Jackie już praktycznie nie wystąpił w żadnym filmie :(
A liczyłem, że będzie kolejna dawka dobrego humoru jak i też świetna
kopaninka a tu klops...
Mam nadzieję, że to się zmieni, że on powróci na ekrany!
Pozdrawiam ciebie Jackie jak i też wszystkich fanów Jackiego
Sayo-nara !

shiroo

Niestety musimy się pogodzić z tym, że ww. aktorzy czują się zmęczeni, i tak wiele dla nas zrobili. Jackie Chan to bardzo pracowity aktor, mało kto może pochwalić się taką ilością filmów, w których zagrał. Pozatym Jackie i Jet już się postarzyli, Jackie ma 51 lat!!!
Nie ma się co martiwć, przed nami Godziny Szczytu 3 prawdopodobnie Project A 3, Zbroja Boga 3 i napewno nie jeden i rzeczywiście niekoniecznie będą filmy akcji, niestety albo stety. Pozdrowienia dla fanów Jackiego Chana i Jeta Li.

KaeM_4

No i jeszcze Projekt BB oraz moze Sztuke Walki...
JC chcialby tez nakrecic DM 3, ale od wielu, wielu lat twierdzi, ze nie ma pomyslu na fabule i dlatego nie robi...
Prosil, ze jak ktorys z fanow ma pomysl dobry na to, to zeby mu podeslala. No to wiec drodzy fani Jackiego, do dziela! :)
Ja osobiscie wyobrazam sobei, ze moglby to byc cos o "starym" pijanym mistrzu, ktory ma rodzine, szkole, dzeci i nagle musi kogdo nauczyc tego styliu, ktory popadl w zapomnieine, bo ot jedyny sposob na pokonanie jakiegos wroga. Np japonskich zolnierzy albo godzilli :P
Jakkolwiek rozumiem wycofywanie sie JC (kurczze, nie mogl sie facet urodzic w latach 60?), to Jeta zupelnie nie. Jeszcze przez 10 lat moze superowsko poskikac na ekranie.

shiroo

Też sądze że będzie lipnie gdy Ci aktorzy już odejdą na dobre. Wiecznie młodzi nie będą, a nawet jeżeli to i tak po czasiem by odeszli. Jackie pozostawił po sobie coś godnego samego siebie :), coś co wyznacza jakąś granice jeżeli chodzi o akcje w filmach. Gdy odejdzie na pewno pojawi się wielu aktorów, którzy będą próbować mu dorównać, a nawet wzorować się na nim. Więc będzie pamiętany! Na szczęście jeszcze kilka filmów powstanie, a co póżniej .............................. zobaczymy :] Pozdro.

shiroo

w 2005 jeszcze w kinach chodziło NPS, latem była premiera The Myth- oba miały sporo akcji.