Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
24 404 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Mój najlepszy, ulubiony aktor - kaskader jakich mało. Mam jego kilka filmów na kasecie najlepsze z nich to: Draka w Bronksie, Pierwsze uderzenie, Przyjemniaczek, Kim jestem?, Godziny szczytu 1 i 2, Kowboj z Szanghaju, Medalion. Super aktor ciągle się uśmiecha w przeciwieństwie do Jeta Li. Z niego to można się pośmiać, wkońcu występuje w komediach sensacyjnych. Aktor kina akcji!!! Nie tylko, że potrafi świetnie walczyć, ale też i rozbawić publiczność. Mistrz wschodnich sztuk walki, najlepszy z najlepszych tak można o nim pisać. Nie posiada dublera bo nie musi, sam walczy, chociaż też mu się dostaje. Dobrze by było jakby wystąpił razem z Jetem Li w jakimś super filmie akcji...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
shiroo

cze.No milo slyszec ze tak chwalisz Jackiego Chana.To moj ulubiony aktor zaraz kolo wielkiego BRUCE LEE!!!oraz wielkiej kolejnej dwojki czyli SAMMO HUNGA i YUENA BIAO z ktorymi Jackie sie wychowal.Wymieniles filmy wylacznie tylko nowsze produkcje z Jackiem Chanem,ale warto wspomniec o starych tytulach takich jak:DRUNKEN MASTER czy NIeustraszona chiena ktore sa naprawde dobre!!! Pozdro!!!