Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Mój najlepszy, ulubiony aktor - kaskader jakich mało. Mam jego kilka filmów na kasecie najlepsze z nich to: Draka w Bronksie, Pierwsze uderzenie, Przyjemniaczek, Kim jestem?, Godziny szczytu 1 i 2, Kowboj z Szanghaju, Medalion. Super aktor ciągle się uśmiecha w przeciwieństwie do Jeta Li. Z niego to można się pośmiać, wkońcu występuje w komediach sensacyjnych. Aktor kina akcji!!! Nie tylko, że potrafi świetnie walczyć, ale też i rozbawić publiczność. Mistrz wschodnich sztuk walki, najlepszy z najlepszych tak można o nim pisać. Nie posiada dublera bo nie musi, sam walczy, chociaż też mu się dostaje. Dobrze by było jakby wystąpił razem z Jetem Li w jakimś super filmie akcji...

shiroo

cze.No milo slyszec ze tak chwalisz Jackiego Chana.To moj ulubiony aktor zaraz kolo wielkiego BRUCE LEE!!!oraz wielkiej kolejnej dwojki czyli SAMMO HUNGA i YUENA BIAO z ktorymi Jackie sie wychowal.Wymieniles filmy wylacznie tylko nowsze produkcje z Jackiem Chanem,ale warto wspomniec o starych tytulach takich jak:DRUNKEN MASTER czy NIeustraszona chiena ktore sa naprawde dobre!!! Pozdro!!!