Witam, mam prośbę o pomoc :)) Czy ktoś z was może wie jaki to film - komedia w którym Jackie Chan (chyba to był on :) ) gra z takim smiesznym łysym chińczykiem... Walczą z jakimiś kolesiami ... .dokładnie nie pamiętam o co tam chodziło ... ale film kończy się walką na roboty (i takie małe fajne robociki) i później na takie wypasione bryki z pociskami itp sprawy :)) Film jest stary, jakis srodek lat 80 tych - i do końca nie wiem czy to faktycznie był film z Jackiem :) ale pamiętam że chyba były jego 2 albo 3 częsci :) ... No moze ktoś z was skojarzy :)
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Pozdrawiam
gregor
Ja o tym filmie wcześniej pisałem. Tam masz odopowiedzi na te pytania. Powiem Ci tylko że nikt nie wiem nic na ten temat ;) Pozdrawiam
Pamiętam ten film z telewizji
Tam nie występował Jackie chan !
A polska nazwa tego filmu o ile dobrze pamiętam to " Wielki skok "
A moze wam sie myli JC z Leslie Cheungiem albo z Jacky Cheungiem (ten ostatni zagral zdaje sie z Jetem Li w filmie parodjujacym JC - takiego aktora jak on wlasnie - a ktorego to filmu JC z caleg oserca nienawidzi (g))?
To seria "Mad Mission" aka "Aces go Places". Nie gra tam Jackie Chan, a Sam Hui. Jest 5 czesci, polska telewizja lata temu emitowała 3 częsci (1,2,4) jako "Wielki Skok".