Oceniłem na 7, aczkolwiek obiektywnie to zasługuje na 6. Taka sobie familijna produkcja, w amerykańskim stylu. Wolę Jackiego w rodzimych produkcjach, choćby taka "Niania w akcji" o niebo lepsza od produkcji Hollywood.....
Nie widziałam jeszcze ani jednego ani drugiego, ale to nie problem. Filmy Chana łatwo do mnie przemawiają.
racja niania w akcji byla lepsza heh;)i takze wole produkcje czysto chinskiej produkcji niz holywood aczkolwiek niemowie ze kazda tak producja byla zla;)
Takie filmy, jak ,,Wąż w cieniu orła'', czy ,,Pijany mistrz'' mają swój klimat i to mi się bardzo podoba.
dokladnie tak ;)mam kilka takich filmow starych produkcji hongkong gdzie klimat tamtych chin czuc na odleglosc takie filmy tez uwielbiam
jednym z moich ulubionych jest nieustraszona hiena ktora najpierw nagralem na vhs;)i swego czasu leciala kiedys w tv
On line nie ma nigdzie, ale mam na swoim cho miku obie części tego filmu, w ogóle całą filmografię Chana i innych.
no takze sciagam z cho mika filmy:)to pieknie ze masz jego filmografie no takich starych filmow to online nie ma do ogladania niestety ja zawsze w tv na tv4 ogladalem i nagrywalem z tego kanalu nieraz od czasu do czasu leca na tym kanale filmy hongkong;)
Wiem, że na tym kanale lubią puszczać stare filmy o sztukach walki i za kilka dni mają nadać ,,Interes na kółkach''.
interes na kolkach no nawet fajny film widzialem kilka razy;) mam na vhs chyba nawet;)dzieki za dane na cho mika
U nas pojawi się tylko na dvd. Widziałam, że ktoś miał na cho mikuj ten film, ale to jest wersja CAM, a w takiej jakości nie polecam oglądania tego filmu, gdyż może mieć to wpływ na ocenę filmu. Lepiej poczekać do lepszej jakości i ocenić z głową.