Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 545 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

a jak oceniacie film nasza niana jest agentem ktory lecial w swieta???

Jackie82

Oceniłem na 7, aczkolwiek obiektywnie to zasługuje na 6. Taka sobie familijna produkcja, w amerykańskim stylu. Wolę Jackiego w rodzimych produkcjach, choćby taka "Niania w akcji" o niebo lepsza od produkcji Hollywood.....

walik166

Nie widziałam jeszcze ani jednego ani drugiego, ale to nie problem. Filmy Chana łatwo do mnie przemawiają.

walik166

racja niania w akcji byla lepsza heh;)i takze wole produkcje czysto chinskiej produkcji niz holywood aczkolwiek niemowie ze kazda tak producja byla zla;)

Jackie82

Takie filmy, jak ,,Wąż w cieniu orła'', czy ,,Pijany mistrz'' mają swój klimat i to mi się bardzo podoba.

karoman4

dokladnie tak ;)mam kilka takich filmow starych produkcji hongkong gdzie klimat tamtych chin czuc na odleglosc takie filmy tez uwielbiam
jednym z moich ulubionych jest nieustraszona hiena ktora najpierw nagralem na vhs;)i swego czasu leciala kiedys w tv

Jackie82

Nieustraszonej hieny nie widziałam jeszcze, a są dwie części tego. Która lepsza?

karoman4

no sa 2 czesci ale ja ogladalem chyba tylko ta pierwsza hehe;)tez bym ogladnal 2 czesc

Jackie82

On line nie ma nigdzie, ale mam na swoim cho miku obie części tego filmu, w ogóle całą filmografię Chana i innych.

karoman4

no takze sciagam z cho mika filmy:)to pieknie ze masz jego filmografie no takich starych filmow to online nie ma do ogladania niestety ja zawsze w tv na tv4 ogladalem i nagrywalem z tego kanalu nieraz od czasu do czasu leca na tym kanale filmy hongkong;)

Jackie82

Wiem, że na tym kanale lubią puszczać stare filmy o sztukach walki i za kilka dni mają nadać ,,Interes na kółkach''.

karoman4

jak mozesz podaj swoje namiary na cho mika

Jackie82

Catherina1991

Hasła do folderów są podane zaraz pod regulaminem.

karoman4

interes na kolkach no nawet fajny film widzialem kilka razy;) mam na vhs chyba nawet;)dzieki za dane na cho mika

Jackie82

Proszę bardzo. ;-)
Ja 3 dni temu to oglądałam, tak więc jestem na świeżo w temacie. ;-)

karoman4

a wiesz moze co z tym nowym filmem jackiego??chinese zodiak???

Jackie82

U nas pojawi się tylko na dvd. Widziałam, że ktoś miał na cho mikuj ten film, ale to jest wersja CAM, a w takiej jakości nie polecam oglądania tego filmu, gdyż może mieć to wpływ na ocenę filmu. Lepiej poczekać do lepszej jakości i ocenić z głową.

karoman4

a co sadzisz o tekkenie ogladalas??? ja mama na kompie ale jakos nie zacząłem

Jackie82

Nie oglądałam jeszcze tego filmu, ale z opinii innych czytałam, że to dobre kino kopane.

karoman4

http://hongkong.nevada.pl tutaj masz stronke ktora znalazlem na forum na bruce lee na fimweb pl

Jackie82

Rzeczywiście fajna stronka. Ciekawe, jakie w tym roku będą puszczać filmy z Hongkongu itd.