Przecież jest to komedia przygodowa??? Chyba umiera w filmie Incydent i Medalion w pierwszej części filmu a potem ożywia.
Obejrzałam z nim sporą część filmów i jak na razie to to tylko w tych dwóch poprzednich umiera i w tym napisałeś, jestem po prostu ciekawa... jak wiesz to napisz????
"A nie mówiłem" :P.
Mi osobiście ta rola Jackie-go trochę nie pasowała.
Zakończenie filmu dość zaskakujące. Nie spodziewałem się tego.
pzr
Z tych wyżej wymienionych czyli Incydent , Medalion i Da bing xiao jiang [AKA Little Big Soldier) (2009) ] - tego ostatniego jeszcze nie widziałem . To na pewno jeszcze ginie w Ręka śmierci no i w Wejściu smoka Bruce Lee skręca mu kark , Chan jest tam tylko statystą i gra dosłownie kilka sekund ale jest :)
Nie, tylko wymieniamy wiedzę nawet na taki temat, w jednych umiera w jednych żyje, i tyle co tu więcej pisać...
Nawet ciekawy ten temat, bo myślałem, że poza "Incydentem" (którego nie oglądałem jak na razie) nie umiera w żadnym filmie (no jeszcze poza "Medalionem" ale tam wiadomo jaka jest sytuacja). Zmartwiła mnie trochę ta "Ręka śmierci".
Ginie w filmie "Ręka Śmierci" ale to dopiero jeden z pierwszych filmów w jakich wystapił. Sam film taki sobie.