Jackie ChanI

Kong-sang Chan

8,2
23 556 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackie Chan

Witam, mam takie pytanie w jakich filmach JC umiera??????

bombel23

W Da bing xiao jiang/Little Big Soldier

kasiarz

Przecież jest to komedia przygodowa??? Chyba umiera w filmie Incydent i Medalion w pierwszej części filmu a potem ożywia.

bombel23

Może i jest to film przygodowy, ale kończy się jak dramat. Wiem, ponieważ oglądałem.

kasiarz

Aha a wiesz może gdzie można go obejrzeć????

bombel23

Muszę wiedzieć skoro oglądałem. Interesują Cię filmy w których ginie jackie ?

kasiarz

Obejrzałam z nim sporą część filmów i jak na razie to to tylko w tych dwóch poprzednich umiera i w tym napisałeś, jestem po prostu ciekawa... jak wiesz to napisz????

bombel23

Chodzi mi o jego postacie które gra(żeby nie było pomyłki)

bombel23

No to już wszystko jasne. Po oglądnięciu zdaj relacje :)

pzr

kasiarz

Oglądałam tamten film, miałeś racje.... zwracam honor.Moim zdaniem film bardzo dobry, pozdr.

bombel23

"A nie mówiłem" :P.
Mi osobiście ta rola Jackie-go trochę nie pasowała.
Zakończenie filmu dość zaskakujące. Nie spodziewałem się tego.

pzr

kasiarz

No, film śmieszny a tu taki koniec, a osobiście Jackiego wole w prawdziwych komediach akcji....

bombel23

Z tych wyżej wymienionych czyli Incydent , Medalion i Da bing xiao jiang [AKA Little Big Soldier) (2009) ] - tego ostatniego jeszcze nie widziałem . To na pewno jeszcze ginie w Ręka śmierci no i w Wejściu smoka Bruce Lee skręca mu kark , Chan jest tam tylko statystą i gra dosłownie kilka sekund ale jest :)

jones1_2

aha i w tym z tego co pamiętam chyba też na samym końcu Więzień .

jones1_2

I w tym Fagle Shadow Fist, zostaje dźgnięty nożem, a w Ręce Śmierci tego nie pamiętam

bombel23

A co wy tak lubicie jak JC ginie ? :P

kasiarz

Nie, tylko wymieniamy wiedzę nawet na taki temat, w jednych umiera w jednych żyje, i tyle co tu więcej pisać...

bombel23

Nawet ciekawy ten temat, bo myślałem, że poza "Incydentem" (którego nie oglądałem jak na razie) nie umiera w żadnym filmie (no jeszcze poza "Medalionem" ale tam wiadomo jaka jest sytuacja). Zmartwiła mnie trochę ta "Ręka śmierci".

Doktor_Wong

Ginie w filmie "Ręka Śmierci" ale to dopiero jeden z pierwszych filmów w jakich wystapił. Sam film taki sobie.

Thief_

Chyba gibie też w "Więźniu" - zostaje tam zastrzelony wraz z innymi towarzyszami niedoli.

użytkownik usunięty
Tigana15

No pewnie że w "więźniu" nie wiedziałeś o tym?