Jackson Rathbone

Monroe Jackson Rathbone V

7,1
4 981 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jackson Rathbone

Dziewczyny, wiecie coś konkretnego na ten temat?
Zastanawia mnie ten filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=F1_6EMXTQz0
Patrzcie na sam koniec. Nie wygląda to na kumpelskie stosunki.

Oglądając takie filmiki, myślę sobie: nigdy więcej youtube.
A potem:
http://pl.youtube.com/watch?v=Y4GWaLSGNfs
Te miny - bezcenne :D

goosssia15

W takim razie ja zajmuję się czasoumilaniem:) Macie jakieś szczególne życzenia, co mam wziąć? No..., nie licząc, że wszytsko z Jacksonem:)

Falling_up

ja mogę wziąść gitarke jakby co xD xD hihi

goosssia15

Ehh, troszkę mnie nie było, ale widze że za wiele sie tu nie dzieje;)
Rozruszajmy troszku to forum ;]

arisa_

No tak... razruszać to forum. Ale jak? Podekscytowanie związane z pielgrzymką minęło... ^^' Teraz czekamy tylko na realizację więc cóż...? Może ma ktos jakiegos gorącego newsa? *.*

Falling_up

Gorący news..?
Ja mam!
Zdałam chemię..! ;P

Chwała Jacksonowi! ^^

Daughter_of_Lilith

Chwała mu, chwała!!^^

A tobie gratulacje! :)

użytkownik usunięty
Daughter_of_Lilith

AAA, Ty też??
Miałam Was już prosić o egzorcyzmy, ale w końcu się udało! :D

Muszę prosić NNKJ o specjalne nabożeństwo/ofiarę na cześć Wielekiego Jacksona :D
No i jestem pewna że dużo zawdzięczam też Jej błogosławieństwu ^^
Dzięki, o Jacksonie, dzięki o Renesmee! ^^

Daughter_of_Lilith

umh, witam drogie panie !
ja głupia sądziłam, że nikt nie pisze już na tym forum, a opuszczony został tylko wątek: 'jako Jasper był rewelacyjny'. jeśli sprawy nabrały taki obrót, chciałabym prosić o zgodę do przynależenia do religii oddającej cześć Jacksonowi <3

jacksonowa

kolejna osoba na pielgrzymke?? bierzemy ją czy nie?? :D:D JA osobiscie uwazam ze im wiecej osob na pielgrzymce tym lepsza zabawa będzie xD

goosssia15

taktak, toż to byłby zaszczyt wziąć udział w pielgrzymce ku czci Jacksona. sypanie głowy popiołem? zasuwanie po kolanach na Jasną Górę? nie ma problemu. zrobiłabym to z największą przyjemnością.

użytkownik usunięty
goosssia15

No jasne, że bierzemy ;) Ale to jest pielgrzymka pod hasłem "Śladami Naszego Boga" i zamiast od Jasnej Góry zaczniemy od Singapuru. I nie będziemy się posypywać popiołem, tylko biegać za Jacksonem toples

UAKTUALNIONA lista uczestniczek pielgrzymki 'Śladami Naszego Boga':
- renesmee_ (NNKJ)
- _Estrella_ (Sybilla Jacksonizmu)
- MyWorld (podkapłanka)
- Bernee (Rycerz w służbie Imienia Jacksona Rathbone)
- Rivana
- Falling_up
- goosssia15
- Ewa
- Synesthesia
- I_am_Selene
- jacksonowa,

czyli już 11 wiernych wyznawczyń pragnących dać dowód siły swej wiary ^^

A dziś zdałam niemiecki(!) :D
Do Singapuru dotrę na kolanach <płacz radości> ;]

Daughter_of_Lilith

gratuluje zdania :D

mogę sie założyć, że każda z nas by tam poszła na kolanach xD a gdzie sie wybieramy po Singapurze?? xD

goosssia15

No tak, I_am_Selene zdala niemiecki (GRATULACJE!!!), a mi rozwiazali klase... Tym razem chyba nasz Bog nie dal rady...

T.T

Ja nie chce isc do D!!!! Ja znowu chce do B... Ja chce chodzic do 3b, do MOJEJ klasy...

T.T

Prosze o blogoslawienstwo, bym jakos wytrwala, ale... Chyba nie dam rady.

T.T

No ale zanim umre z rozpaczy mam dla was propozycje. Jak juz dotrzemy do naszego Boga, to mozecie zlozyc mu ofiare. Np. ze mnie, bo przeciez pojde z wami mimo mojej rozpaczy. Obiecalam. :)

Falling_up

och, to świetnie. jeśli można wiedzieć, kiedy nastąpi to wydarzenie ?

jacksonowa

Dziękuję wszystkim za gratulacje ;)

Falling_up, nie załamuj się. Jak już dotrzemy do Niego Twoje życie na pewno z powrotem nabierze sensu ;)
Co prawda ja nie mam uprawnień do błogosławieństw, ale życzę Ci siły w tym trudnych okresie :]

jacksonowa, pielgrzymkę rozpoczynamy z dniem 31 lipca.

Ave Jackson! ^^

Daughter_of_Lilith

Czyż świat nie staje się piękny xDD. Wystarczy świadomość, że istnieje szansa ujrzenia tego, którego wielbimy ;DDD.

Także gratuluję xDD, nasz Bóg hojnie obdarza nas swą łaską, składajmy Mu dzięki i wielbmy Go póki nasze życie nie dobiegnie końca ^^.

Siostry trwajcie w wierze ;].

Daughter_of_Lilith

AVE!!!!!!! hihi

nie załamuj sie Falling_up pamiętaj mogło być gorzej.

goosssia15

OO ruch się piękny zrobił;D
Ave,Ave!!:P

Mam pytanko;]

W którym odcinku Criminal Minds wystąpił Jay??

arisa_

Dobra, już wiem..Kurcze jeszcze sobie poczekam:P

użytkownik usunięty
arisa_

A w którym? bo też nie chcę przegapić :D ;P

Sezon czwarty, odcinek 20.

xena_4

Xeno, nie zechciałabyś może dołączyć do nas w drodze do Niego..? :D

Daughter_of_Lilith

Bardzo chętnie, ale u mnie ostatnio kiepsko z czasem, co spowodowało, że nawet ostatnio słabo udzielam się na forum. A jakie bym miała zadanie?

xena_4

W sprawie zadania musiałabyś zgłosić się do NNKJ...

Ale ja za to z przyjemnością zapraszam na pielgrzymkę ^^
31 lipca, 'Śladami Naszego Bóstwa' ^^
:D

Daughter_of_Lilith

Och... wielkie dzięki:-)

Co do odcinków z Jacksonem: wie ktos może w jakim odcinku wystąpił w "Krok od domu" (chyba dobrze napisałam...^^' (Moja mama to kiedyś oglądała i wiecie... teraz żałuję, że nie robiłam tego razem z nią...^^' xD)). He, he.

Falling_up

Sezon pierwszy, odcinek piąty - "Romeo and Juliet Murders". Świetny odcinek. Dobry występ Jacksona.

użytkownik usunięty
xena_4

Dzięki. :* A nie chciałabyś tej telewizji i radiofonii? Mówiłam Ci, że jesteś w tym świetna :)

a czy wy wiecie, że wasze Guru nie jest na bieżąco? ;]

renesmee_

mam pytanie.. bo ogolnie to zaczynamy pielgrzymke od Singapuru... ale gdzie my sie wszystki spotykamy przed wyjsciem w ta podróż? przydało by sie jakieś miejsce określic :D

goosssia15

Xena_4 dzięki za odcinek;)

Co do miejsca... no właśnie. Może po prostu dzień przed rozpoczęciem pielgrzymki w Singapurze???

Falling_up

ale jak mamy wyjsc razem to moze gdzies w Polsce sie spotkajmy??

goosssia15

co tak cicho?? :( tak nie powinno być... co sie z wami dzieje??
trzeba te forum rozkręcić..

użytkownik usunięty
goosssia15

Niedługo się rozkręci ;)

O tak. Niedługo wakacje, więc zacznie się tutaj duży ruch.

xena_4

Będzie jak na autostradzie:)

Będziemy jedyną autostradą w Polsce!!! *radocha*

_Ruby_

Wiecie Siostry ;D. My się tu dopiero rozkręcamy xDD. Nasza cudowna religia potrzebuje czasu by dotrzeć do większej społeczności ;D. A wtedy jak mówi Falling_up: "Będzie jak na autostradzie:)" xDDD. Tak więc, cierpliwości w trwaniu na tym forum i chęci w pisaniu xDD.

MyWorld

My przez te forum jesteśmy spychane na margines, ale MyWorld zawsze przychodzi nam z pomocą i wszystko prostuje:):P

Ave Tobie, siostro^^

arisa_

tak, tak, MyWorld, niech duch Jacksonizmu towarzyszy Ci do końca twoich dni, a święta ręka naszego Boga zawsze głaszcze Cię po głowie. xD

renesmee_

Chwała wam Siostry za te piękne słowa ;DD.

PS. Musimy stworzyć jakieś logo dla naszej religii ;PP.
Jest wśród nas może ktoś kto lubi się grafiką bawić? xDD.

Niestety moje "umiejętności" się nie nadają xPP:
http://s2.fothost.pl/upload/09/25/909779cf.png

MyWorld

czemu bardzo fajny pomysł xD te kobiety xD i oczywiście nasz Bóg :D:D

tylko czy my musimy też łazić w takich chustach??;>

goosssia15

hehehe. zdjęcie wymiata. xD
mogę się nawet poświęcić i chodzić w chuście. ;p

renesmee_

tak myślisz?? no wsumie jezeli to by sie podobało dla naszego Boga to czemu nie?:d

goosssia15

Cześć dziewczyny! To mój pierwszy post na tym forum. Podobnie jak Wy jestem wielbicielką Jacksona. Długo się zastanawiałam nad tym, żeby to napisać, ale napiszę. Nie wiem czy miałam omamy, ale jakoś w maju na Nocy Muzeów w Krakowie widziałam chłopaka identycznego jak Jackson. Miał takie same włosy, wzrost, twarz, a nawet zauważyłam (gdy się uśmiechał) dołeczki na jego policzkach. Był z jakimiś kumplami i rozmawiali po angielsku. Czy to był ON? Nie wiem, ale jak to rzeczywiście był on, to jestem najszczęśliwszą kobietą na ziemi :D

karcianh

Ej, to trzeba było to sprawdzić. W którymś momencie na pewno musiał być sam. Ja na twoim miejscu bym tak zrobiła :) A gdyby jednak okazało się, że to nie był on, tylko ktoś podobny, to może przy okazji poznałabyś kogoś fajnego. Trzeba korzystać z okazji, moja droga.
A poza tym witam w naszych skromnych progach :)

xena_4

Dzięki. Cóż mogłam, ale raczej z tego nic by nie wyszło, bo nie umiem dobrze mówić po angielsku. A niemieckiego Jackson raczej nie zna :/

karcianh

A propos loga- czy My jesteśmy zagubione..? Myślałam że wszędzie towarzyszy Nam i wskazuje drogę On, gdyż On naszą światłością... :D

karcianh, czy zechcesz towarzyszyć Nam w drodze ku oświeceniu, tj. naszej pielgrzymce 'Śladami Naszego Bóstwa'..?

Daughter_of_Lilith

"Zagubione" jest odnośnikiem do jego tatuażu ;P.

Może lepiej by było zrobić to coś ze zwykłymi siostrami zakonnymi?
Bo to jakieś islamistki xPP.

Daughter_of_Lilith

Ależ oczywiście, że będę Wam towarzyszyła :D