Dziewczyny, wiecie coś konkretnego na ten temat?
Zastanawia mnie ten filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=F1_6EMXTQz0
Patrzcie na sam koniec. Nie wygląda to na kumpelskie stosunki.
Oglądając takie filmiki, myślę sobie: nigdy więcej youtube.
A potem:
http://pl.youtube.com/watch?v=Y4GWaLSGNfs
Te miny - bezcenne :D
Kolejna uaktualniona lista...
- renesmee_ (NNKJ)
- _Estrella_ (Sybilla Jacksonizmu)
- MyWorld (podkapłanka)
- Bernee (Rycerz w służbie Imienia Jacksona Rathbone)
- Rivana
- Falling_up
- goosssia15
- Ewa
- Synesthesia
- I_am_Selene
- jacksonowa
- xena_4
- karcianh
- Kolorowa412
- Only_V_Princess
- rose_rathbone,
czyli 16 Sióstr złączonych w wierze ^^
Zaczyna robić się tłoczno, Jacksonizm się szeeerzy ^^
I dziękuję za docenienie loga :)))
Teraz chyba czas zagłosować :D
Kolorowa też bym tak chciala umiec niespac. To mi się wydaje byc takie...romantyczne. miec cale noce na rozmyslanie...
No, teraz to jestem z siebie dumna:)
Wczoraj położyłam się przed godziną dwunastą, ale nie mogłam zasnąć(pewnie za dużo chipsów się objadłam na imprezie:P).Leżałam i leżałam..niewygodnie było mi jak cholera, wierciłam się i przekręcałam z boku na bok. Całą noc w sumie drzemałam tylko, bo jak przysnęłam o 2 to sie przebudziłam o 3 i tak cały czas.
Pospałam w sumie 3 godziny, jak zasnęłam o 5 rano, to obudziłam sie bezproblemowo przed 8 i byłam wyspana:)I do tego od samego rana mam wspaniały humor!!:):)hahah
Only_V_Princess off line jak chcesz oddaj mi trochę twego snu ;d
a te samotne noce i patrzące sie w gwiazdy i księżyc i burzowe chmury z piorunami
samemu to nie romantyczne xd
a nie wiem dokładnie kiedy pielgrzymka ;d
To widzę, że u was jak u Jacksona. Kiedyś powiedział podczas wywiadu, że przeważnie śni maksymalnie na dobę....cztery godziny. Ciekawa jestem, jak długo wytrzyma żyjąć szybko i śpiąć tak mało.
Kolorowa, ja ci bardzo chętnie oddam mój sen. Mnie już nudzi ;).Ja chce umieć niespać <Płacze z frustracji>
z wielką chęcia przyjme ;d
mnie juz nudzi codzienne rozpatrywani nocy xd...
noc się szybko nudzi
to nie N.Y. ze nawet w nocy się coś dzieje ;d;d
Matko, załamujecie mnie xD Nie wiecie kiedy jest pielgrzymka..?
31 lipca, przystanek pierwszy: Singapur ;D
ja tez moge oddac swoj sen :D:D xD mam go bardzo duuuzo :D:D xD wczoraj spałam 10 godzin :P dalej mi sie chciało spać :PP a po singapurze gdzie sie wybierasmy??;D
ja dzisiaj w nocy nie byłam sama
;d
wieczorkiem tak po 2 zadzwoniłam do kumpla
i nie spał
więc nie byłam sama ;)
A ja tam lubię moje sny. Zawsze mam takie nieprzewidywalne. Raz mi się śniła wojna Polski, Niemiec i Austrii przeciwko Litwie. Z Polaków po bitwie a'la Władca Pierścienia przeżyli tylko ja i mój starszy brat. xD
Innym razem z kolei sniła mi sie jakaś synagoga, w której mój kuzyn przepraszał wszystkich ze łzami w oczach na kolanach, że nie może byc na slubie mojego brata... xD
A propos. W sobotę ten właśnie sie odbył.:D
Ja co noc mam sny. Zawsze są suuper! Nikomu za nic w świecie bym ich nie oddała! I love dreams!
masz szczęście kolorowa jak ja bym do kogoś zadzwoniła o 2 to na pewno by spa. ostatnio o północy twilight zaczęłam oglądać na telefonie i dotrwałam do końca xD
gosia wiesz xd
jak to jest
mi on sie podoba czy ja jemu nie wiem ale jest tak boski ze po prostu wole nie ryzykować mówiąc mu, że mi się podoba bo jeszcze skończy się ta cudowna sielanka ;d
wszystko jasne xD wiem o co chodzi :)) xD
jeszcze tylko 31 dni i PIELGRZYMKA :D:D cieszycie sie ?? :D bo mnie po prostu radość rozpiera ;d;d
Ja się na zmianę lenie albo na drzewie siedzę i zrywam czereśnie i potem mnie brzuch boli xD
a ja nie robie nic xd
jem tylko i jem xd
i oczywiście nie zapominam przeprowadzać różnych ciekawych konwersacji with. Konrad xd
a u mnie pogoda jest ok tylko mogłoby być troszkę zimniej ;d
u mnie też są burze. wczoraj była :(
ale jest dobrze :):)
To wy leniowate jesteście w takim wypadku :P
e tam wcale nie jestesmy tak bardzo leniowate
ja np. dzisaj caly dzien malowalam kredami pod klatką z moją młodszą sis :d
:)) przynajmniej jakieś zajęcie :PP
a ja cały dzień praktycznie przed komputerem.
no oprocz momentu kiedy robiłam ciasto :P
Hm. A ja sobie czytam Księżyc w nowiu.....
POZA TYM TO TEŻ SIĘ LENIĘ...
Ale mam juz przygotowane wszystkie filmy itd. z Jacksonem na toplapie, także na pielgrzymkę weźcie kable USB, co byście se po drodze pooglądały hcociaż na telefonie. Chyba, że rozbijemy gdzieś na noc obóz po drodze, to się z toplapa poogląda. xD
ja teraz się już nie nudze
cały dzień słucham Comy, Leniwca, Dezertera, Farben Lehre, happysadu i Akurat i robie z siebie wariatke więc nudno nie jest xd
Wasza wierna siostra przygotowuje się właśnie do misji: przez miesiąc będę szerzyć Jacksonizm wśród nieuświadomionych niemieckich mas ^^
Błogosławieństwo proszę dla misjonarki..! :D
Módlcie się za mnie, Siostry ^^
Będziemy się modlić! na pewno. Ja słucham 30 Seconds to Mars i jeszcze mi sie nie znudziły ich piosenki xD
a tez lubie Marsów i słucham ich często z mieszaniem Panic at the disco, Simple Plan i My chemical romance ;d;d
Ale cicho sie tu zrobilo...Ale mialam wczoraj extra sen o Jacksonie.
Snilo mi sie ze poszlam do kina z kolezankamina HP i ksiaże połkrwi.
Nagle serce mi stanelo bo zobaczylam jakiegos kolesia.Odwrócilam sie a to byl Jackson.Spytal mnie czy moze sie dosiasc.Przez caly film nie moglam normalnie sie skupic...xDAz szkoda mi bylo sie budzic ;((
ta fajnie wam śpicie sobie xd
po tym moim cudnym ostatnim śnie w ogóle nie śpię
tylko w nocy czytam ksiażki
teraz czytam "my dzieci z dworca Zoo"
mam pytanie czy może któraś z was czytała książkę 'gorzka cząstka pomarnczy'?
bo nie wiem o czym to jest a matka mi dała i nie wiem czy w ogóle jest sens czytać
;)