Jake Gyllenhaal

Jacob Benjamin Gyllenhaal

8,7
135 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jake Gyllenhaal

Jake to chodzący ideał jest piękny utalentowany z boskim ciałem (tylko jego była jest straszna) to koleś z ktorym od razu bym się umowił gdyby Jake okazał się gejem w ciągu 1h byłbym w samolocie do LA żeby go poznać :)

Gyllenhaal

Można wywnioskować, ze jesteś homoseksualistą, ale mnie to nie przeszkadza. Pisząc o jego byłej masz na myśli Kirsten Dunst?

Elizabeth_Bennet_2

Jak na to wpadłaś?? :) czy w moim poście bylo coś co mogły by swaidczyć ze jeste bi?? :) a propo jego byłej to rzeczywiscie chodiz o Dunst nie trawie babska zła aktorka ktoa nigdy nie zrobiłaby kariery jakby ne była dziecięcą gwiazdą

użytkownik usunięty
Gyllenhaal

ja też nie odczuwam do niej sympatii. ponoc teraz Jake spotyka sie z natalie portman...
homoseksualizm nie wywołuje we mnie strachu czy obrzydzenia, irytację natomiast wywoluje we mnie czytanie n-tego tematu jaki to Gyllenhaal jest piękny i cudowny. LUDZIE- NIE ZAŚMIECJACIE FORUM!
pozdrawiam :)

Gyllenhaal

Podpisuje sie pod tym rekoma i nogami :)

Forumowe hieny beda mialy powod zeby mnie zaraz zbesztac...

xxx_12

Ja nie jestem hieną i nie będę Was besztać za zadne wyznania. Forum służy do wyrażania swoich opinii o dławnych ludziach, a to co piszecie, świadczy o tym co sądzicie o Jake' u. Wszystko jest więc w jak najlepszym porządku.

Elizabeth_Bennet_2

podpisuje się pod zdaniem pani Elizabeth Bennet :) no i wszystko jest cacy :) przeciez ludzkie fascynacie są również różno-różniste :)

Elizabeth_Bennet_2

Elizabeth Bennet, nigdy nie mialem na mysli Ciebie mowiac o hienach :) Zdazylem zauwazyc ze nalezysz do bradzo tolerancyjnych i wyrozumialych osob:)

xxx_12

Tak, tak uwaga już za chwilę hieny nadejdą - wywęszą temat o rosnącej liczbie wpisów, swoimi prawicowymi noskami ;-)

Sweet_Escape

Oni pewnie fora o BBM, Gyllenhaalu i tym podobne ciagle obserwuja i juz kombinuja co by tu "madrego inaczej" napisac :)

xxx_12

Właśnie. Zauważyliście, że jakimś cudem zawsze tacy ludzie trafiają na takie tematy? To doprawdy zadziwiające...

Elizabeth_Bennet_2

Ja nie czytam wypowiedzi na forum "Brokeback Mountain". Kiedyś czytałam, ale teraz bardzo rzadko tam zaglądam, ponieważ te wszystkie wypowiedzi w stylu "beznadziejnie nudny film o pedałach" za bardzo bolą i nie wiem jak zabrać się do obrony. Tymczasem próbuję odpędzić hieny :-).

użytkownik usunięty
Elizabeth_Bennet_2

MNIE WYPOWIEDZI POD "TAJEMNICĄ BROKEBACK MOUNTAIN" ZWYCZAJNIE IRYTUJĄ, DLATEGO OMIJAM JE SZEROKIM ŁUKIEM. UWIELBIAM TYCH INTELIGENTNYCH LUDZI, KTÓRZY WYPISUJĄ KOMENTARZE NIE O SAMYM FILMIE, TYLKO O TYM, ŻE GŁÓWNYMI BOHATERAMI SĄ GEJE. KIEDYŚ ZAMIEŚCIŁEM SCENARIUSZ W INTERNECIE (JEDNYM Z WĄTKÓW BYŁA MIŁOŚĆ DWÓCH FACETÓW) I ZARAZ ZACZĘLI SIĘ WYŚMIEWAĆ Z TEGO.

Też staram się nie wchodzić na fora o BBM, w ogole co to za argument, że film jest o gejach. Nie znam geja ktory powiedziałby o titanicu ze to beznadzieny film o durnych hetero. Tacy ludzie, ci którzy krytykują BBM, nawet jesli ten film widzieli, bo założe się ze wiekszość z nich nie, byli do niego tak negatywnie nastawieni, że nie ma nawet możliwości zeby im isę on spodobał. Ich strata :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Elizabeth_Bennet_2

Dziwny zbieg okolicznosci, ze ci najbardziej anty zawsze sa tam gdzie ich nie potrzeba. Ja Radia Maryja nie cierpie wiec go nie slucham i do niego nie dzwonie - wiec jesli kogos temat homo brzydzi to tez niech sie nie udziela.

xxx_12

Dokladnie też tego nie rozumiem. Nie lubie Almodovara więec go nie oglądam a jeśli komuś sie podoba jego sprawa i wolna wola. Dla mnie jest to tylko dowód na to że Ci najbardziej anty to krypto geje i trzeba im współczuć. Najlepszym przykładem jest Wierzejsi czy jak mu tam z LPRu ten to ma wyparcie na twarzy wipisane... Może kiedyś zdadzą sobie sprawe kim są i to zaakceptują.
Pozdrowienia dla pana Wierzejskiego

Gyllenhaal

o! tez jestem fanem Wierzejskiego i jego teorii spiskowych na czele z ta o homoseksualistach i ich powiazaniach z mafia narkotykowa! :)

Gyllenhaal

Znajac poziom filmwebowego forum jestem zdziwiony ze jeszcze sie tu nie przypalętał jakis dzieciak ze swoimi homofobicznym madrosciami. Pozdrowienia dla Was.

____16

No naprawdę ciekawe wpisy :] u mnie właśnie powstał temat o Jake'u :D (mam nadzieje, że dobrze napisałam...) zaprawszam wszystkich i pozdrowienia

Rever

Kiedyś na forum BM byłó fajnie - w lutym, na początku marca - potem już tylko gorzej :-)

Sweet_Escape

Zauważyłeś, że prawie od samego początku na forum BM był Stachu? Dał chyba jeden z pierwszych komentarzy i podsumowując wszystkie posty, można by go uznać za największego fana ;)

Gyllenhaal

Niestety nawet jeśli jest, to się nie "okaże". To ciekawe, ale podejrzenia o homo- i biseksualizm zapewniają aktorom ogromną popularność. Poza tym, przyznając się, wśród niektórych zepsułby sobie wizerunek świetnego aktora /nie mówię o sobie, ale dla wielu ludzi jego nominacja do Oscara to tylko i wyłącznie kwestia całowania się z Heathem/.
Jak dla mnie to dziwne, że ten "chodzący ideał" tak długo przeżywa rozstanie z Kirsten Dunst. Dziewczyny powinny się sypać /gdzie się podziewa Natalie Portman?/ Chyba jednak coś ukrywa :) :) :)

Gyllenhaal

Cześć dziewczynki, co tam słychać po drugiej stronie tęczy?? powqurwiać was trochę?? Dobra - nie znoszę geyów!!!!111 Jake Gyllenhaal to #%^&* Buhahaha ...ok wystarczy, nie płaczcie tylko...

Tak na serio to chiałbym was wszystkich pozdrowić, obściskać, ucałować, czy co tam jeszcze lubicie (blech!!) i proszę was żebyście trochę wyluzowali swoje jędrne pośladki bo strasznie spięci jesteście - niech moc będzie z wami, narazie homiki ;d

P.S. Jake Gyllenhaal faktycznie wygląda jak gay... ale żeście se ofiarę dobrali, może on tego nie lubi huh??

usuniety

Krzychlor - żal mi takich jak ty marnujących czas na durne prowokacje.

milla_88

Kama88 - a mi żal takich jak ty co biorących wszystko na poważnie.

usuniety

Wiem, że to był żart, ale bardzo głupi, jednym słowem prowokacja. No, ale ja nie mogę ci zabronić robienia z siebie błazna, tylko, że to jest forum, a nie cyrk!

milla_88

A ja jestem klaunem i lubie błaznować - a cyrk robią ci co forum traktują jak dom pogrzebowy - ktoś napisze coś "złego" o homo i już wrażliwcy fochy walą, trochę dystansu, pali się ??

Chciałem tylko pozdrowić i prosić tutejszych fanów Jake'a żeby trochę wyluzowali, owszem zrobiłem to w nieco prowokacyjnym, stylu, ale sami się o to proszą...

usuniety

Czytając twoje komentarze miałam wrażenie, że masz problemy z głową, a może z czymś innym?

Elizabeth_Bennet_2

to były pytania retoryczne jak rozumiem?? jeśli tak to n/c

Gyllenhaal

zrobiłbyś mu tą wielką łaskę? hehe na pewno na ciebie czeka ;)

jakalie

Krzysiu słoneczko :P Nie wysilaj się tak, bo i tak wszyscy biorą na ciebie poprawkę, tak jak na użytkownika o nicku: komentarz. To przykre możesz wypłakać się na moim tęczowym ramieniu :D Tylko nie osmarkaj mi tshirt'a :D

Sweet_Escape

Tylko nie słoneczko, błagam - jestem przecież CIEMNYM homofobem, chcesz mnie oświecić (oślepić) ?!?

A skoro wszyscy "biorą" na mnie poprawkę (polecam brać aspirynę) to niech wam będzie - nie umiecie się bawić to nie, spadam z tej piaskownicy - możecie dać cynk dla modka żeby starym zwyczajem usunąłeś wpisy(z tym włącznie) złego, brzydkiego trolla 0_o swoją drogą Foch in the fog !!!

p.s. - to ty nosisz T-shirt?? a to ci dopiero - myślałem, że wy wszyscy w sukienkach śmigacie...

usuniety

Tzn: wczoraj Tshirt, a tak na codzień lateksowy, krwistoczerwony kostium albo podomkę ;-) Ale nie martw się o stan mojej szafy z ubraniami, nie będę chiał pożyczyć od ciebie habitów lub kalesonów....
Aha, to jak idziesz z tej piaskownicy, to oddaj moje grabki i łopatkę!!

usuniety

Standardowo to kiecka i buty na obcasach, ale wiesz, jak wszystkie sukienki sa w praniu to sie ubieramy normalnie. Tylko ciezko wtedy torebke dobrac, ale jakos sobie radzimy... ;)

xxx_12

Patrze cały komplet - no może za wyjątkiem podpasek i tamponów, bo nie powiecie mi, że to też nosicie ?!? Zresztą, chyba już nic mnie nie zdziwi - nawet jakby wam cycki urosły...

Lothriel - grabki i łopatke oddadzą ci moi kumple z MW oni często takie gadżety biorą ze sobą na parady - jak będziesz na jakiejś to może "dostaniesz" je z powrotem...

xxx_12

Lothriel & H. - i to w Was lubię - poczucie humoru w stosunku do takich homofobów jak Sami Wiecie Kto :-)

milla_88

Ja też w nich to lubię, czego niemogę powiedzieć o tobie...

Gyllenhaal

No i wszystko w normie... juz jeden prymitywek przyszedl popluć się i postękać ;)

____16

Kama - ty też jesteś wytrwała i próbujesz coś tłumaczyć - fajnie :-)

Krzysiu zamiast obcować ze swoimi kolegami z pożal się boże MW - wpadnij do moich na herbatkę, ciasteczko - pogadamy o tamponach, podpaskach, rajstopach, wpływie peelingu na cerę i sezonowej aktywności MW na życie seksulane mrówek we Francji!

PS: tylko ubierz się ładnie i zamist bejsbola, przynieś szarlotkę :-) Tylko nie rób tego, co bohater American Pie - bo hamstwa nie tolerujemy :D

Sweet_Escape

Koledzy z MW nie przyjdą, są zajęci wymienianiem części od rowerów - przygotowują się do rajdu tour de Holland.

Ale chętnie swego kundla wezme, no i może jeszcze Józia - tylko on nieśmiały jest i wogle taki drętwy jakiś (może dlatego, że nie żyje??) Będzie komplet wtedy... wiem, że uszanujecie mój wybór, tacy tolerancyjni jesteście - o mrówki we Francji się nawet martwicie :D

P.S. - Sharlotka?? a co to jest ?? spytam sąsiada koprofila, on może będzie wiedział, jego też zabrać ??

usuniety

Krzysiu sarkazm i ironia, do tak uroczego młodzieńca nijak nie pasuje.

Poczytaj lepiej, obejrz sobie coś ambitniejszego niż kasetę VHS MW "Jak zgolić łeb, na łyso aby było łyso?", zamiast przychodzić do nas ze swoimi przyjaciółmi weź trochę materiału, bo będziemy ci szydełkować bokserki z podobizna twojego kundelka.

PS: Pozdrów uczestników rajdu i poproś w moim imeniu, o zdjęcia pamiątkowe (tylko takie na których będą wznosić swój znak i robić, to co duźi geje robią w nocy).

PS2: Gdy będą przejeżdżać koło mnie, rzucę im przez okno chusteczkę na pożegnanie - z napisem: The truth about you is in Holland! Don't worry, you find yours sexuality and freedom!

Viva la France!! :D
Ekhm.....Viva la gay holland!!

Sweet_Escape

Sarkazm ?? co to jest - to coś jak orgazm?? słuchaj LOLthriel ja tam się nieznam na tych waszych praktykach seksualnych, oświeć mnie (tylko nie po oczach)

Bokserki chcecie mi uszyć ?? Ja już mam bokserki - tylko że rękawiczki, a nie gacie, chcecie to mogę przynieść - założe się, że jeszcze sado maso nie próbowaliście... a podobizne kundelka już mam na ramieniu - chcecie mogę wam zrobić np. na pośladku - to coś jak znakowanie krów gorącym żelazem, ale komu ja to mówię, wy w kowbojskich tematach jesteście obeznani... ach ja naiwny...

A na raid nie jade, za daleko, wole czołgami pojeździć u wujka łukaszenki - tam bliżej i ludzie tak nie kwiczą pod gąsienicami - ach, musicie tego spróbować... eee sorki wy już chyba tam byliście - to w Moskwie was pognali czy w Mińsku bo już nie pamiętam??

Heil Fuhrer!!! :D Ekhm...... Heil Biedroń !!!

usuniety

Krzychlor'ku, zamiast tak rozwodzić o wszystkim i o niczym, może podasz nam swoją własną definicje homoseksualizmu, "z punktu widzenia biologicznego", bo niestety nie miałam przyjemności się dowiedzieć, bo zablokowali twój temat:-( (chlip)

Prosimy.... ;-)

milla_88

Chcesz żeby i ten był zablokowany?? To przecież tabu, które modkowie skrzętnie pielęgnują i nie pozwolą aby jakiś homofon zaczął o tym pisać !!!

usuniety

Krzysiu nie będę Tobie niczym świecił po oczach, no może jedynie mądrością, ale tylko jak ładnie poprosisz.

A jednak!! Kręcą ciebie pośladku - no wiesz, żeby tak świntuszyć na blogu....ech przy znakowaniu uważaj, aby ktoś nie potraktował ciebie kopytem vel piętą - bo ci się na...czole odbije :-)

To pozdrów papcię włodarza Białorusi gdy dostaniesz baty za swoją polskość - tylko nie krzycz głośno i nie płacz, bo weźmie ciebie za jakiegoś lewego....a wtedy areszt i święty boże nie pomoże, przed "opieką" ziomków białoruskich :D

Espania forever!
Tfu....viva la Wiejrzeski!

Sweet_Escape

Pośladki mnie kręcą owszem, ale tylko obite, skopane, przypalone itp. a waszych pięt się nie boje, no chyba, że obcasem dostane - wtedy to już faktycznie będzie bolało...

A Łukaszenko (wszech) polaków bardzo lubi - ostatnio pozwolił nam nawet głosy liczyć :D w pokera nimi graliśmy i wogle fajnie było...

usuniety

Ale z ciebie wszechpolski sado-maso! Skopane, obite, z bitą śmietaną, no wiesz - ach ta wszetecznica, to znaczy wszechpolskość.....

W pokera rozbieranego? :-) No nieźle, a co było już po skończeniu gry? Wspólna depilacja głów, czy zabawa w doktora, gdzie jako zwierzchnik był papcio Władymir?

PS: Nie noszę obcasów, bo to jest passe, dziś nosimy styl a'la MW tzn: brudne szorty, nie wyszorowane zęby i obowiązkowo podwiązki ze swastyką :-)

Sweet_Escape

W rozbieranego pokera gramy tylko z panienkami, ale jak chcesz się przyłączyć to proszę bardzo - i tak jesteśmy zbyt pijani żeby rozróznić geya od kobiety (ach ta białoruska wódka) ...ale uważaj, bo po skończeniu gry, starym słowiańskim zwyczajem, wszystkie dziewczęta dostają nagrodę w stylu "bo zupa była za słona".

P.S. Najpierw T-shirt, teraz shorty no no, coś kręcisz - zaczynam podejrzewać, że cała ta wasza moda to jedna wielka ściema - przyznaj się, nago chodzicie!! W sumie co tam, już prawie lato, goło i wesoło - tak więc do zobaczenia na plaży nudystów (ćwiczymy tam czasami kastrację, więc lepiej weź pas cnoty)

usuniety

Apage Satan!!
Jaki słowiański zwyczaj pożal się boże nordyku, poganinie jeden!!

Faceci......to takie typowe dla osób z ujemnym IQ. Wiedziałem że wy tam w MW to rozmnażacie się między sobą - bo jak inaczej wytłumaczyć tych kilka nowych członków ;-) ano nie widzicie kto i co, i jak.....

Tak, tak na plażę idziemy z obstawą - znajomi z seminarium, kilku zakonników i jeszcze parę osób z ONR - sami swoi :)

PS: Modą naszą się nie interesuj - ciuchy pożyczam osobom zaufanym, no chyba że cycki ci urosły :D to wtedy oddam ci jeden z moich staniczków tęczowych!

Sweet_Escape

do jutra Krzysiu!! ;-)