Jake to chodzący ideał jest piękny utalentowany z boskim ciałem (tylko jego była jest straszna) to koleś z ktorym od razu bym się umowił gdyby Jake okazał się gejem w ciągu 1h byłbym w samolocie do LA żeby go poznać :)
W MW się nierozmnażamy tylko klonujemy - tak jak bracia kaczyńscy ;d
A, że księża na plażę nudystów chodzą to pierwsze słyszę i to jeszcze z homosiami, chyba jaką obsesję masz na tym punkcie - fantazji erotycznych z duchownymi (zakonnicami) to nawet ja niemam ;d
P.S. Cycki mi raczej nieurosną, no chyba, że na plecach jak będę stary i garbaty... ale stanik tęczowy możesz zapodać - przyda się na uszy w czasie mrozów - jak będziemy wam robić z tyłka jesień średniowiecza to może i do zimy zostaniemy...
A wiesz jaka jest najwieksza wada klonowania - ze zestaw genow jest ten sam, normalnie natura pozbywa sie wadliwych genow z puli, a w przypadku klonowania wszystkie wady sa zachowane. To poniekad tlumaczy ten sam, niski poziom iq w MW ;)
Chcesz chodzic w teczowym stankiku?! To juz jakis postep :) Rajstopki tez chcesz? :] Jak juz, to wypadaloby miec komplet ;)
"Heil Fuhrer" - za to mozna isc do paki, a tego chyba nie chcesz, bo chlopaki by sie Toba na pewno zainteresowaly - od kazdej strony ;)
IO?? Który to mięsień ?? bo nie pamiętam... ale jeśli uważasz, że mamy niski poziom muskulatury, to wiedz, że się grubo mylisz :D
A rajsotp nie chcem, wole kominiarki - pończoch już dawno się nieużywa... tak samo nie boję się iść do paki - przecież teraz jest już mydło w płynie... oj widzę, że nie na czasie jesteś :/
P.S. //jak dostaniesz takim 15cm obcasem to bedzie bolalo// - a więc teraz to tak się nazywa... ok rozumiem, ale tylko 15cm.?? nic więcej niewyciśniesz?? nawet z viagrą?? chyba takie bolesne to wcale nie będzie :S
Krzysiu, Ty maly zboku... Czy Tobie 15cm obcas kojarzy sie tylko z jednym? Rozumiem ze to z godnie z zasada 'know thy enemy' obowiazujaca w MW, probujesz doglebnie poznac wroga? Tylko nie mow ze to Ty byles na tych filmikach z biura LPR czy MW, gdzie dwoch panow bardzo szczegolowo zapoznawalo sie z taktyka dzialania gejow? ;)
Obcasy, k..asy - wszystko jedno... a zasad MW to ty chyba nieznasz - po co mamy dogłebniej poznawać wroga ?? wiemy gdzie celować, nie bój się...
P.S. Filmiki LPR'u to jakaś tania podróba - u nas przecież wszystko czarno białe - jak za III rzeszy ;d
Wiecie gdzie celowac bo tak naprawde wiekszosc waszych ludzi, to jednoczesnie nasi ;) tam sie podobno roi od kryptogejow wiec Krzysiu lepiej uwazaj, bo nie znasz dnia ani godziny... ;)
Wasi też u nas są ?? No to lepiej ty uważaj, bo nie znasz dnia ani godziny kiedy i ciebie wyślą na przeszpiegi... a wtedy to, prawdziwi wszechpolacy się już postarają, żebyś nigdy więcej na balet nie uczęszczał (no chyba, że dla niepełnosprawnych ;d)
Krzysiu. nie wiedziales? ;)
A co do mnie - ja w zadnym stowarzyszeniu nie dzialam, wiec mnie nigdzie nie wysylaja ;) Ale jezeli tak bardzo chcesz sie poznac, to moze cos da sie z tym zrobic ;)
Poznać się ?!? O nie - ja się niedam wydym... pfu wykorzystać ;d
Dobra dość już tych flirtów, zmykam... Jak byście mnie potrzebowali to napiszcie coś w stylu - ///Zaraz znowu przylezie jakiś troll homofon i zacznie pluć!!11!!1, co się dzieje na tym forum ?!?!!? Jaka ta Polska Ciemna buuu %$#%*/// - wtedy, zjawie się napewno (nigdy nie odrzucam takich ciepłych zaproszeń ;d )
Nara chłopczęta - Pierwszy Homofob Rzeczypospolitej Pozdrawia !!!! ;d