Jakub Wesołowski

6,6
7 133 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

Kalectwo umysłowe dorastających dziewcząt jest porażające.Przecież kolo jest tragiczny pod każdym względem.Wygląda jak brzydsza wersja Gołoty.O pokazywaniu go(przecież nie graniu)w jakimś dziadowskim serialu szkoda w ogóle gadać."Aktor",hehe...niech już zostanie z tym imponującym dorobkiem "aktorskim"na zawsze,dla własnego dobra.Niech spróbuje w cyrku...może się sprawdzi?

Zgodzę się z Tobą w kilku kwestiach. Rzeczywiście robią z niego macho i że wogóle pakero, a jest inaczej. Jednak znam go osobiście (znaczy się raz przeprowadziłem z nim krótką rozmowę) i przyznam, że jest sympatyczny i fajny. Jednak aktor cienki... :/

kurde ludzie fajny dzieciak jest jego Kuzynem więc nie gadajcie tak o nim bo to jest naprawde dobry chłopak...
A że robią go w sreialu na takiego to niejgo wina :] nie on scenariusz wymyślał.

misie podaba na wspólnej a jak tobie nie to masz pecha

Jak czytam te wasze wypociny to dostrzegam bezsprzeczny dowód, że jak was planowano to prezerwatywy były dziurawe !!!

cOOba

A ja uważam to co napisałem, zakładając ten temat...Ten parch to dno dna.

lisoszakal

o 'dno dna' to faktycznie właściwe określenie :) Może i chłopak z niego miły jak tam ktoś twierdzi, no ale takiego aktorstwa to się można wstydzić tylko, a co do wyglądu to też prawdziwa nędza... i jeszcze te jego ruchy :)) od czasu do czasu słyszę, że on ma jakąś dziewczynę, ale on z wyglądu, z ruchów wygląda na geja. Z drugiej strony Wiśniewski też wygląda i rusza się jak gej, a niby jest hetero. Może to jest właśnie to sedno powodzenia Kuby - może kobiety podświadomie widzą w nim geja i traktują go jako wyzwanie :P bo cóż może być większym wyzwaniem dla kobiety niż poderwanie geja :P

Eleonora

Świetne podsumowanie!

Kolejny dowód, że inteligentni ludzie trafnie oceniają tego wypławka.
Pozdrawiam...

lisoszakal

Inteligentni ludzie nie zajmują się takimi pierdołami. I nie mówią o sobie że są inteligentni.

fff

No to jak to jest fff, że masz w swoim profilu na filmwebie napisane "Jestem inteligentny i przystojny." ? :)
Czyli skoro tu w dyskusji piszesz, że inteligentni ludzie nie mówią o sobie, że są inteligentni no to...