Jest naprawdę dobrym aktorem. Nie jego wina ,że dostaje dużo ról typu "na wspólnej" chodź tam
też grał ok ale zwyczajnie. Widzieliście go np. w czasie honoru gdy umarła Osmańska ? Zagrał to
wspaniale ! Łzy same leciały mi po policzkach co jest dziwne bo po 1. rzadko płacze na filmach ,a
po 2 nie lubiłam postaci ,która umarła.
W Komisarzu Alexie też świetnie, 1920 wspaniale, a "jutro idziemy do kina" to już wgl i wiele
innych wspaniałych filmów/seriali. Każdy ma inny gust ale wg mnie bardzo dobry aktor.
Przyznam, że wcześniej był dla mnie wzorcem drewna, a oceniałam go jedynie na podstawie Igora z Na Wspólnej.
Ale odkąd oglądam Czas Honoru, to stwierdzam, że jest naprawdę dobry! To po prostu Igor jest taki denny.
Wręcz wczoraj oglądając nowy odcinek CzH doszłam do wniosku, że Olgę Bołądź to na głowę bije swoją grą. A ona jest przecież dyplomowaną aktorką. Brawo!
Zgadzam się z Maartaaa 25 że Kuba jest naprawdę dobrym aktorem! Oglądam z wielkim zainteresowaniem Czas Honoru, a wczoraj po raz pierwszy obejrzałam Jutro idziemy do kina i Wesołowski naprawdę przyzwoicie tam zagrał!
To, że nie dajemy się nabrać na "jego urok osobisty" Poza wy żelowanymi blond włosami pokazuje beztalencie i drewno, aż żałuje, ze ja nie
Dobra masz swoje zdanie to ok ale osobiście serio mnie wkurza jak ktoś pisze "drewno" itp widząc go w jednym czy dwóch filmach. Chodź nie wiem w ilu go widziałeś ale jeśli mówisz ,że drewno to zapewne w niewielu . Dobra, nie lubisz go, ale jednak umie chłopak grać i najwyraźniej nie tylko ja tak sądzę skoro tak daleko zaszedł.
Przede wszystkim żeby być aktorem trzeba ten zawód zdobyć kończąc jakąś szkołę, a z tego co mi wiadomo pan Jakub skończył CC na kierunku dziennikarstwo. To że go wzięli do paru seriali i podrzędnych filmów, których i tak nikt nie oglądał nie czyni z niego aktora. Do szkół aktorskich zdają naprawdę utalentowani ludzie, niekiedy po kilka razy i dopiero tam robią z nich aktorów. Niestety, ale pan Jakub zawsze gra tak samo, nie ma co się oszukiwać. Być może nawet nie gra, a po prostu jest sobą.
Szkoła jak szkoła w tych czasach jedni kończą jakiś kierunek wgl się na nim nie znając ,a znając się na innym. Wg mnie pan Wesołowski jest świetnym aktorem bo widziałam go w wielu filmach. Jedyny film/serial gdzie nie lubiłam jego gry to "na wspólnej" ale może to kwestia tego ,ze bohater którego gra to drewno. Ale reszta roli zagrana wspaniale. Potrafi pobudzić emocje, przynajmniej moje .
W każdym filmie jest taki sam. Wszędzie. Vis comica prawie zerowa,głos jak zza grobu,nieruchoma twarz. Może grać pomniki.
wszędzie ? A w ilu filmach go widziałeś ? No dobra mów sobie co chcesz ja swoje zdanie mam a ty swoje. Jak dla mnie świetny aktor.