Jakub Wesołowski

6,6
7 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

Dobry aktor!!

użytkownik usunięty

Bardzo go lubię!!! Wspaniale gra jak na swój wiek i mam nadzieję, że jego role nie beda sie ograniczać tylko do serial??

użytkownik usunięty

Kocham Go!!!!!
Kuba jest świetnym aktorem,a w dodatku przystojnym.Potrafi zagrać nawed bardzo trudną rolę.

użytkownik usunięty

JEST COOL FACETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Świetnie gra swoje role.Wie co robi.JEST SUUUPER!!!
fanka PAULINA P.

użytkownik usunięty

Lubie go za jego trzezwe poglady na zycie i choc czytalam wypowiedz jednego kolesia co krytykowal go za to ze wsypal do zlewu ta dzialke to uwazam ze dobrze zrobil !!! Zycze dalszych sukcesow papa MONIKA

Jaka szkoda, ze oprucz sztuczności w Na Wspólnej i roli w najgorszym polskim filmie 2007 (jak narazie) czyli Dlaczego nie ! nie może nam pokazać tej trudnej roli. Tanie beztalencie i tylt.

"Wspaniale gra jak na swój wiek" - z tej wypowiedzi mozna przypuszczac ze jestes kolejna pusta nastolatka, która regularnie czyta Bravo girl. Dziewczyno!!! - jak ktos jest dobrym aktorem to gra dobrze bez wzgledu na wiek.

Weź mnie nie rozśmieszaj!!! On jet najgorszym aktorem jakiego na oczy widziałam...Ani inteligentny, ani on ładny...

niestety chyba powinienes zainwestowac w okuliste i psychologa. to zupelne beztalencie i jakj tylko on pojawia sie an ekranie,ja przelaczam kanal albo zamekam oczy.patrzec sie nie da na to sztuczne zjawisko