Jakub Wesołowski

6,6
7 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

"Komisarz Alex" jest jednym z nielicznych seriali, którego nie ratuje gra aktorska, a wręcz przeciwnie. Jakub Wesołowski za kreacje w tym serialu zasługuje jedynie na Złotą Malinę. Aktor jest sztuczny, jego gra przyprawia mnie o mdłości, widać, że już w pierwszym sezonie jest znudzony i że zależy mu tylko i wyłącznie na kasie. Ponadto ma zła dykcję i mówi wyjątkowo niewyraźnie. Magdalena Walach moim zdaniem powinna rzucić aktorstwo i stanąć za ladą w warzywniaku. Tak jak w każdej innej roli jest sztuczna i nie umie wyrażać emocji, tak że widz nie wie, czy się śmiać, czy płakać. Ireneusz Czop za kreację w serialu zasługuje na wyrzucenie z telewizji i postawienie za kierownicą śmieciarki. Jedynym dobrym aktorem w serialu jest Mirosław Zbrojewicz, który gra bardzo ważną i zauważalna, choć epizodyczną rolę. Na pochwałę zasługuje pies grający Alexa, który jako jedyny z obsady wzbudza we mnie jakiekolwiek uczucia.
Komisarz Alex

eska10

Podpisuje sie wszystkimi konczynami.Ja tez nie rozumiem polowy slow wypowiadanych przez tego ,,aktora".ZENADA!!!!!

zibi9194

dobrze ze w cudyslowie :-)

zibi9194

Zenada? Ogladnelam wczoraj caly pierwszy sezon "Czas Honoru" - nie bylo ANI jednej sceny w ktorej nie zrozumialam Wesolowskiego, wiec w ogole nie rozumiem o CO wam ludzie chodzi. Nie wspominajac o tym jak wspaniale chlopak gra w tym serialu.

zibi9194

A ponieważ ja nie mam najmniejszego problemu ze słuchem, to rozumiem go znakomicie! :D

eska10

Zastanawiam się po co toczyć taki jad odnośnie osoby która zapewne ma to i tak głęboko gdzieś. Może i jest marnym aktorem, ale to właśnie jemu się udało i to on może beznadziejne grać a przy tym lekko żyć. A Tobie pozostaje bezsensowne komentowanie takich pseudo-aktorów i ciężka harówa za 2 tysiaki albo i mniej.

cryingslave

Co mu się udało? Ja na jego miejscu nie mógłbym sobie spojrzeć w twarz ze wstydu. Kompletnie nie rozumiem tej propagandy "pieniądze = szczęście". Ludzie, aktorstwo to nie biznesik, w którym dążymy do maksymalizacji zysku. Aktorstwo to SZTUKA.

boolion

Idź do teatru skoro aktorstwo to dla Ciebie sztuka.Co mu się udało?? No jak to co jest aktorem czy tego chcesz czy nie. Czemu ma się wstydzić tego jak gra i kto tu mówi o szczęściu i pieniądzach ja niczego takiego nie napisałam. Może Ty zasilisz grono studentów aktorstwa skoro tak go krytykujesz i pokażesz na co Cię stać. I ciekawe czy zadowoliłbyś się pracą w teatrze czy poszedł grać w jakimś gniocie byleby dostać więcej kasy..

cryingslave

Nie ufam ludziom nie używającym przecinków. :D A tak serio, to używasz argumentów na poziomie gimnazjalistki. "Sam graj, on chce kasy, JEST AKTOREM, ble ble ble"...

boolion

A Ty zapewne jesteś pseudo indywidualistą który to zna się na sztuce lepiej niż ktokolwiek inny.Jesteś idealny i w ogóle.. Dziwi mnie tylko że taki znawca ogląda filmy z Wesołowskim, jakiś masz kiepski gust... A Twoje teksty nie robią na mnie wrażenia jeżeli poczułeś się lepiej poniżaniem mnie to na pewno nie jest z Tobą dobrze. Ciągniecie tej dyskusji też nie jest zbyt mądre z Twojej strony także lepiej ją zakończmy i nie pogrążaj się bardziej :)

cryingslave

Popieram booliona, ten pan niestety gra bardzo słabo i nie bez kozery mówi się o nim że jest trzecim Mroczkiem :D

eska10

Zgadzam się. Zastanawia mnie tylko czy on ma jakieś plecy czy co? Jakim cudem osoba z tak złą dykcją występuje w charakterze aktora? Ja dosłownie często nie rozumiem co on bebla i tracę wątek serialu. Toż to dykcja poniżej przeciętnej.

boolion

nie poprostu jest z na srolnej telenoweli i tam zrobili z niego ten igor babidamka i mysla ze zlapie ta widownie 4 podst 2 gimnazjum dziewczyny

eska10

No i będę polemizować... Jak najbardziej trafnie obsadzony serial :). Walach profesjonalna (bo ona nie ma grać rozentuzjazmowanej panienki), Czop świetny jako misiowaty pantoflarz, a Wesołowski jak zwykle fajny i luźny. Bardzo pozytywnie gra, pomijam, że jest bezsprzecznie przystojny ale pewnie to właśnie tak niektórych rani. :P
Ach, jeszcze Alex - też mi pasuje w swojej roli ;).

enigma7771

on przystojny bez brwi hehe ,niezly masz gust ale o gustach sie nie rozmawia

eska10

Ponieważ mam bardziej globalną percepcję niż Ty to nie skupiam się jedynie na brwiach ale ze względu na niektórych maluczkich sprawdziłam i muszę Cię rozczarować, on je ma; może ktoś ma kłopoty ze wzrokiem i ich nie dostrzega :P.
A co do sylwetki Wesołowskiego - no jest przystojny, bardzo; znakomicie się porusza. Do tego dochodzi oczywiście ten jego chłopięcy urok , który Cię tak rani. A on i za 20 lat będzie młodo wyglądał. I tyle w tym temacie.

enigma7771

ale on nie wyglada mlodo,dlatego gra starych dziadow po 30,obudz sie dziewczyno on juz nie wyglada mlodo

eska10

wrecz przeciwnie staro jak na swoj wiek

eska10

ale o gustach sie nie rozmawia:-)

eska10

Ale Ty non stop perorujesz o gustach. :D

enigma7771

poczytaj ksiazki lepiej

eska10

bo mowisz na amatorow aktor

eska10

Looz, już biegnę do biblioteki ;)