Jakub Wesołowski

6,6
7 133 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

on w ogóle nie umie tańczyc jest kołkiem nie potrafi nic z siebie dac i ribi tylko toco każe mu Edyta ( ale i tak nie skótecznie). Przechodzi z odcinka na odcinek tylko dlatego bo zadufane w nim dziewczyny wariują na jego punkcie i na niego głosują !!! Żałosne!!! To przez niego z programu odeszły znakomite pary jak ANIA I PIOTR czy AGA I jak tam on ma, niepamietam :/ Apeluje do was nie głosujcie na niego bo on nie umie tańczyc i nie a nogi bóg mu stworzył tylko do chodzenia a nie do tanczenia !!!!!!!!!!!!!!!

Lily

Apel nie poskutkował... Kubuś dotarł do półfinału. Na szczęście nie do samego finału. :)))

Ciekawostka - prześledziłam oceny widzów z pierwszych 8 odcinków ( z wyj. półfinałowego, bo jeszcze nie ma na stronce, choć idę o zakład, że będzie tak samo) i wynik jest szokujący. Przez cały ten czas, tylko jeden jedyny raz Kuba nie dostał drugiej oceny od widowni. o_o Wyprzedziła go Małgosia Foremniak. Raz jeden spadł na trzecie miejsce.

Ja rozumiem, że to jest zabawa, ale skoro oceniamy taniec, to taniec do cholery, a nie urok osobisty aktora. A taniec biorąc pod uwagę, to pan Kubuś powinien odpaść już dawno. A już na pewno przed Anią i Piotrem.

KROPKA

No i wygrała Kasia Cichoper i Marcin Hakiel-BRAVO! To moja ulubiona para-jakby powiedział Hubert Urbański :)

Co się tyczy Kuby. Prawda taka,że ja go dażę dużą sympatią itd.,bardzo go lubię itd.,ale chciałam żeby odpadł już wcześniej,bo to w koncu TANIEC z gwiazdami,a nie np. KTO lubi tą parę?. W tym programie liczyły się umiejętności taneczne,a niestety Kuba ich nie posiada... Przyznam,że w ostatnim programie gdy tańczył dwa tańce trochę się poprawił,ale to trochę to wiadomo-do Kasi i Marcina czy Gosi i Maseraka było mu daaaleeekooo...I strasznie byłbym zawiedziona gdyby przez sympatię widzów do niego,wlasnie jedna z tych par odpadła...

Trzeba rozróznic sympatię do danej osoby adekwatnie do sytuacji i programu,w którym sie znajduje. Nie można głosować na kogoś tylko dlatego,że sie go lubi prawda?

Pozdrawiam wszytskich fanów Tańca z gwiazdami i Kuby!

Lily

Popieram!!!Kuba jest beznadziejnym aktorem, tancerzem, nie umie śmiewać i wcale nie jest przystojny!!!