Jakub Wesołowski

6,6
7 133 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

Jak ja go nie trawie.

użytkownik usunięty

kurrr... co to za aktor wogóle ? on i tych dwóch debili Mroczki.Polscy "aktorzy".

Jak widzę tego gościa to zbiera mnie na odruch wymiotny, jak dla mnie totalne beztalencie, widziałem go przelotnie w kilku kiepskich filmach i żal się robi od samego patrzenia. Kolejna postać której nie trawie tak bardzo jak Mroczków. Może lepiej było nie zostawać aktorem kolego. Średnia to chyba za gębę. LoL

nexus0

Ciekawe jak Ty byś zagrał i jak wyglądasz. Najeżdżasz na niego, a całkiem
możliwe, że robisz to tylko dlatego by podwyższyć swoje ego.

mej6

Jak wyglądam ?? nie mam sobie nic do zarzucenia, ba możemy się nawet spotkać to sama się przekonasz choć z gówniarami wpatrzonymi w plakat swojego idola raczej się nie umawiam więc sorry skarbie jednak nic z tego nie będzie :-) A ze swoim ego tez nie mam żadnych problemów gdyby cię to interesowało. A dobrego aktora od serialowego beztalencia promowanego przez pewne stacje chyba każdy potrafi odróżnić. Choć co ty o tym możesz wiedzieć, bo jak spoglądam do twojego profilu na FW to co widzę, pustkę nic a nic. Więc może najpierw obejżyj jakiś ambityny film, serial a dopiero potem zabieraj głos. Więc droga dziecinko wpatruj się dalej w portret swojego serialowego amanta póki nie jesteś w stanie przedstawić jakichś racjonalnych argumentów, że wcale taki zły aktor z niego nie jest to może lepiej nie udzielaj się na takich forach i w takich dyskusjach.
POZDRAWIAM