Ten Pan nie ma ani talentu, ani warsztatu ani kompletnie nic co wyróżniałoby go z setek
innych osób.Nie jest nawet aktorem, a tu proszę ile ról na koncie. Chłop ma fatalną dykcję,
nie wiadomo co tam mruczy pod nosem,a wszędzie go pełno.Kto u nas decyduje o
obsadzie filmów czy nawet seriali skoro grają tam osoby pokroju p.Wesołowskiego? Koleś
jest fatalny w tym co robi ,a trzepie z tego pewno niezłą kasę-to chyba jedyne co potrafi
naprawdę dobrze w tej branży. U mnie mocne 1/10.
Może to nie jest Jerzy Stuhr, ale myślę że trochę przesadziłeś. Jak na początkującego aktora nie jest wcale taki najgorszy. Na pewno nie ma takiego talentu jak np. Mateusz Kościukiewicz, również reprezentant jego pokolenia, ale Ja mu daję szansę.
To jest dobre pytanie... Może - podobnie jak wielu naszych rodzimych pachołków showbiznesowych - ma bogatych rodziców / partnerkę? A może ma wyćwiczone usta? Tego nie wiemy... Wiem tyle, że wpis koleżanki nade mną pokazuje jaką szkodę wywołują takie osoby. Ludzie nie potrafią już odróżnić dobrego aktora od zwyczajnej - po prostu nie rażącej sztucznością - osoby na ekranie. Wesołowski to żaden aktor. Tak jak wspomniałeś, on ma żenującą dykcję. Nie wymawia samogłosek, tylko wypluwa z siebie jakieś szelesty. Emocjonalnie reprezentuje się absolutnie jednowymiarowo. Jego postacie nie mają poczucia humoru (nie jest autentyczny w scenach humorystycznych), są zwyczajnymi nudziarzami. Najbardziej mnie bawi jednak, kiedy Wesołowski udaje męskiego i w scenach złości robi coś dziwnego z wargami. Nie ma chłopak talentu za grosz.
NIC DODAC NIC UJAC POPROSTU NIECH SPOLECZENSTWO NIE OGLADA GNIOTOW TO NIE BEDA ROBIC TAKICH DZIADOSTW A JEGO BRALI TERAZ JUZ ODCHODZA OD TEGO ZEBY LAPAL WIDOWNIE NA WSPOLNEJ DZIEWCZYNY 7-12 L MIAL W ALEXIE ZGRAC DELAG ALE MYSLELI ZE DELAG NIE ZLAPIE WIDOWNI HEHE I WZIELI PODOBNEGO DO AUSTRAICKIEGO KOMISARZA ALEXA TRAGIZM