Jakub Wesołowski

6,6
7 134 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

czemu tak podrywa tą Olgę Bołądź????? Chyba mu naprawdę na dziewczynie zależy, chociaż Olga tak średnio do niego wizualnie pasuje. Do Bołądż bardziej pasuje Żurek. Takie moje zdanie

scarlet147

A od kiedy ludzie to się dobierają pod względem wizualnym??? Większej głupoty nie słyszałam, ale jeśli takie są Twoje jedyne wymagania życzę POWODZENIA!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
scarlet147

scarlet147 - odpisuj tej co zakłada posta, bo wygląda jakbyś do mnie mówiła :)

prumprumka

prumprumka ja to do ciebie mówiłam

prumprumka

Dobra zakończmy tą dyskusję, nie mam ochoty się z tobą dziecinko dłużej użerać powiem tylko krótko: żal mi cię, że jesteś taka naiwna.... Nie będę się wdawać w dyskusję z dziećmi poniżej 14-go roku życia, co ich idolem jest ten goguś-laluś blondynek z Na wspólnej i ten jego irytujący uśmieszek, bo to nie ma sensu.

prumprumka

Każdy ma prawo komentować na filmwebie tak samo jak każdy ma prawo krytykować aktorów/gwiazdy którzy robią głupoty. Nie chcę nikogo obrażać, nie chcę być nieuprzejma, ale gdy dowiaduję się z skądkolwiek, z gazet, z internetu jak jakiś znany aktor/ gwiazda lub aktorka/gwiazda zachowują się ośmieszająco to nie mogę siedzieć cicho i udawać że wszystko jest ok. W przypadku Wesołowskiego co na siłę się czepia Bołądź chociaż pasuje do niej jak wół do karety to jest przykład samo ośmieszania się i to publicznie. Więc mogłabyś być na tyle miła i mnie nie obrażać? Poza tym ja nie wpisuję głupot, głupio to robi ten bawidamek.

scarlet147

Po pierwsze to Ty mnie obraziłaś pierwsza, a nie ja Ciebie... A po drugie, zgadzam się z tym, że każdy może komentować tutaj co tylko chce, ale akurat Twój post wydal mi się tak bezsensowny jak mało który.

prumprumka

To w takim razie cię przepraszam, jak się poczułaś urażona:)

scarlet147

Ok, spoko :)