czemu tak podrywa tą Olgę Bołądź????? Chyba mu naprawdę na dziewczynie zależy, chociaż Olga tak średnio do niego wizualnie pasuje. Do Bołądż bardziej pasuje Żurek. Takie moje zdanie
A od kiedy ludzie to się dobierają pod względem wizualnym??? Większej głupoty nie słyszałam, ale jeśli takie są Twoje jedyne wymagania życzę POWODZENIA!
Dobra zakończmy tą dyskusję, nie mam ochoty się z tobą dziecinko dłużej użerać powiem tylko krótko: żal mi cię, że jesteś taka naiwna.... Nie będę się wdawać w dyskusję z dziećmi poniżej 14-go roku życia, co ich idolem jest ten goguś-laluś blondynek z Na wspólnej i ten jego irytujący uśmieszek, bo to nie ma sensu.
Każdy ma prawo komentować na filmwebie tak samo jak każdy ma prawo krytykować aktorów/gwiazdy którzy robią głupoty. Nie chcę nikogo obrażać, nie chcę być nieuprzejma, ale gdy dowiaduję się z skądkolwiek, z gazet, z internetu jak jakiś znany aktor/ gwiazda lub aktorka/gwiazda zachowują się ośmieszająco to nie mogę siedzieć cicho i udawać że wszystko jest ok. W przypadku Wesołowskiego co na siłę się czepia Bołądź chociaż pasuje do niej jak wół do karety to jest przykład samo ośmieszania się i to publicznie. Więc mogłabyś być na tyle miła i mnie nie obrażać? Poza tym ja nie wpisuję głupot, głupio to robi ten bawidamek.
Po pierwsze to Ty mnie obraziłaś pierwsza, a nie ja Ciebie... A po drugie, zgadzam się z tym, że każdy może komentować tutaj co tylko chce, ale akurat Twój post wydal mi się tak bezsensowny jak mało który.