http://www.fakt.pl/artykuly,Wesolowski-i-Prochniak-w-filmie-o-Powstaniu-Warszaws kim-Miasto-Jana-Komasy,171383,0,2,1,0,0,0.html zobaczcie forum
cytuje To totalna zenada i psuje kazdy serial !!! W kazdej roli taki wymoczkowaty jak flaki z olejem !On raczej powinien grac w robocop,bo podobnie sie porusza,chodzi jakby polknal jakis kij albo drut kolczasty. Kto lansuje ta miernote ?!!! Przeciez to totalne beztalencie !!!
Popsuł serial Komisarz Alex, był najsłabszym aktorem i teraz ma zepsuć nastepny film? Panie Komasa, proszę poszukać prawdziwego aktora, nie wytwór mediów.
Szkoda Pana pracy.
Jaki z niego aktor
amator i nic wiecej, niestety braki warsztatowe są bardzo widoczne, z niego świetny aktor jak ze mnie baletnica .....
Powiedz mi kim Ty jesteś, że możesz pozwolić sobie na taką ocenę?
Nie jestem fanem Wesolowskiego, ale moim zdaniem w "Czasie Honoru" nie wypada źle, a Polska ma o wiele gorszych 'aktorów'.
Tam przy słowie 'aktorów' jest cudzysłów - ZNAWCO.
Fakt, że jedziesz tak po Wesołowskim wywodzi się chyba z tego, że obejrzałeś jeden żałosny horror i masz taki kaprys :D
w horrorze to wogole nie ma ,wszytko widzialam jjest nazywany trzecim mroczkiem a jezeli mowisz na niego aktor to ja nie wiem kim jest Malaszynski ,Zebrowski pewnie jestes fanem telenowel
Na początek przepraszam, że wcześniej zwracałem się do Ciebie w rodzaju meskim.
Nie, nie jestem fanem telenowel. Po prostu wydaje mi się, że Wesołowskiego nie można wrzucić do tego samego worka co Herbuś, Urbańską czy inne gorsze beztalencia.
Nie chcę już dyskutować na ten temat - każdy ma swoje uczucia, ale w swojej ocenie chyba zbyt surowo go oceniłaś ;]
Pozdrawiam.