Jakub Wesołowski

6,6
7 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

nie rozumiem zarzutów pod jego adresem. owszem to naturszczyk bez szkoły ale gra
naturalnie i jest uroczym gosciem

Viljar

Zgadzam się z tobą na 100%.
Jak ktoś jest bez studiów nie oznacza, że jest głupi. Mnóstwo jest dobrych aktorów bez szkoły, niż ze szkołą.

Viljar

On nie gra. On jest sobą w każdej roli. Podoba się to niektórym, to zrozumiałe, ale mnie drażni jego słaba dykcja i połykanie sylab przy mówieniu. Może to i naturalne, niemniej ja za takim aktorstwem nie przepadam.

Sentence

TAK!!

zibi9194

Czy "TAK" odnosi się jakości występów p. Wesołowskiego czy też do mojej opinii na ten temat?

Sentence

Moje TAK odnosi sie do wyrazonej opini.

zibi9194

Tak też myślałem, ale zawsze warto się upewnić:) Swoją drogą, ciekawi mnie czy pan Jakub to jakaś rodzina z sędzią Anną Marią Wesołowską? Aktorsko są bardzo podobni:)

Sentence

Swoją drogą, zawsze mnie zastanawiało, jakim cudem można przyczepić się do gry aktorskiej kogoś, kto w serialu paradokumentalnym gra samą siebie w pracy.

Evangarden

Przyczepić się zawsze można, tylko dlaczego akurat taka refleksja pod moją wypowiedzią? Przecież ja się nie czepiam, ja tylko porównuję...

Sentence

Przecież wiem, że porównujesz go z nią po to, by go skrytykować, a nie pochwalić.

Viljar

Popieram popieram i jeszce raz popieram.

Viljar

Uroczym :) .