Jakub Wesołowski

6,6
7 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Wesołowski

ma chłopak talent. Być może na początku grał jak drewno,to trzeba przyznać,że się "wyrobił".Bardzo dobrze gra w "Czasie honoru".Oczywiście widziałam go w innych filmach i serialach i nie mam mu nic do zarzucenia...ale czytając te obraźliwe komentarze pod jego adresem jest mi przykro,że my-polacy nie potrafimy nikomu pogratulować sukcesów,tylko przez zazdrość go obrażać...

jag0da

Skąd tyle negatywnych opinii? Może stąd, że na widok tego osobnika otwiera mi się (widać nie tylko mi) scyzoryk... We wszystkich filmach historycznych z jego udziałem był po prostu żenujący. ”jutro idziemy do kina” - ”wyrywanie” panien po rozdaniu świadectw mogło najwyżej wzbudzić współczucie .Współczujcie oczywiście dla dziewcząt... Równnie głupio wypadł w 1920 WiM, gdy po wizycie u radzieckiego kolejarza porzucił darowany rower (w latach 10-20 warty pewnie majątek). Podobnych scen z tym pseudoaktorzyną było o wiele więcej, za każdym razem wychodził w nich tak samo. Naprawdę nie rozumiem w jakim sensie jest on ”utalentowany”...

kemerzp

Haha, dobry jesteś. Przecież to jest aktor więc robi wszystko to, co napisane jest w scenariuszu.
"Równnie głupio wypadł w 1920 WiM, gdy po wizycie u radzieckiego kolejarza porzucił darowany rower (w latach 10-20 warty pewnie majątek)."
To była jego rola człowieku, on tak miał zagrać i zagrał.

jag0da

Przecież ta aktorzyna we wszystkich filmach i serialach w praktycznie każdym ujęciu ma jeden wyraz twarzy tzn głupawy uśmieszek. i nic więcej, oto jego cały kunszt aktorski.

polukr

dlatego trzeba nam takich PROFESJONALISTÓW jak ty...bo przecież znasz się na wszystkim... chyba coś przeoczyłam,albo ty po prostu się nie chwalisz swoimi zdolnościami aktorskimi...pokaż na co cię stać,zanim zaczniesz tak krytykować innych...

jag0da

Ni mam zdolności aktorskich wiec się nie pcham do tego zawodu na sile jak to robią niektórzy. A to ze sam nie posiadam takich umiejętności nie powoduje tego ze nie potrafię dostrzec braku takich umiejętności u innych. Np taka Elżbieta Zapendowska kompletnie nie ma głosu do śpiewania ale nie przeszkadza to aby była specifica od emocji głosu i uczyła śpiewu innych. Nie trzeba być światowej klasy kucharzem aby stwierdzić ze zupa jest za słona i nie trzeba być stolarzem abyy stwierdzić ze krzesło jest niewygodne !!!

jag0da

Serio uważasz go za dobrego aktora? W czasie honoru to jedynie przewyższa Kozyrę i Urbańskiego, ten serial byłby lepszy gdyby nie ów Jakub.

pawell190

raczej pożal się Boże gra aktorska