James McAvoy

James McAvoy

8,7
75 639 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby James McAvoy

James jak mogłeś!

użytkownik usunięty

Właśnie jestem po seansie "Wanted" i żądam odpowiedzi na pytanie jak mój ulubiony aktor mógł poniżyć się w takim filmidle? To po prostu straszny czyn. Ja rozumiem: świetne filmy i potem mała wpadka, ale żeby od razu taka katastrofa? Nie wiem czy następny film z Twoim udziałem wzmocni Twój wizerunek dobrego aktora. Po czymś takim, naprawdę... nie wiem...

James Mcavoy to świetny aktor bez dwóch zdań. Uważam, ze takie szufladkowanie jest nie w porządku, po prostu facet chce sobie popróbować różnych ról a nie specjalizować się w jednym wcieleniu jak np.Hugh Grant, którego role (głównie amantów) są tak podobne,że nie robią już wrażenia. W "Wanted" Mcavoy zagrał wysmienicie, nie jestem fanką tego rodzaju filmów, ale ten mi się podobał ;)Tak trzymać ;)

użytkownik usunięty

osobiście mam nadzieję, że jego 'próbowanie różnych ról' skończy się na "Wanted" i wróci do grania w dramatach, w czym jest bez dwóch zdań najlepszy.

no i nawiasem - "Wanted" będzie pryszczem, jeśli dojdzie do produkcji "Twist of Fate". Mandy Moore? o co chodzi?!

oh litości ! ' Wanted ' wcale nie był taki zły, a rola w tym filmie na pewno go nie zgorszyła, przesadzacie ...