Do niedawna program AVGN był na filmweb, miał oceny, komentarze itd a teraz go nie ma. Nawet na liście tego co stworzył James już nie figuruje. Co się stało?
Problem w tym, że inne produkcje Jamesa nadal tutaj są (a bywają jeszcze niższych lotów :P). Zapytam weryfikatora Mariana, może coś będzie wiedział na ten temat.
Nie zdziwiłbym się, gdyby załoga filmwebu po prostu nie miała pojęcia czym w ogóle są inne produkcje Rolfe'a czy Douga Walkera. Poleciał AVGN, tak samo Nostalgia Critic, czyli te najbardziej rozpoznawalne serie, inne rzeczy zostały.
Może uznali, że są to rzeczy za mało "filmowe" na ten portal. Według mnie nie trzeba było tego kasować. Na IMDB nie mają z takimi seriami problemu.
Niestety, nie dowiedziałem się jak na razie niczego nowego w tym temacie. Absolutnie się zgadzam "eguaroc1" - na imdb czasami przesadzają, bo mają filmy erotyczne i jakieś inne badziewia, ale to są przecież produkcje internetowe. Nie powinny nikomu przeszkadzać. Nieważne, czy zrobiła to wytwórnia, czy jedna osoba. Jeśli serial pojawia się na DVD to powinien być uwzględniony. Pozdro!
Najpierw wydawało mi się, że może jest w tym jakaś logika - w sensie, że nie akceptują na FW seriali o internetowych korzeniach. Ale skoro są strony dla webisodów Breaking Bad czy dla Happy Tree Friends które wszak pochodzi z cyberprzestrzeni - to czemu nie dla AVGN..?
a "Board James" nadal widnieje w spisie, także brak konsekwencji, wg mnie AVGN to najlepsza seria w historii Youtube i Filmweb się trochę ośmiesza kasując taką informację, James jest znany przede wszystkim z AVGN, ale w Polsce chyba jest mało popularny, sądząc po ilości wpisów tutaj, pewnie dlatego, że nikt nie zrobił napisów do epizodów nerda
W sumie teraz, gdy mamy na Filmwebie miejsce nawet dla programów TV typu Taniec z gwiazdami czy Rozmowy w toku, może trzeba się pokusić o ponowne dodanie do bazy AVGN i Nostalgia Critic?