Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Marie Spears

6,4
159 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jamie Lynn Spears

prawda czy plotka ??

użytkownik usunięty

podobna mieszka ze swoim chlopakiem i jest z nim w ciazy !!! szok :////

co ze ścierwo ma 16 lat i jest w ciązy i chce kupic dom ze swoim chłopakimmmm załosneeeeeeeeeeeeee

co ze ścierwo ma 16 lat i jest w ciązy i chce kupic dom ze swoim chłopakimmmm załosneeeeeeeeeeeeee

gdzie to przeczytałaś????????????????????????????????????????

to zapewne sa plotki wymyslone przez rózne czasopisma jak zawsze musza troche poklamac by było ciekawsze

za dużo naczytałaś się w pudelku
ona nie była w ciąży

to nie jest plotka !! *^@4@# się dziecka zachciało...

http://www.imdb.com/news/wenn/2007-12-19/

Headey

Wp.pl też o tym pisze. :)
Ja w ogóle nie wiedziałem, że to siostra Britney, nawet nie wiedziałem, że Britney ma siostrę, a czemu? Bo mnie to nie interesuje.
Teraz szesnastolatkowie mający dziecko to normalka.
Nawet piętnastolatki już mają.

Nie zapomnę prezentu klasy w gimnazjum na Mikołajki: składka na wózek dla jednej uczennicy. ;p

ej to jest tylko plotka którą wymyślił magazyn OK!
Podobno jamie bała się zę jest w ciąży powiedziała o tym siostrze a puźniej matce a ta powiedziała żeby zrobiła test ciążowy i wynik wyszedł nagatywny , chociaż mnie też dziwi że dziewczyna w tym wieku już uprawiała seks , zdziwiłam się jak usłyszałam te plotki szok ,ale i tak ją nadal lubie i jej siostre :P

Czekoladova_Czekolada_

Czemu swoim spostrzeżeń i sugestii nie podpierasz źródłem?
W takim przypadku twierdzę, że Twoja opinia to plotka, a to, że Jamie jest w ciąży to fakt, bo potwierdzone jest źródłami: wp.pl, imdb.com, onet.pl, oczywiście nie liczę pudelek.pl.

Pudelek też tak mówił, ale ja nie wierzę Pudelkowi. Wymysliła to sobie dla kasy..