Bo wydaje mi się, że wszędzie gra tak samo. Nie tak jak Zakościelny, który tak samo mówi ,,Kocham cię" i ,,Nienawidzę cię", ale w każdej roli jest taki sam. Przykład? ,,Hotel 52" i ,,Czas Honoru". Żadnej różnicy.
No dokładnie! :D
Nareszcie ktoś to zauważył :D
Jakby porównać jego gre w "Czasie Honoru" i np. "Na dobre i na złe" to nie ma żadnej różnicy.
Teraz wszędzie go pełno robi się z niego drugi Karolak...
Czy ja coś mówiłam na temat Zakościelnego?
Nie zamierzambym być aktorką bo wiem że się do tego nie nadaje ale uważam że lepiej grać w jednym filmie rocznie i zagrać dobrze niż grać w kilku tak samo ;)
Pozatym nie mam nic przeciwko kiedy jakiś aktor gra w np. trzech filmach rocznie pod warunkiem że są to filmy (dobre fimy) a nie seriale :)
No i jeżeli gra aktorska dnego aktora jest również na wysokim poziomie
A Wieczorkowski pcha się do seriali gdzie gra tą samą kłodę.
Moja Droga Polska to nie USA w Polsce dany aktor, aktorka nie wyżyje z jednego serialu lub filmu nakręconego rocznie.
Jakoś niektórzy są w stanie np. Katarzyna Dąbrowska, Maciej Zakościelny, Witold Pyrkosz
Pozatym tak jak pisałam wyżej niech grają w kilku filmach rocznie ale niech to będą dobre filmy :) Podrkeślam filmy!
Stawki za filmy i seriale są na tyle wysokie, że aktor spokojnie może wyżyć z jednego filmu na rok :)
Pani Magda Schejbal grała w Szpilkach na Giewoncie i jak na razie zagrała tylko epizod w "Prawie Agaty" i żyje :)
Katarzyna Dąbrowska dlatego mało kręci bo gra dużo w teatrze, co się tyczy Maćka to nie wiem czemu tak mało gra ?, a pan Witold to staruszek i pewnie poza MjM nie starczyło by mu już sił na inne filmy.
Ale jednak potrafią grać w jednej produkcji (Zakościelny i Pyrkosz) i na tym zarabiać wystarczająco :)
Jest jeszcze kilku takich aktorów/aktorek: Ewa Wencel, Maja Ostaszewska, Krzysztof Pieczyński, Grażyna Błęcka-Kolska, Emilia Komarnicka, Małgorzata Braunek, Anna Gzyra, Bartosz Opania itd.
I dlatego należy im się szacunek, bo gra w teatrze jest o wiele trudniejsza niż w serialach. Za to nie słyszałam że Wieczorkowski grał w teatrze. W filmach też mało gra, a w serialach...
1. Jak wygląda to pchanie się?
2. Jeśli ktoś ma tak wysublimowany gust jak Ty i absolutnie nie można go podejrzewać o oglądanie wielu seriali, a przecież czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal, why does it bother u?