Bo był prawdziwy i nie robił przed kamerami na siłę kogoś kim nie jest? Jego wygrana jeszcze świadczyła wtedy o tym że ten naród nie skretyniał do reszty
Dokładnie zgadzam się, wtedy wygrał normalny człowiek a w kolejnych edycjach dziwolągi pokroju Joli Rutowicz.
Zgadzam się. Wtedy wygrał normalny człowiek i ludzie czule, że jest tacy jak oni i na niego głosowali. W kolejnych edycjach wygrywały dziwolągi pokroju Joli Rutowicz.
Zgadzam się. Wtedy wygrał normalny człowiek i ludzie czule, że jest tacy jak oni i na niego głosowali. W kolejnych edycjach wygrywały dziwolągi pokroju Joli Rutowicz.
Wygrał, bo był cwaniaczkiem. Pamiętam, że jedyny normalny był "Picia" (Piotr), który dość szybko odpadł. Reszta zaczęła zakładać maski i grać. Im bliżej finału, tym bardziej było to widać. No cóż, pewnie do polityki nadawał się świetnie - jak w "Big Brother", mógł się przymilać do ludzi i osiągnąć swój cel. Manuela i cała reszta ekipy była śmieszna, w negatywnym ujęciu tych słów. Aż cud, że ja to wtedy oglądałem.
Nigdy nie zapomnę jak mi było przykro jak usłyszałem że odpadła Monika Sewiolo a dopiero kilka dni potem zacząłem śledzić losy uczestników.Byla zdecydowanie najładniejsza z uczestniczek (widziałem zdjęcia w gazecie), tylko przegapiłem początek a ona niestety właśnie w drugim odcinku odpadła:-)
Co do wygranej JD, moją faworytką była Małgorzata Meyer z trójki finalistów
Chciałem wyrazić poparcie dla Twojego poczucia humoru:-)
C
No chyba że było to na serio z tą strażą pożarną
Dlatego że nie robił z siebie idioty jak ta cała Manuela np. czy Gulczas,jednak uważam że w dzisiejszych czasach pewnie by odpadł na początku bo dzisiaj idiotyzm jest w modzie i robienie z siebie pajaca w tv,spoczywaj w pokoju Janusz,do dziś pamiętam jak przyjmowałes na ciało kawał drewna,a ono pękało jak styropian w którymś odcinku, a ja jako 12 letni gówniarz chciałem być taki jak Ty i z bratem Cię naśladowaliśmy,do zobaczenia w lepszym świecie (*)