Janusz Dzięcioł

3,3
116 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Janusz Dzięcioł
Goracy

Bo był prawdziwy i nie robił przed kamerami na siłę kogoś kim nie jest? Jego wygrana jeszcze świadczyła wtedy o tym że ten naród nie skretyniał do reszty

KinoManiack

Racja podobnie jak bylo w Dwoch swiatach wygrał Tomek Lejman

KinoManiack

Dokładnie zgadzam się, wtedy wygrał normalny człowiek a w kolejnych edycjach dziwolągi pokroju Joli Rutowicz.

KinoManiack

Zgadzam się. Wtedy wygrał normalny człowiek i ludzie czule, że jest tacy jak oni i na niego głosowali. W kolejnych edycjach wygrywały dziwolągi pokroju Joli Rutowicz.

KinoManiack

Zgadzam się. Wtedy wygrał normalny człowiek i ludzie czule, że jest tacy jak oni i na niego głosowali. W kolejnych edycjach wygrywały dziwolągi pokroju Joli Rutowicz.

Goracy

Bo przypominał stereotypowego Polaka. Ja ten pan: http://www.tinyurl.pl?hMCjF2pe

paulina152

Kto wie

Goracy

Wygrał, bo był cwaniaczkiem. Pamiętam, że jedyny normalny był "Picia" (Piotr), który dość szybko odpadł. Reszta zaczęła zakładać maski i grać. Im bliżej finału, tym bardziej było to widać. No cóż, pewnie do polityki nadawał się świetnie - jak w "Big Brother", mógł się przymilać do ludzi i osiągnąć swój cel. Manuela i cała reszta ekipy była śmieszna, w negatywnym ujęciu tych słów. Aż cud, że ja to wtedy oglądałem.

LukeInside

Nigdy nie zapomnę jak mi było przykro jak usłyszałem że odpadła Monika Sewiolo a dopiero kilka dni potem zacząłem śledzić losy uczestników.Byla zdecydowanie najładniejsza z uczestniczek (widziałem zdjęcia w gazecie), tylko przegapiłem początek a ona niestety właśnie w drugim odcinku odpadła:-)
Co do wygranej JD, moją faworytką była Małgorzata Meyer z trójki finalistów

LukeInside

Myślę że jednak (i nie tylko ja tak myślę) to była jedyna fajna edycja

Goracy

Każdy wie, że wygrał bo głosowała cała Straż miejska na niego.

dominik1989

Dobre:-D

Brandon568

Już niestety nie żyje.

dominik1989

Chciałem wyrazić poparcie dla Twojego poczucia humoru:-)
C
No chyba że było to na serio z tą strażą pożarną

Brandon568

Strażą miejską***
Słownik mnie zmylił

Brandon568

Ale to prawda ;) Mimo, że jest to śmieszne :)

Goracy

Dlatego że nie robił z siebie idioty jak ta cała Manuela np. czy Gulczas,jednak uważam że w dzisiejszych czasach pewnie by odpadł na początku bo dzisiaj idiotyzm jest w modzie i robienie z siebie pajaca w tv,spoczywaj w pokoju Janusz,do dziś pamiętam jak przyjmowałes na ciało kawał drewna,a ono pękało jak styropian w którymś odcinku, a ja jako 12 letni gówniarz chciałem być taki jak Ty i z bratem Cię naśladowaliśmy,do zobaczenia w lepszym świecie (*)

Goracy

Goracy

Goracy

Naturszczyk, czyli prawdziwy był on!