Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Nie wiem dlaczego niektórzy nie lubią muzyki 30STM. Ja uważam, że Jared Leto jest naprawdę świetnym muzykiem jak i aktorem:) Aż nie moge sie nadziwić jak on sie poświęca do zagrania jednej roli, gościu jest normalnie niesamowity:))) A tak przy okazji to wie ktoś kiedy wychodzi nowy album Marsów??? Już sie kurcze nie moge doczekać nowych piosenek:)) Jared ma taki super mocny głos...xD

xxSaraxx

dokładnie, ja również lubię Jareda jako muzyka i jako aktora. Pytasz dlaczego niektórzy nie lubią muzyki 30 STM... wiadomo każdy ma gust i nie każdy musi go lubić. A jeśli chodzi o nowy album to z tego co wiem jest w przygotowaniu i niedługo powinien się ukazać ;P

TimeForExecution

oj sorry... powinno być i nie każdy musi ICH lubić ;D jakoś z rozpędu tak napisałam ;)

xxSaraxx

Kiedy wyjdzie album? Jeśli zebraćby do kupy, wszystko, co chłopaki mówili na ten temat, to album wychodzi w kwietniu, pod koniec czerwca, w lipcu, na początku września ^^" Więc tak de facto - nie wiadomo :/ Ale myślę, że będzie to początek września, bo mówili, że późnym latem, a prawdopodobniej wczesną jesienią zaczną trasę koncertową.

kroliczyna

ja jeszcze słyszałam, że ma wyjść na przełomie maja i czerwca xD Ale biorąc pod uwagę ostatnie wypowiedzi Jara, to wyjdzie jesienią. Szkoda, bo najlepiej byłoby jakby trasa koncertowa była w wakacje (:

Countess_Monicah_Voy

ostatnio w wywiadzie dla MTV powiedzieli, że wrzesień :)

użytkownik usunięty
xxSaraxx

Też uważam że jego muzyka jest super

xxSaraxx

bo moze nie kazdy ma taki gust ... (?) to calkiem zrozumile. no ale ja nie naleze do tych ludzi ;) tez lubie 30stm i dobrze mi z tym. pozdrwiam

xxSaraxx

A ja nie umiem słuchać ich piosenek - każdy ma swój gust:)
Ale za to dla mnie aktorem jest fenomenalnym. I tak jak nie lubię jego muzyki tak aktorstwo kocham.

crash_ann

Mi się już ich muzyka znudziła z "przedawkowania" jakiś rok temu, mogli by nagrać coś nowego... ale filmy Jareda nadal kocham oglądać choćby w środku nocy;D