Nie wiem dlaczego niektórzy nie lubią muzyki 30STM. Ja uważam, że Jared Leto jest naprawdę świetnym muzykiem jak i aktorem:) Aż nie moge sie nadziwić jak on sie poświęca do zagrania jednej roli, gościu jest normalnie niesamowity:))) A tak przy okazji to wie ktoś kiedy wychodzi nowy album Marsów??? Już sie kurcze nie moge doczekać nowych piosenek:)) Jared ma taki super mocny głos...xD
dokładnie, ja również lubię Jareda jako muzyka i jako aktora. Pytasz dlaczego niektórzy nie lubią muzyki 30 STM... wiadomo każdy ma gust i nie każdy musi go lubić. A jeśli chodzi o nowy album to z tego co wiem jest w przygotowaniu i niedługo powinien się ukazać ;P
Kiedy wyjdzie album? Jeśli zebraćby do kupy, wszystko, co chłopaki mówili na ten temat, to album wychodzi w kwietniu, pod koniec czerwca, w lipcu, na początku września ^^" Więc tak de facto - nie wiadomo :/ Ale myślę, że będzie to początek września, bo mówili, że późnym latem, a prawdopodobniej wczesną jesienią zaczną trasę koncertową.
ja jeszcze słyszałam, że ma wyjść na przełomie maja i czerwca xD Ale biorąc pod uwagę ostatnie wypowiedzi Jara, to wyjdzie jesienią. Szkoda, bo najlepiej byłoby jakby trasa koncertowa była w wakacje (:
bo moze nie kazdy ma taki gust ... (?) to calkiem zrozumile. no ale ja nie naleze do tych ludzi ;) tez lubie 30stm i dobrze mi z tym. pozdrwiam
A ja nie umiem słuchać ich piosenek - każdy ma swój gust:)
Ale za to dla mnie aktorem jest fenomenalnym. I tak jak nie lubię jego muzyki tak aktorstwo kocham.