Nie rozumiem czemu ostatnio tak bardzo poświęca się karierze w 30 second to Mars.
Powiedziałabym, że o ile on sam ma dość ciekawą barwę głosu, to ta cała kapela zrobiła może jedną w miarę dobrą piosenkę... No wybaczcie, ale moim skromnym zdaniem średnio im idzie. I jeszcze do tego ten jego emo image... Ehh. ;/
Jared to urodzony aktor! W filmach jest świetny. ;) Oglądanie go to uczta dla oczu (zdecydowanie mój typ), z resztą swój talent pokazał choćby w "Requiem dla snu" czy "Mr. Nobody".
Tak czy inaczej- uważam, że jednak powinien bardziej koncentrować się na tym, co mu dobrze wychodzi. ;)
emo image??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hej czy ty widziałaś ich najnowsze zdjęcia???? jak nie to zajrzyj w mój avatar !!!!!!!!!!!!
Jared bardzo się zmienił a także ich muzyka!!! ręce opadają......jak to przeczytałam;(
po pierwsze to emo on nie jest(ludzie chyba nie wiecie co to emo xD) !! a po drugie najwazniejsze jest co Jared czuje, a on w wielu wywiadach odpawiadal, ze muzyka jest dla niego najwazniejsza gdyby tak nie kochal muzyki to by z nia pewnie skonczyl, a nie powiedziala bym, ze zle im nieidzie:P
Polecam ci przesłuchać ich najnowszą płytę mam nadzieje że zmienisz zdanie wystarczy kilka kawałków ale jeśli nie słuchasz muzyki rockowej to nie radzę nie ma sensu;)
Jej, nie rzucajcie się tak (mam na myśli pierwszą odpowiedź) ja tylko wyraziłam swą subiektywną opinię. :)
Słucham muzyki rockowej (metalowej również). Hm, nowej płyty nie słyszałam, ale skoro mówicie, że ich image się zmienił i że taka dobra to aż z ciekawości przesłucham. Poszli bardziej w ostre granie? Bo jeśli to co grali (pierwsza płyta) to nie emo, to pewnie jakieś screamo, indie i w ogóle gatunki, za którymi nie przepadam. A Jared ma potencjał w głosie, dobrze by było, jakby grał coś pod hard rock. :)
Nie tylko o to. :) Image nie jest aż tak istotny. Miałam na myśli również styl muzyczny. Na początku grali nie w moim guście, nie wiem jak jest teraz. :)
Słyszałam 1 i 2, ale mi nie podeszły. No, może parę kawałków jest ok, ale ogólnie nie mój styl muzyczny. ;)
Ja jako aktora średnio go lubię bo nie widziałam z nim zbyt dużo filmów, ale jako muzyk jest świetny a ich ostatnia płyta jest super, wszystkie kawałki mi się podobają!
Ja to poznałam tego faceta jako muzyka ;d Jest świetny i wg mnie to muzyka jest jego żywiołem, widać, że to kocha ! choć nie powiem bo jako aktor też jest ekstra ;p ... Tak czy siak uwielbiam jego zespół, jego głos, jego piosenki !
a dzięki komu poznałaś ??? xD Jared kocha to co robi, i robi to co kocha, w dodatku jeszcze umie to robić, a nie każdy potrafi, więc ukłon w jego stronę :D