Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 388 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

30 seconds to mars

użytkownik usunięty

Jarde gra i śpiewa :P w zespole 30 seconds to mars.... polecam fajna muzyczka... szkoda ze sie nie "upublicznia"...

użytkownik usunięty

Zajebisty zespół, zajebistego i przystojnego, a także bardzo utalentowanego aktora Jareda Leto!!!! Kocham Go!!!!!!!

użytkownik usunięty

Swietny zespol,swietna muzyka. Tyle chlamu jest na rynku muzycznym a 30 Seconds To Mars sa w ogole nieznani. To bez sensu. Jared ma swietny glos. I nie zapominajmy,ze to on napisal te wszystkie piosenki. Sa naprawde dobre. Pozdrawiam wszystkich fanow Jareda i 30 Seconds To Mars :)))

użytkownik usunięty

potwierdzam zdanie poprzedników. to niezwykły zespół. świetne teksty, świetna muzyka niesamowity głos. polecam serdecznie ! mogliby u nas zakoncertować, prawda ??
pozdrawiam wszystkich fanów.

użytkownik usunięty

zmartwiło mnie, że nie ma żadnej polskiej trony o tym niezwykłym zespole. kto się podejmie stworzenia ?? czekam na odpowiedź !!

użytkownik usunięty

Po co ci polska srona ? Jest kilka anglojęzycznych...tam znajdziesz wszystko.Od informcji i muzy o 30stm do ostatnich fotek JL :)
zaloguj się na www.jared-leto.org a innej strony nie będziesz szukać :D
pozdro od hathor :)

Czesc
Jestem gotow do wspolpracy nad polska www o 30stm
co ty na to ??
pzdr

mail )sideout@wp.pl

użytkownik usunięty

30 SECONDS TO MARS są genialni !!!! Rany, co za klimat !!!!!!! co za głos !!! co za oczy !!!!!!!!! R-E-W-E-L-A-C-J-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jared... :)

W ŻYCIU TAKICH OCZU NIE WIDZIAŁAM... TO JEST NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET NA ZIEMI ( ALBO I NAWET IN THE UNIVERSE ;) )

BOŻE , JAKIE OCZY ...... !!!

Zeppelinka

Sama bardzo lubię 30STM a dzień bez piosenki "Capricorn" uważam za stracony.... Szkoda że zamiast jakiejś Mandaryny , na pułce w sklepie muzycznym nie widzę zespołu Jareda!
Jego piosenki mają niepowtarzalny klimat i nie są na szczęście zwiazane tylko i wyłącznie z tematem "I love you,you love me" :-/
A sam Jared jest po prostu..... niezwykły (!!!) te jego wypowiedzi,styl bycia ....i nie będe orginalna : oczy!

Zeppelinka

Sama bardzo lubię 30STM a dzień bez piosenki "Capricorn" uważam za stracony.... Szkoda że zamiast jakiejś Mandaryny , na pułce w sklepie muzycznym nie widzę zespołu Jareda!
Jego piosenki mają niepowtarzalny klimat i nie są na szczęście zwiazane tylko i wyłącznie z tematem "I love you,you love me" :-/
A sam Jared jest po prostu..... niezwykły (!!!) te jego wypowiedzi,styl bycia ....i nie będe orginalna : oczy!

użytkownik usunięty

Bardzo lubie jareda ale jeszcze nigdy nie słyszałam jego zespołu i nie wiem gdzie można znaleźć jego piosenki!!! niech mi ktoś pomoże

tutaj możesz sobie posłuchac piosenkę z nowego krążka "A beautiful lie"
http://www.thirtysecondstomars.com/holding/ [www.thirtysecondstomars ...]

Piosenka ta zwie się "Awake" Jest zajebista:D Jak cały Jared zresztą ...

guzina

Nie "Awake" tylko "Attack", ale fakt piosenka jest zajebista:)

użytkownik usunięty

30STM nie jest popularny w polsce, w stanach jest dośc aktywny jego zespół

czesc Wam waszystkim, jak można skombinować jego muzyczkę? Da się somehow ściągnąć z netu?? pozdrawiam

ja próbuje sciagnac cos z tej muzyczki z eMula, ale tam jest strasznie malo... nie wiem gdzie mam tego szukac... wlasnie wysluchalam Attack i mi odbilo :D swietne jest... zreszta Jared ogólnie jest moim ulubionym aktorem :) cudenko ;)

Alklossien

hej moze mi ktos z was wysłac jedna piosenke na maila ja próbuje sciagnac i nic
cola1986@tlen.pl

Sonia_2

no nowy album juz jst dstepny:) polecam serdecznie:) troszeczke słabszy od debiutu, ale zachowuje wysoki npziom:) mi sie bardzo podoba:) dobre wejscie "i'll attack", energiczny "saviour" czy spokojniejszy "a modern myth" ze smyczkami daja niesamowity klimat:) gorąco polecam

Sonia_2

no nowy album juz jst dstepny:) polecam serdecznie:) troszeczke słabszy od debiutu, ale zachowuje wysoki npziom:) mi sie bardzo podoba:) dobre wejscie "i'll attack", energiczny "saviour" czy spokojniejszy "a modern myth" ze smyczkami daja niesamowity klimat:) gorąco polecam

Wszystkim, którzy mają problemy z dostępem do muzyki 30 Seconds To Mars proponuję stronę: http://www.purevolume.com/30secondstomars [www.purevolume.com/30se ...] - nie można ściągnąć :) ale za to można posłuchać nowego albumu w całości - a jest czego słuchać !!!

Curara

hm.. sciągnąć coś przez Shareazę można zawsze, wolno idzie, ale jest :) nie maja wsyztskic piosenek, ale te bardziej znane jak choćby Attack, Fallen, czy Beautiful Lie sa :)

jezuuu masakra.. co drugie slowo w waszych wypowiedziach to: "piękne oczy", "ocząśnijcie" sie dziewczyny bo tragedia z wami..no ale nie dziwie sie...(choc ja itak jestem przystojniejszy)..a co do muzyki to wcale to takie odkrywcze i rewelacyjne nie jest..posluchajcie sobie kapeli o nazwie "dredg" z gavinem hayes'em na wokalu to sie przekonacie..ze to o niebo lepsze..klimat smaczki muzyczne i..a 30stm to takie jakby obciete dredg..no ale dobra bo wyjdzie ze zazdroszcze kolesiowi powodzenia itp.
pozdrawiam..wlasnie obejrzalem sobie pan zycia i smierci ..dobra filma

veddie

30stm grają niezłego rocka. Zwłaszcza, że często aktor bawiący się w muzyka lub muzyk w aktora to kompletna porażka. Trudno obecnie zrobić coś odkryczego w muzyce, co by było kompletnie odmienne od dotychczasowych utworów, ale nie zmienia to faktu, że według mnie zespół Jareda jest godny polecenia osobom lubiącym rocka :)

MadziaL

Uważam, że ten zespół jest świetny. Uwielbiam go:). Wróżę im wielką karierę. Wcale nie uważam, że ten zespół jest w jakiś przereklamowany. Chłopacy po prostu grają kawał dobrej muzyki, naprawdę ich obie płyty są niezwykłe i polecam każdemu kto ich jeszcze nie słuchał. A, i obejrzyjcie teledysk do "Attack", promujący płytę "A Beautiful Lie". Pozdrawiam.

Mimi_Yoshi

Aha, i mam wszystkie piosenki z obu płyt, ściągnęłam je w ciągu 2 dni (a wyszłoby to o wiele krócje, ale nie mogłam w końcu cały czas siedziec przy kompie...). Do ściągania polecam Lime Wire, jest świetny.

Mimi_Yoshi

Mi na eMule poszło jeszcze szybciej. Zostawiłam kompa na parę godzin i już było :)

MadziaL

Tak, ale ja jeszcze przy nim siedziałam:P, nie ściągałam cały czas. Normalnie ściągnęło by mi się pewnie w 2-3 godz.:).

MadziaL

Tak, ale ja jeszcze przy nim siedziałam:P, nie ściągałam cały czas. Normalnie ściągnęłoby mi się pewnie w 2-3 godz.:).

Mimi_Yoshi

heh....ściągnijcie sobie przez Bear Share- pół minuty, MAx.

HoneyBunny

To też zalezy od tego jak szybki masz transfer i z czego masz internet, a nie od programu. Poza tym Bear Share ma powiązania z Lime Wire'em, bo można przez niego ściągać pliki z LW :D.

Uwielbiam taka muzykę... mam płytę A Beautiful Lie i jest świetna.. muszę jeszcze tą starszą załatwić :)
Jared ma świetny głos a do tego jest aktorem i to całkiem przystojnym.. ma niesamowite oczy :)