Chyba nie wszyscy o tym wiedzą, ale 30 Seconds to MArs przyjeżdza do Europy na kilka koncertów! Dziwię się, że na oficjalnej stronie zespołu nie ma o tym wzmianki...Wszystko jest napisane tu: http://www.last.fm/music/30+Seconds+to+Mars/+events ...Berlin, Londyn, Paryż...To gdzie się spotykamy...?:)
ja z pewnością jadę do Berlina!!!!!!! bilety można kupić przez internet. Boże jestem taka szcześliwa!!!! pozdrawiam fanów!!!!!
hey Benia;) Ja też jestem fanką 30StM i chciałam porozmawiać z kimś o koncertach w Niemczech. Jeśli możesz, to odezwij się na moje GG:8914768. Będę wdzięczna. Pozdrawiam=*
17,75 euro + 8 euro przesylka, płatność tylko kartą kredytową. (Berlin) jakby co pociąg z Poznania 160 zł w obie strony. (do 26 r. życia)
Weźcie mi napiszcie, gdzie dokładnie kupuje sie te bilety, bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jade najprawdopodobniej do Utrechtu....Tam bilety kosztują 13 euro, można zamówić na www.tivoli.nl....Jezu, jak ja się cieszę! 3 lutego to będzie z pewnością nalepszy dzień w moim życiu...Moje marzenie się spełni:)
zgadzam sie, chociaz w moim przypadku to bedzie 28.01... moje motto zyciowe takie jak w nazwie "DREAMS COME TRUE", trzeba tylko wierzyc...:-DDDDDDDD
o rany, ja chyba nie bede miała kasy. No i nie mam potem u kogo przenocować... Totalnie się załamałam... Zobaczyć Jarea na żywo jest moim największym marzeniem... ;(((( Ale wy macie fajnie...
Ale chyba jeszcze kiedyś będą w Europie, no nie?? Bo teraz to tak nie bardzo mam mozliwość, żeby pojechać:(
mam nadzieję, że jeszcze kiedyś przyjadą, przecież to będzie mój pierwszy Ich koncert ale na pewno nie ostatni... trochę jestem zła, bo w Berlinie koncert jest na 21.00, czyli skończy się powiedzmy o północy, a pociag powrotny mam dopiero ok. 6 rano... ale to nic, dla Niego to zrobię... sama cały czas nie wierzę we własne szczęście, ale zawsze pamiętam o jednym: "DreamsComeTrue" ;-)
No dobra, już na 100% nie mam co liczyć na to, że pojade:(( Ale prosze Was, napiszcie nam potem jak było na koncercie. Ale Wam zazdroszcze...!
dzieki za to info :* :* :* ...napewno pojade do Berlina...za nic nie mogłabym przegapic takiej okazji...30 seconds to mars rulez
No dobra, nie ma co marzyć, na 100% nie jade:< Ale błagam, napiszecie do mnie po koncercie, ok?? Ale z Was szczęściary, normalnie zaraz oszaleje z zadrośći:] Jak coś, mój e-mail: kitalkil7@wp.pl
Ojjj, sorrrry! Myślałam ze tamte wczesniejsze komenty nie doszły i napisałam trzy lub cztery wersje. Sorki jszcze raz:)
Nie martwcie się, to na pewno nie jest ostatnia wizyta 30stm w Europie! Jestem pewna, że jeszcze kiedyś tu zajrzą...Wtedy uda wam się pojechać, nie tym razem to następnym...:) Pzdr. i głowa do góry:)
Aż mnie skręca z rozpaczy! Na pewno mi się nie uda pojechać, chociaż nie marzę o niczym innym!
Mam prośbę do tych co pojadą! Napiszcie jakieś porządne sprawozdanie tutaj, albo gdziekolwiek i podajcie link! Grzecznie proszę :D I już zazdroszczę tym, co pojadą!
Biore kamere, aparat - cały zestaw który mi nieodłacznie towarzyszy i JADE!!! Oczywiscie umieszcze to gdzies na stronce ( o ile przejdzie bez cenzury heh)... NApisze ! Pozdrówka!
łeee a mnie nie chcą starzy puścić! łeee mówią że jeszcze mi coś zrobiąą ;(
co za życie nastolatek ma ;(
Heeej, wiecie ze skonczyly sie juz bilety do Berlina? jeszcze chyba sa w Kolonii... coz, kto sie nie pospieszyl, trudno... Pozdro!:-)