Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 362 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Chyba nie wszyscy o tym wiedzą, ale 30 Seconds to MArs przyjeżdza do Europy na kilka koncertów! Dziwię się, że na oficjalnej stronie zespołu nie ma o tym wzmianki...Wszystko jest napisane tu: http://www.last.fm/music/30+Seconds+to+Mars/+events ...Berlin, Londyn, Paryż...To gdzie się spotykamy...?:)

Sophie_Neveu

ja z pewnością jadę do Berlina!!!!!!! bilety można kupić przez internet. Boże jestem taka szcześliwa!!!! pozdrawiam fanów!!!!!

Constance_2

hey Benia;) Ja też jestem fanką 30StM i chciałam porozmawiać z kimś o koncertach w Niemczech. Jeśli możesz, to odezwij się na moje GG:8914768. Będę wdzięczna. Pozdrawiam=*

Sophie_Neveu

Ja pojade do Berlina lub do Londynu... O Boże, ile te bilety kosztują???

Lailea

17,75 euro + 8 euro przesylka, płatność tylko kartą kredytową. (Berlin) jakby co pociąg z Poznania 160 zł w obie strony. (do 26 r. życia)

Sophie_Neveu

Weźcie mi napiszcie, gdzie dokładnie kupuje sie te bilety, bo nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lailea

www.knaack-berlin.de, tam wchodzisz KONZERTE, szukasz datę 28.01 i obok pisze "Tickets"

Constance_2

Ja jade najprawdopodobniej do Utrechtu....Tam bilety kosztują 13 euro, można zamówić na www.tivoli.nl....Jezu, jak ja się cieszę! 3 lutego to będzie z pewnością nalepszy dzień w moim życiu...Moje marzenie się spełni:)

Sophie_Neveu

zgadzam sie, chociaz w moim przypadku to bedzie 28.01... moje motto zyciowe takie jak w nazwie "DREAMS COME TRUE", trzeba tylko wierzyc...:-DDDDDDDD

Sophie_Neveu

Ale dziewczyny macie odjazdowo :) Zobaczyć Jareda na żywo... marzenie :(

Sophie_Neveu

o rany, ja chyba nie bede miała kasy. No i nie mam potem u kogo przenocować... Totalnie się załamałam... Zobaczyć Jarea na żywo jest moim największym marzeniem... ;(((( Ale wy macie fajnie...

Sophie_Neveu

Ale chyba jeszcze kiedyś będą w Europie, no nie?? Bo teraz to tak nie bardzo mam mozliwość, żeby pojechać:(

Lailea

mam nadzieję, że jeszcze kiedyś przyjadą, przecież to będzie mój pierwszy Ich koncert ale na pewno nie ostatni... trochę jestem zła, bo w Berlinie koncert jest na 21.00, czyli skończy się powiedzmy o północy, a pociag powrotny mam dopiero ok. 6 rano... ale to nic, dla Niego to zrobię... sama cały czas nie wierzę we własne szczęście, ale zawsze pamiętam o jednym: "DreamsComeTrue" ;-)

Sophie_Neveu

No dobra, już na 100% nie mam co liczyć na to, że pojade:(( Ale prosze Was, napiszcie nam potem jak było na koncercie. Ale Wam zazdroszcze...!

Sophie_Neveu

dzieki za to info :* :* :* ...napewno pojade do Berlina...za nic nie mogłabym przegapic takiej okazji...30 seconds to mars rulez

Sophie_Neveu

No dobra, nie ma co marzyć, na 100% nie jade:< Ale błagam, napiszecie do mnie po koncercie, ok?? Ale z Was szczęściary, normalnie zaraz oszaleje z zadrośći:] Jak coś, mój e-mail: kitalkil7@wp.pl

Sophie_Neveu

Na 100% nie jade. Ale obiecajcie, że napiszecie po koncercie. Mój e-mail: kitalkil7@wp.pl

Sophie_Neveu

Ojjj, sorrrry! Myślałam ze tamte wczesniejsze komenty nie doszły i napisałam trzy lub cztery wersje. Sorki jszcze raz:)

Sophie_Neveu

wezcie mnie ze soba:( !!!!!!!!!!!!!!!!dlaczego to zawsze spotyka mnie?;/

brechta

Nie martwcie się, to na pewno nie jest ostatnia wizyta 30stm w Europie! Jestem pewna, że jeszcze kiedyś tu zajrzą...Wtedy uda wam się pojechać, nie tym razem to następnym...:) Pzdr. i głowa do góry:)

Sophie_Neveu

dzieki za słowa otuchy:PP od razu lepiej:]

brechta

Kto jedzie?? Proszę pisać bo szukam ekipy ... w gronie polaków raźniej ;)

Mekelele

www.30secondstomars.blog.onet.pl <- kto jedzie, niech sie wpisze...

Sophie_Neveu

Aż mnie skręca z rozpaczy! Na pewno mi się nie uda pojechać, chociaż nie marzę o niczym innym!
Mam prośbę do tych co pojadą! Napiszcie jakieś porządne sprawozdanie tutaj, albo gdziekolwiek i podajcie link! Grzecznie proszę :D I już zazdroszczę tym, co pojadą!

Miss_Leeloo

Biore kamere, aparat - cały zestaw który mi nieodłacznie towarzyszy i JADE!!! Oczywiscie umieszcze to gdzies na stronce ( o ile przejdzie bez cenzury heh)... NApisze ! Pozdrówka!

Mekelele

łeee a mnie nie chcą starzy puścić! łeee mówią że jeszcze mi coś zrobiąą ;(
co za życie nastolatek ma ;(

MaDzIuS

Heeej, wiecie ze skonczyly sie juz bilety do Berlina? jeszcze chyba sa w Kolonii... coz, kto sie nie pospieszyl, trudno... Pozdro!:-)

Constance_2

No własnie... mnie w takie sposób zjechał wał... jestem wku**** na maksa!