Jako aktora bardzo go lubie i uważam , że ma talent(RFAD) .Gra tak naturalnie jakby kazda rola byla dla niego prosta.Moglby sie skupic wylacznie na aktorstwie , bo jako muzyk niestety sie nie sprawdza...
Najbardziej przeraza mnie to ze w kazdym teledysku jest umalowany niczym Bill Kaulitz z Tokio hotel (co to jakas nowa moda!?)
Szkoda bo psuje swój taki charyzmatyczny aktorski wygląd tym zespołem i muzyką dla 'emo nierozumianego przez świat' , ale cóż.... bywa .
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3517498&start=1080
Jednak najbardziej boje sie o los tych dzieci :)
W sumie Jared jest nawet przystojny , ale bez przesad...
(pewnie zaraz mnie objada jakies 15latki za ten komentarz)
Po pierwsze : nie mam 15 lat :]
Po drugie: zgodzę sie z Tobą co do jego umiejętności aktorskich lecz uważam iż jest zdolniejszym muzykiem niż aktorem(nie wiem czy słyszałeś go na żywo)
Po trzecie: skończył już z wyglądem "słłłittt" chłopczyka(http://cdn.buzznet.com/assets/users16/crumeritza/default/30-seconds-m ars--large-msg-123774044623.jpg)
Po czwarte : nie widzę aby ich muzyką była dla emo. Brzmienie nietypowe dla muzyki emo.Teksty tym bardziej nie dla osób "bo mnie nikt nie rozumnie". Ja w ich w muzyce znalazłem wiele teksów na temat życia, religii,które oddają moje uczucia.
Po piąte : Tych dzieci to naprawdę żal xD...ale i tak uwielbiam 30 Seconds To Mars:]
Ja też bardzo lubie muzyke 30 stm i to nie dlatego jak jared wyglada ale po prostu wczułam sie i tyle.. Tobie podoba sie taka muzyka a nam inna i to nie znaczy ze JAred jest złym muzykiem...
Raczej ty jedziesz panu Leto tym ze jest podobny do Bila z Tokio Hotel a nie nam. Takze niech on sie tym przejmuje . My tylko słuchamy jego muzyki...
1.Nie 'jade' po nikim - stwierdzam fakty.
2.Czekaj , czekaj skoro już "jadę' po Leto to dlaczego odpowiadasz na prowokacje :) ?
puenta; najpierw należy przeczytać , później odpowiadać :)
Jared ma świetny głos, piosenki mają fajne.
Ich muzyka nie jest emo, co do wyglądu.. to zgodze się, że nie wygląda za ciekawie :P
ale widziałam jego zdjęcie sprzed kilku dni i ma krótkie, brązowe włosy więc jest nadzieja ; )
Podsumowując - Każda/y z was ma trochę racji.
Jednak ten gatunek muzyki zalicza się m.in do emo :) (wikipedia prawdę Ci powie!)
Nie jestem pewna czy istnieje taki gatunek(jak SAMO emo) w ogóle , bo to jest jakoś dzielone na scream-emo emocore(jeden ch... jedno i to samo:)) i jakiś dziwne nazwy , osobiscie emo kojarzy mi się z tymi czaszkami , szachownicami i gigantycznymi czarnymi włochami u 15 latek , moze mnie moze wiecej .Pozdrawiam wszystkie fanki , antyfanki sru tu tu tu itp.
Powiedz mi gdzie ty to przeczytałeś bo na wikipedi raczej nie xD
http://pl.wikipedia.org/wiki/30_Seconds_To_Mars
Ja ty widzę rok alternatywny :P
Osz przepraszam bardzo za pomyłkę , bo nie pamietam już gdzie to znalazłAM , ale było coś takiego . W kadzdym razie ja w tym alternatywy nie słyszę .
Polecam :
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/30_Seconds_to_Mars
sama prawda :)
Ja nie przepadam z jego muzyką (chociaż jego normalny głos jak śpiewa, jest ciekawy, ale jak zaczyna takie coś co brzmi jak krzyk, a ja nie wiem jak to się nazywa to jest gorzej), ale podoba mi się jego aktorstwo. Poza tym, o co chodzi. Mam 15 lat i co z tego? Nie wszyscy w moim wieku zachowują się tak jak piszecie.
Ja lubię bardzo 30STM i to nie ze względu na wygląd Jareda. To nie jest muzyka emo tylko rock alternatywny co sam zespół często podkreśla. Poza tym uważam że Jared jest bardzo dobrym muzykiem, bo głos ma świetny i wystarczy posłuchać go na koncercie żeby się o tym przekonać. No ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje... Tobie się nie podoba a komus innemu tak. Tylko że nie można zarzucać komuś że jest złym muzykiem wyłącznie dlatego że się po prostu nie lubi danego zespołu...
noo ... pierwsze słyszę żeby muzyka 30stm była emo ... ;p a "dzieci" ... no cóż w końcu im przejdzie ;) zawsze tak jest - podoba im się ten, a za chwilę tamten. ja osobiście za nim przepadam. jest przystojny i powinien to wykorzystać grając więcej w filmach. ale to jego sprawa, że wybrał muzykę. jeśli ma szansę robić to co kocha, to niech z tego korzysta. mnie też czasami przeraża jego make - up. mam nadzieję, że w przyszłości z tym skończy ;) pozdrawiam
Dla wszystkich zainteresowanych...gatunek muzyczny zwany EMO nie istnieje..przykro mi..to tylko subkultura :)
Cóż z twojego punktu widzenia. Każdy ma inne upodobania (powtarzanie tego jest bez sensu, ale najwyraźniej nie wszyscy są są wstanie to przyjąć do wiadomości, przetworzyć i zrozumieć). I masz rację, koniec dyskusji, bo o gustach się nie dyskutuje, podobno...
Ja się z tobą zgadzam. Jared jest BARDZO dobrym aktorem i widać, że to aktorstwo, a nie muzyka, jest mu pisana. Bardzo chciałabym go coraz częściej oglądać na dużym ekranie, a niekoniecznie słuchać jak śpiewa. Wizerunek 30STM nie pasuje do niego.
A ja mam 15 lat :> I szczerze powiem, że uwielbiam jego muzykę, i to już od jakiś dwóch lat i wcale mi się nie nudzi. Powiem więcej, jest to mój ulubiony zespół. A jeśli chodzi o jego aktorstwo to uważam, że jest OK, ale i tak wolę go jako muzyka. Ale może po prostu za mało filmów z nim widziałam... W związku z tym mam prośbę. Który film z jego udziałem mi najbardziej polecicie??
Wracając do 30STM to bardzo polecam wersje akustyczne ;>
Sądzę, że Requiem dla snu - ten film to po prostu klasyk!! Naprawdę jest świetny i Jared gra bardzo profesjonalnie. Podobał mi się również "Pan życia i śmierci". A w "Aleksandrze" wystarczy na Jareda tylko spojrzeć...:P Jest genialny:)
American Psycho też jest świetny, ale trochę się zawiodłam jeśli chodzi o jego wkład. Grał bardzo dobrze, ale miał raczej małą role. Nie rozumiem dlaczego jest jednym z głównych aktorów. Faktycznie jego postać jest ważna, ale on sam niewiele musiał zagrać.
Też polecam Requiem dla snu. Ten film jest absolutnie genialny!
"Moglby sie skupic wylacznie na aktorstwie , bo jako muzyk niestety sie nie sprawdza...
Najbardziej przeraza mnie to ze w kazdym teledysku jest umalowany niczym Bill Kaulitz z Tokio hotel (co to jakas nowa moda!?).
Szkoda bo psuje swój taki charyzmatyczny aktorski wygląd tym zespołem i muzyką dla 'emo nierozumianego przez świat' , ale cóż.... bywa."
Taki ma styl. I nie powinniśmy od razu porównywać go do emo, bo wystarczy wglębiś się w to, o czym śpiewa.
"Pewnie zaraz mnie objada jakies 15latki za ten komentarz."
Masz jakies kompleksy bądź manię wyższości ageistycznej ;) ?
I tak jestescie troszkę do tyłu bo jego wizerunek już sie zmienił a poza tym dawno nie było jego koncertów . Poczekamy zobaczymy czy dalej jak to było powiedziane bedzie sie malował niczym Bil z Tokio Hotel.
Jared Leto - "Dla nas takie rzeczy jak makijaż są tylko dla sceny. Nie siedzę tu teraz ze szminką na ustach, eyelinerem na powiekach albo nawet w staniku. " tyle na ten temat
Jeszcze jeden "Nie nazywałbym nas 'emo'. To znaczy, nazywaj nas jak chcesz. Ale wolałbym żebyś nazwał nas "polka"-Jared Leto.
Nie ma to jak Jared. Tu jest wywiad z nim i resztą zespołu http://thisisthehive.net/press/kerrangcover.html
Jeżeli chodzi o aktorstwo Jareda to zgadzam sie jest świetny. A nie ma go w tylku filmach co np. Pitta, bo on woli filmy z głębią, a nie te komercyjne dla kasy.
Jeśli chodzi o muzykę, to ty chyba nie rozumiesz jego textów. No dobra, toże ci sie nie podoba jego muzyka to jedno, ale, żeby mówić, że jest złym muzykiem?? To tak jakbym ja jechał Andrea Boccelli'ego, bo nie lubie takiej muzyki.
Aktorem jest dobrym, a jeśli chodzi o muzykę... wystarczy posłuchać go na koncercie. Tak czystego głosu u wokalisty śpiewającego w zespole rockowym dawno nie słyszałam. Jeden z niewielu wokalistów, którego występ na żywo przyćmiewa nawet to, co powstało w studiu nagraniowym.
Dlatego jak dla mnie bardzo duży pozytyw :)
Rzeczywiscie wygladał jak emo boy(nie pisze tego w celu obrazania go tylko stwierdzam fakt jak załozycielka tematu :P),ale na całe szczescie juz sie nie maluje i nie ma takiej okropnej fryzury.na myspace zespołu sa nawet filmiki z blond Jaredem,musze przyznac ,ze wyglada super moze i nawet lepiej niz w brazie!
co do muzyki to znam 2 piosenki the kill i ta co teledysk w Chinach czy gdzies tam krecili,nie podobaja mi sie nie lubie takich klimatów(wole mocniejsza muze:D).tez bym powiedziała,ze to emo..aczykolwiek Jared ma ładny głos.Na jego miejscu zajelabym sie filmem,ale jezeli go to uszczesliwia..