Ja sie zgodzę z bólem. Bo sobie zepsuł głos przed ostatnią płytą. Ale nie jest źle, śpiewać potrafi <3
Jeee...jako fan tego nie dostrzegam, ale jako odbiorca uważam że niczym się nie zmienił od poprzedniej płyty, no może dodał trochę drapieżności :)
zgadzam się. i to w stu procentach. Niestety 30STM słuchają w większości trzynastolatki (wiem z doświadczenia), które potem zostają uświadomione jak bardzo ta muzyka jest nie rockowa. Jedyną zaletą jest to, że za zarobioną kasę wspierają potrzebujących. Plus.
Aktorem jest świetnym, zdecydowanie. Uwielbiam większość jego ról, każda jest pokręcona i strasznie trudna do rozgryzienia. Nie jest człowiekiem o jednej twarzy, co ostatnimi czasy jest coraz rzadszym widokiem.
Nieźle napisane, z faktem i popieram post, faktycznie połowa fanów to nastolatki ale i połowa to ludzie w różnym wieku, ja jestem fanem od 9 lat, zaczynałem jako nastolatek, ale ciągle jest zapał do bycia fanem.
Rockowa czy nie, to rock alternatywny, i niestety taki jest fakt.
Jared jest dobroduszny, i dużo pieniędzy przeznaczył już na cele dobroczynne i sanitarne. Co do aktorstwa jest świetny kilka wspaniałych ról, trudnych, zwariowanych, pozytywnie poznającym grę aktora.